Да ви сера на живота на всичките, бе... Какви фенове сте, какви българи сте, бе? Ами ние преди малко повече от 10 години играхме контрола с Германия в София и я имаше 2-3 000 хиляди души, я не.
Срам и позор е отбор с 3-4 българи в състави си да събира почти 40 000 души, а в същото време от трибуните да се чува "българи юнаци". СМЕШНО Е. Само няколко дни по-късно - почти 100 пъти по-малко зрители на мач на националния отбор. Нямаше "българи юнаци", нямаше нищо.
Ходите на стадиона единствено, ако:
1. Не вали.
2. Има силен противник.
3. Играем добре поне 12 месеца поред.
4. Няма скъпи билети.
Най ме е гнус от лайняния аргумент, че Беларус не бил дразнител. А бе, вие противниковия отбор ли отивате да гледате, или да викате за България?
"7 дни спорт": Боби, разкарай националите от София!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: "7 дни спорт": Боби, разкарай националите от София!
Проблема на мачовете играни на националния стадион е че страдат от болестта наречена Левски/ЦСКА фенщина. В който и друг град да играе националния отбор, няма да е така. Ако всички мачове на България, за следващото европейско първенство например, се играя на само едно място различно от София, то ще има повече публика която да го гледа.
shotgun blues написа:Когато докараме Уругвай,Аржентина и т.н за контроли както го правят Австрия,Румъния и т.н),ще има интерес ,с Беларус ,Грузия няма как да стане
Ти ако ще на 200 метра от домът ти да играят България със сборен звезден отбор на света пак няма да си вдигнеш задника от компа, така че по-добре не влизай в дискусии за публики и посещения.
Ето сега в неделя ще играе в Ловеч отбора на който се изкарваш фен + зелената ти магия и мога да се обзаложа кой, на каквото иска, че ти на мача няма да отидеш, а ще киснеш пред компа за да важничиш из интернет

- shotgun blues
- Контакти:
PFC Litex написа:shotgun blues написа:Когато докараме Уругвай,Аржентина и т.н за контроли както го правят Австрия,Румъния и т.н),ще има интерес ,с Беларус ,Грузия няма как да стане
Ти ако ще на 200 метра от домът ти да играят България със сборен звезден отбор на света пак няма да си вдигнеш задника от компа, така че по-добре не влизай в дискусии за публики и посещения.
Ето сега в неделя ще играе в Ловеч отбора на който се изкарваш фен + зелената ти магия и мога да се обзаложа кой, на каквото иска, че ти на мача няма да отидеш, а ще киснеш пред компа за да важничиш из интернет
факт на мача НЯМА да отида

[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
Ирландия са толкова именити, че в многомилионен Кипър са го посетили три пъти повече зрители.
Норвегия пък е уникален национален отбор, в него е претъпкано със световни звезди, че са го посетили 17 000 балъци от Чехия.
Шотгън ти си ми ясен като бял ден и честно, съжалявам те.
Искрено ти пожелавам да ти спре тока докато трае мача или да ти спре нета и телевизията.
Норвегия пък е уникален национален отбор, в него е претъпкано със световни звезди, че са го посетили 17 000 балъци от Чехия.
Шотгън ти си ми ясен като бял ден и честно, съжалявам те.
Искрено ти пожелавам да ти спре тока докато трае мача или да ти спре нета и телевизията.

- bastuna2003
- Контакти:
PFC Litex написа:shotgun blues написа:Лудогорец постига резултати,има интерес към мача Лацио/Валенсия ,има и публика на стадиона ,дори и хората да не са фенове на Лудогорец.
Национала не може да се класира за никъде ....няма интерес,няма и хора ...ако тази контрола ни беше изпращане на отбора за Бразилия,стадиона щеше да е пълен.....ама не е ,това е просто една контрола ,каквато националите играят всяка година .След 4 места в групите,след като преди 2 квалификации ,нямахме гол на Васил Левски,а в миналите можем да се похвалим с победи над Малта и Армения .....много ясно че няма да има хора .Да това е националният отбор,но в крайна сметка това също е и футболен отбор.......като няма резултати,няма ентусиазъм,няма и хора
Много са ти слабички доводите, много.
Значи утре Лудогорец, като си е само в България и ще ритат през 500 човека, то ест всичко днес е лицемерие.
Я кажи националния отбор на Австрия, какви успехи имат, че снощи на контролата им имаше 22 000 зрители?
Мрън, мрън Made in Bulgaria.
Лудогорец след 5-6 години ще ритат пред 500 човека във В група, като на чичко паричко му писне.
Срещу Лацио бях в сектор А и не ми пукаше кой ще бие, но с оглед развитието на мача накрая скачах все едно Данчо-Тъча беше вкарал на Леверкузен.

[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]
Дали играят пред 100 или пред 40 000 ми е все тая защото са ми безразлични и не ме вълнуват, имам си клубен отбор и се вълнувам единствено от него и на живо ходя да гледам само него + националните, когато имам физическа възможност.

Колко хора искате да има срещу Беларус в работен ден с неудобен и час и 10 лева билет? Как изведнъж всички вдигнаха цените на билетите при положение,че стадионите са кочини...
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
we are the champions написа:В Бургас е същата работа... за мене решението е Стара Загора !
подкрепям
България има много отбори, но "Ботев" Пловдив е само един!
- olympic teteven
- Контакти:
През 2006 г. имахме един отбор, който пълнеше "Васил Левски" независимо от капацитета му - и 100 хил. да беше, пак щеше да се напълни. Но и тогава, беше фрашкано с философи, отричащи постигнатото. Гледайте го с бинокъл този отбор и това е...