Исторически момент! Рекорден 12-ти максимум от Рони. Думите са излишни!
Рони О'Съливан
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Рони О'Съливан
За него каквото и да се каже ще е твърде меко.. Няма такъв гений в снукъра
-
- Контакти:
Ако ще някой след време и 100 титли да спечели, Рони си остава на трона за вечни времена !
Жалко че Стивън Хендри се отказа доста рано, иначе с ракетата щяха да правят уникални мачове 

Малко си закъснял с темата
Легенда!
Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!
rebel написа:Жалко че Стивън Хендри се отказа доста рано, иначе с ракетата щяха да правят уникални мачове
Хендри не се отказа рано, до миналата година беше в топ16, просто изведнъж нивото му рязка падна и последните 8-9години левитираше в топ16.
- bastuna2003
- Контакти:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=M3C7I5lRZII[/youtube]

[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]
motg написа:rebel написа:Жалко че Стивън Хендри се отказа доста рано, иначе с ракетата щяха да правят уникални мачове
Хендри не се отказа рано, до миналата година беше в топ16, просто изведнъж нивото му рязка падна и последните 8-9години левитираше в топ16.
да, апогея на тая картинка беше 17-4 на 1/2 финал на световното 2005та мисля че беше. Рони го размаза с такава лекота, че човек направо да му дожалее за Хендри.
-
- Контакти:
Уникален гении на този спорт! Дано още доста години играе този спорт.
Как да залагаме в интернет през алтернативни мирор сайтове към bet365.