Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот Кировец » 06 мар 2014 17:42

motg написа:
Venko123 написа:
motg написа:Има много "мъгла" около клуба, първо Томов не спира да говори за отчетност, а няма нито един публикуван отчет.
Второ, няма яснота около сумата която ще влезе в ЦСКА от 1 продадена акция.
Трето, защо Томов не отговори директно на нападките към него, че има прехвърлени акции към него и негови приближени, както и записани вземания от него към ЦСКА.
Четвърто, всяка седмица обещава яснота около евентуалния спонсор и всеки пък се оправдава с конфедициалността на сделката.

Как да си изхвърлиш парите към този човек, уж за ЦСКА, като не знаеш какъв процент ще прибере вълчето.
И защо спортните "журналисти" на пресконференцията не зададоха един нормален въпрос???????

Горе е написано, обаче този пак пише глупости. Томов НЯМА как да вземе тези пари. Опита ли се да го направи отива в затвора.

Няма как????
Ти видя ли отчети, договори или си вярваш на Лупи по презумция.
Даже не смеят да кажат името на одиторската къща, докато не извадят отчетите наяве всичко е измама.
Как ще продават акции на инвеститори, без да да има достъп до отчетната документация на клуба!?

Ти инвеститорите и отчетите не ги мисли - има кой да ги гледа. Аз дълбоко се съмнявам, че като ти покажат на тебе някакъв отчет или договор за сътрудничество, реклама или инвестиция, ти ще успееш да го разчетеш и да вържеш смисъла.
Ако си ЦСКА-р вярвай в бъдещето на клуба, но не давай крайни оценки за ръководители и хора, които са се наели на тази задача и са я докарали до края.
Ако не си от ЦСКА?!??? Знаеш какво е казал Любо Пенев и притчата за супата...

Потребителски аватар
nicromanser
Контакти:

Re: Емил Данчев: Имам доверие на Томов

Мнениеот nicromanser » 06 мар 2014 17:43

и аз имам доверия на томов. преди 10 месеца отбора си беше направо в А окръжна, сега е 3-ти в Агрупа, за разлика от "големите цска-ри божков, ганчев, домусчиев и др" томов направи нещо реално спаси за сега отбора от А окръжна. това може за някой да е нищо, може за някой да е измама и кражба , но е факт цска е 3-ти пред левски. в началото на сезона, ако имахме тоя състав нямаше да допуснем равенство с локо пловдив в соффия ( макар, че там ги надиграхме 3 греди и не отсъдена дузпа) нямаше да направим и немислими сега равенства като с черно море, локо софия и до някъде ботевъ в софия това са си поне 6 точки загуба дето сега на дали би било така с тоя състав 6 точки повече сега означават на 3 от лидера лудогорец...
[center]ЕДИН ГОСПОД БОГ И СИНА МУ ИСУС ХРИСТОС
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ
[/center]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 06 мар 2014 17:43

motg написа:
Кировец написа:Ей, този Томов ви е най-големия кошмар - при това все на хора, които нямат общо с ЦСКА.
Все бакии, все лъжи на Томов...Кьорави ли сте, та не съзрявате, че освен Томов с тази инициатива се е впрегнало цяло войнство от експерти и специалисти в тази сфера - хора, които няма как да бъдат излъгани, с име и репутация в бранша?!
Стига кръчмарски сметки и лакърдии.
Томов си запазил 5 млн, акции и разпечатал на принтера още толкоз да има за берекят.
Не мога повече... :| :o :shock:

Тук си в грешка, изцяло Томовата чета си движи нещата, хората които дават пари за ЦСКА(като "ЦСКА Завинаги") се държат в неведение. А на спортисти не може да се има вяра.

Да бе си мълчал, нямаше да ти се смея. :lol:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 06 мар 2014 17:43

OT18 написа:Дано ви се получат нещата.
Само някой да ми разтълкува това изречение:
На специално организирания брифинг бе надлежно обяснено, че новите емитирани акции, нямат нищо общо с досегашните.

Това означава ли, че Томов ще има 5млн. акции, а другите акционери 3млн. Тогава къде отива властта на феновете, като те с тези евентуални 9млн. просто ще покрият бакиите на Лупи и ще си имат реално и удостоверение за това. :?:

Точно така е.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 06 мар 2014 17:47

Tommi написа:
На специално организирания брифинг бе надлежно обяснено, че новите емитирани акции, нямат нищо общо с досегашните.

Това означава ли, че Томов ще има 5млн. акции, а другите акционери 3млн. Тогава къде отива властта на феновете, като те с тези евентуални 9млн. просто ще покрият бакиите на Лупи и ще си имат реално и удостоверение за това. :?:

Точно така е.

Трола се включи в действие. Избра си удобно мнение и РЕЧЕ:
"ТОЧНО ТАКА Е!"
:lol:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 06 мар 2014 17:51

Кировец написа:
Tommi написа:

Точно така е.

"ТОЧНО ТАКА Е!"

Обори го, ако можеш. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
nicromanser
Контакти:

Re: Емил Данчев: Имам доверие на Томов

Мнениеот nicromanser » 06 мар 2014 17:54

джони написа:Не му прави чест на Данчев да защитава такъв лъжец като Томов,онзи ден го гледах да говори,започна с това как клуба щял да бъде на всички фенове и завърши с това ,че целта всъщност била 7-8 човека да изкупят всичко,а между това едни сладки приказки

добре де ти като фен на ботевъ много ли беше доволен че след христолов обикаляхте селските групи...добре, че купихте готов лиценз, томов поне за сега ни спаси от това немислимо чудо. намерил си на кой да се смееш и да нямаш вяра разбирам с вас нещата да се бяха случили така, а те по лоши бяха, а ти търсиш кусури на някой дето се старае...поне за сега. при всичките ви фенове пари, спонсори къде сте вие къде е цска на томов я виж класирането.
[center]ЕДИН ГОСПОД БОГ И СИНА МУ ИСУС ХРИСТОС
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ
[/center]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 06 мар 2014 17:56

Tommi написа:
Кировец написа:
Tommi написа:

Точно така е.

"ТОЧНО ТАКА Е!"

Обори го, ако можеш. ;)

Да оборвам анонимна хипотеза, която ти считаш за самата истина?
Ти за луд ли ме смяташ?! :shock:
Просто казвам, че това е хипотеза с невярно съдържание на човек, който и капка понятие си няма за хода на събитията и те оставям да ме бориш и громиш колкото си искаш.

OT18
Контакти:

Мнениеот OT18 » 06 мар 2014 17:56

Кировец написа:
Tommi написа:

Точно така е.

"ТОЧНО ТАКА Е!"

Кировец, аз не се заяждам, а просто питам някой по-запознат да разясни. Колкото до Лупи, щом БКП управлява България 25г. след "промените" не се учудвам, че има хора, които се доверяват на хора като него.
Пожелавам ви успех в начинанието, дано пък се развият добре нещата и да повлечете крак.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 06 мар 2014 18:04

Кировец написа:Обори го, ако можеш. ;)
Да оборвам анонимна хипотеза, която ти считаш за самата истина?
Ти за луд ли ме смяташ?! :shock:
Просто казвам, че това е хипотеза с невярно съдържание на човек, който и капка понятие си няма за хода на събитията и те оставям да ме бориш и громиш колкото си искаш.

Няма никакви хипотези тука, а само факти. Настоящите акции си остават собственост на Лира и Лира ще си остане с мажоритарния дял. Ако не иска да остане в клуба, продава акциите за своя сметка. С вашите пари трябва да се покрият задължения и все пак ще имате някаква власт, когато е необходимо единодушие или квалифицирано мнозинство.

Върни се в “Архив”