Кой ще отнеме лиценза на държавата???

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Кой ще отнеме лиценза на държавата???

Мнениеот metodito » 10 ное 2009 23:56

Дразнят ме расистките коментари, понеже често хората, които ги дават си нямат понятие какво всъщност правят. Наистина жалко е. Иначе знам, че си е лапешка работа и те един ден ще осъзнаят, че няма логика да мразиш някой само заради цвета на кожата му. Имаше един хубав документален руски филм за мутрите, погледнати през различна призма - за това колко млади живота са си отишли, за да имат възможност да живеят добре, колко деца е можело да им се родят и т.н. Е, малко по-руски беше наивно, но има логика мисля. Аз самия не бих извършил престъпление от безпаричие.
Бе, не ми е виновен човека. Трябва да поизляза малко от форума май, че почнах да говоря прекалено "на едро".

chefko
Контакти:

Мнениеот chefko » 11 ное 2009 00:19

tprodanov написа:На следващите избори пак отидете за гъби или в къщи. Следващия мач пак го гледайте по телевизията. На следващия протест пак чуйте по радиото какво става, вместо да сте там. И ше го отнемете лиценза.. ама друг път!

+1 ТОВА Е!
Изображение

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 11 ное 2009 00:25

metodito написа:Дразнят ме расистките коментари, понеже често хората, които ги дават си нямат понятие какво всъщност правят. Наистина жалко е. Иначе знам, че си е лапешка работа и те един ден ще осъзнаят, че няма логика да мразиш някой само заради цвета на кожата му. Имаше един хубав документален руски филм за мутрите, погледнати през различна призма - за това колко млади живота са си отишли, за да имат възможност да живеят добре, колко деца е можело да им се родят и т.н. Е, малко по-руски беше наивно, но има логика мисля. Аз самия не бих извършил престъпление от безпаричие.
Бе, не ми е виновен човека. Трябва да поизляза малко от форума май, че почнах да говоря прекалено "на едро".

сега прочетох мнението ти и ще ти отговоря набързо. ако съм расист, това е само донякъде към китайците. нямам нищо против черни, цигани или турци. турците са ми даже по-симпатични от гърците. ставаше въпрос обаче за България - страната в която съсед ти те прецаква с парното, водата или тока!! Това е държавата,в която се чака на готово и с изключение на Гонг, всеки прави това, което не му е работа! Иначе мнението си е мое и никой не искам да обременявам с него. хубаво е,че не всички са толкова крайни като мен, защото в БГ щеше вече да има гражданска война,подобно на Югославия. Там сърбите малко по-малко се изчистиха от всякакви други етноси. Едиственото,което ме дразни крайно в България е,че гласът на циганите определя кой ще управлява държавата! И куките на ДС на второ място,които са навсякъде!
Лека нощ!
и аз се ядосах като теб и слагам почивка:)

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 11 ное 2009 00:30

Е, мъничко бъркаш но съществено. Не знам що сложи куките на второ място. Те даже са над класацията, те са заглавието. А следващото място не е вота на турците или циганите, а апатията на Българите.

Върни се в “Свободна зона”