"7 дни спорт": Боби, разкарай националите от София!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tomba
Контакти:

Re: "7 дни спорт": Боби, разкарай националите от София!

Мнениеот tomba » 06 мар 2014 23:07

lisynger написа:
tomba написа:
lisynger написа:
CHE написа:И аз съм на мнение че приятелските мачове трябва да се играят в провинцията защото дори Бразилия да доиде в мач без значения няма кои иде да го гледа от разглезените Софиянци.Дори мачовете от квалификациите с по слабите отбори[*защото и те на предизвикват интерес] като Малта и Азербеиджан трябва да се играят на обновените стадиони в провинцията[Ст. Загора,Бургас,Разград[може би мача с Малта*]*]където ще има повече зажеднели за футбол запалянковци от София.

Нека дойдат бразилците в София пък тогава да видим дали ще се напълни стадиона.

Тогава Бразилия ли да чакаме да дойде?

Каква е гаранцията,че в Пловдив примерно ще се напълни с Беларус ?

Няма как да знаем :) За това националите трябва да играят в различни градове за да повишават интереса.

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 06 мар 2014 23:17

k_oleto написа:Абе хора, че къде да играят националите ? Другите варианти са Бургас, Стара Загора и Ловеч. Измежду изброените - само в Стара Загора става :) Ето сега предстои дерби: Литекс - Лудогорец, ако се напълни 7 хил. стадион в Ловеч - ще се извинява публично. Тъй като съм от Бургас, ще споделя, че Лазур се полупълнеше преди - при безплатен вход и то предимно от хора в "средна възраст" Остава Стара Загора, така че..........питанката би трябвало да е: В Стара Загора или в София ?

Защо говориш глупости ???? Дори и за мача с Люксембург съм си купил билет !!! Да- купих си го от НХК-то и не беше, чак толкова добро място - на 5-ти ред !!! А спомняш ли си на тренировката,че имаше 10- 12 000 зрители ??????????
Истина е, че при Порточанов стадиона беше КУКЛА - сега при Митьо селския-2 всичко взе да пада !!! Не собственик, а разрушител !!!

Мляко с ориз
Контакти:

Мнениеот Мляко с ориз » 06 мар 2014 23:41

какви провинции са Варна, Пловдив и Бургас бе :lol: Слезте малко на земята. Провинция е Разград или Ловеч... Провинции викат :lol:
Иначе мачовете трябва да се играят из цялата страна на 4-5 стадиона в големите градове. Стара загора и Пловдив от 2015 ще могат спокойно да приемат мачове. Бургас си имат и сега супер стадион. Варна обаче уви никакви ни няма.
За комуникации не се излагайте - магистрала на Юг, летища в Пловдив, Бургас, Варна.... Желание да има само

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 06 мар 2014 23:49

hristo1306 написа:
k_oleto написа:Абе хора, че къде да играят националите ? Другите варианти са Бургас, Стара Загора и Ловеч. Измежду изброените - само в Стара Загора става :) Ето сега предстои дерби: Литекс - Лудогорец, ако се напълни 7 хил. стадион в Ловеч - ще се извинява публично. Тъй като съм от Бургас, ще споделя, че Лазур се полупълнеше преди - при безплатен вход и то предимно от хора в "средна възраст" Остава Стара Загора, така че..........питанката би трябвало да е: В Стара Загора или в София ?

Защо говориш глупости ???? Дори и за мача с Люксембург съм си купил билет !!! Да- купих си го от НХК-то и не беше, чак толкова добро място - на 5-ти ред !!! А спомняш ли си на тренировката,че имаше 10- 12 000 зрители ??????????
Истина е, че при Порточанов стадиона беше КУКЛА - сега при Митьо селския-2 всичко взе да пада !!! Не собственик, а разрушител !!!

Събев е виновен, че националите не играят в Бургас! Знаех си!
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Federer91
Контакти:

Мнениеот Federer91 » 06 мар 2014 23:53

Ако има мач на националния отбор във Велико Търново съм сигурен, че поне 8-10 000 ще има. Вярно стадион "Ивайло" не е първа класа, ама поне за контрола става. Стара Загора, Бургас, Пловдив, когато стане стадиона на Ботев също са добри варианти, поне за някой мач, не разбира се за всички.

Потребителски аватар
whack
Контакти:

Мнениеот whack » 07 мар 2014 01:03

И какво излиза? Софиянци са най-големите селтаци ,500-600 човека?...срама нямате!!!Имаше 1 фен каза Кричим ,аз ще ви кажа село Баница! Там ще има повече хора и емоция.Затова големите са големи или не го виждате или сте глупави ...Играят на пълен стадион постоянно и не се насират във важния мач ,а обратно НАДЪХВАТ се .Знам сега ще кажете нещо за класата,качествата,уговорени мачове ...бля-бля-бля (И ВИЕ ГО ЗНАЕТЕ !) Истината е ,че вие не заслужавате национален отбор от какъвто и да било спорт да се играе в ОБЛАСТ София (справка: Това се доказа от националния отбор по Волейбол.)А и защо при вас ? Все пак е НАЦИОНАЛНА кауза!(не е crazyforest) следователно той е на всички българи и трябва по примера на Германия,Италия,Испания,Франция,САЩ иии не си струва да назовавам друга страна ( 1/2 от Планетата Земя) ДА СЕ ИГРАЕ ИЗ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ!!! Нали искате демокрация??? Нали искате РАВНОПОСТАВЕНОСТ?

ПП: Обори ме столичанино в повече! ( Важно е какъв се чувстваш,а не какъв си по лична карта.)
FC Internazionale Milano!

Потребителски аватар
reh4o
Контакти:

Мнениеот reh4o » 07 мар 2014 01:29

Ако някой ден започнем да си уреждаме по смислени и стабилни контроли с Аржентина,Бразилия,Уругвай или Кот дИвоар дори тогава ще дойдат хора иначе не!
Да ви напомня тази седмица докато ние ритахме безсмислен мач с Беларус,Румъния игра с Аржентина !!!
ЛЕКУВАМ МАНИЯ ЗА ВЛИЧИЕ С УРИНОТЕРАПИЯ !!!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 07 мар 2014 08:08

Tobacco написа:
1000 души видяха победата на националите над Беларус, пише на първа страница вестник "7 дни спорт".

Срамота е най-добрите ни футболисти да играят пред толкова хора. На стадион с този капацитет става още по-срамно. Но не са виновни хората, че не са отишли да гледат националите. Виновни са онези,които решиха да ги забият завинаги в София.

В същото време няколко съвсем прилични съоръжения в страната стоят празни, а жителите на тези градове са жадни да се докоснат до момчетата с национални екипи. Срамно е и поради още една дребна причина. Следващия четвъртък на „Васил Левски" ще има 40 хил. зрители. А тогава на терена няма да има единадесет, а едва петима-шестима българи.

Четвъртък,Петък,Събота или Неделя, софиянци са си все същите глезльовци,да се мести в Бургас(примерно), без тва от бая време няма никаква атмосфера на ''Васил Левски''..по-добре един малък и пълен стадион(от 5 до 15хил.),отколкото 40 хиляден стадион със 7-8 хил. публика.
Клубен отбор с 3-ма българи да събира повече фенове от националния отбор :shock:

А пък най-добре ще е да преместят изобщо столицата в някой друг град, барабар с нар. с-ние, президентството и мин. съвет, та протестиращите от цяла България да ходят там да протестират и да правят задръствания, за да не глезят повече софиянци :idea:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
profe
Контакти:

Мнениеот profe » 07 мар 2014 08:53

Няма какво да си пишем глупости - всички знаем истината, защо няма хора по трибуните на мачове на националния отбор... Не е проблем , че е в София или че съперникът бил слаб... Проблемът е, че вече доста години гледаме слаб национален отбор, слаба и бездушна игра, хора които не искат да играят в отбора и се натрупаха доста загуби и разочарования....Аз преди не пропусках мач, сега не съм ходил с години - те и стадионите вече са много, ама много зле....При Супата има някакви проблясъци, но нещо не ме грабва играта на отбора - гледам мача и не ми е интересно - защо ли???? ;) ;)

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 07 мар 2014 09:01

Нали по едно време национала играеше в Бургас(когато Бонев беше треньор) и националите писнаха, че не искат повече да играят там, а в София, заради атмосферата и двойно по-голямата публика. Това автора на темата забравил ли го е, или не е бил роден тогава? Случайно ли Лудогорец избра да играе в София, а не в Бургас примерно, който е по-близо до Разград?
Последна промяна от damyanov1963 на 07 мар 2014 09:09, променено общо 1 път.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Национален отбор”