Какво му няма на нашия футбол?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
madhool
Контакти:

Какво му няма на нашия футбол?

Мнениеот madhool » 10 ное 2009 22:10

Въпреки,че съм от Левски -когато Любо Пенев си даде оставка,си помислих,че това е най-мъжката постъпка в БГ футбола от поне 10 години насам.Да си подадеш оставката,когато си успешен треньор само за да не нарушиш принципите си-евала брато.Да-ама не.Както всичко Българско и родно и това беше всяко чудо за три дни.Оказа се че и Любо легна пред мафията във футбола.Както Мъри преди това.Ама нейсе.Пак ще гледаме поредната сапунка,а на футбола-МАЙНАТА МУ.
ВСИЧКО ХУБАВО НА ТОЗИ СВЯТ Е СИНЬО!

Потребителски аватар
baltimore

Re: Какво му няма на нашия футбол?

Мнениеот baltimore » 10 ное 2009 22:23

Според мене има прекалено голямо желание да е близо до футбола защото го обича, това е причината да се обърне.
Плюс това титаните може да са му казали, че грешат и оставят нещата в негови ръце.

Потребителски аватар
dodi
Контакти:

Мнениеот dodi » 10 ное 2009 22:27

Това е най лошото което може да направи - да стане като всички останали част от най големия Български цирк
ТАЗЗ МРАЗИ ВОДА

Потребителски аватар
fernando torres
Контакти:

Мнениеот fernando torres » 10 ное 2009 22:53

МЕЦИ написа:Това беше поредният цирк на супите.За да си мъж трябват топки.ДВЕ! :)

Ако беше поне малко информиран за акулите ,-както се представяш :) Нямаше да говориш за топки :idea:

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 10 ное 2009 23:01

То няма футбол така че няма нищо :!:
Последна промяна от lisynger на 10 ное 2009 23:05, променено общо 2 пъти.
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

mile_bg7

Мнениеот mile_bg7 » 10 ное 2009 23:03

Абе момчето не е добре . Тая дъвка му действа на психиката !Удря го по слабото място в главата.Затова повтаря по два пъти всичко !

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 11 ное 2009 00:04

Като му кажат, че ще му изпълнят изискванията защо да не се върне? Това е човека който може да оправи нещатата в ЦСКА. Сега като остана нали не е мъжкар(ТОВА НЕ Е ПОТВЪРДЕНО) ама до преди дни ни викахте борете се за него !

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 11 ное 2009 00:09

TheClub написа:Като му кажат, че ще му изпълнят изискванията защо да не се върне? Това е човека който може да оправи нещатата в ЦСКА. Сега като остана нали не е мъжкар(ТОВА НЕ Е ПОТВЪРДЕНО) ама до преди дни ни викахте борете се за него !

Ти па са, сложи си ръката на сърцето и ми напиши, че ти харесва всичко, което се случи в ЦСКА. То и аз обичам да опонирам с мнения, ама понякога не може да му се невиди. И в тоя случай е така.

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 11 ное 2009 01:06

tprodanov написа:
TheClub написа:Като му кажат, че ще му изпълнят изискванията защо да не се върне? Това е човека който може да оправи нещатата в ЦСКА. Сега като остана нали не е мъжкар(ТОВА НЕ Е ПОТВЪРДЕНО) ама до преди дни ни викахте борете се за него !

Ти па са, сложи си ръката на сърцето и ми напиши, че ти харесва всичко, което се случи в ЦСКА. То и аз обичам да опонирам с мнения, ама понякога не може да му се невиди. И в тоя случай е така.

Не ми хареса и не ми харесва, но това е начина!

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 11 ное 2009 07:17

Според мен Любо Пенев не е добър треньор, но поне се опитва да работи като в нормалните държави. Същото ми е мнението за Балъков.
Опитът му обаче, да вкара малко ред в ЦСКА беше за подкрепа и според мен феновете на червените да длъжни да го подкрепят на МАКС.
Според мен АКО се върне, то ще е основно заради тях и това може би ще е първата победа на публиката срещу управляващата мафия в БГ футбола. Вчера написах във форума на Ботев
"НИЕ ПУБЛИКАТА СИ ИСКАМЕ ИГРАТА ОБРАТНО !!!"
Написах и, че ако стоим безучастни нищо няма да се промени, че да, чуваемостта в БФС е по-малка, дори никаква, НО просто може би ние не ВИКАМЕ СИЛНО. Над десет изключително сериозни мнения се появиха по тази тема.
Всъщност нещото, което със сигурност липсва на БГ футбола е активната позиция на феновете. При това не Левски срещу ЦСКА, Ботев срещу Локо, Черно море срещу Спартак, Пловдив срещу София и т.н., а всички срещу простотията и наглостта. На управляващите БФС, на съдиите, на псевдозвездите и псевдофутболистите.
При това "активната позиция" не е хвърлянето на бомби и трошенето на чужди стадиони.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

Върни се в “Футбол - България”