Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Venko123
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот Venko123 » 06 мар 2014 16:42

И нещо да допълня аз, за тези които си мислят и вярват на сините смешници, че Томов, Тодоров или който и да е друг може да открадне парите...Няма как да стане това.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Емил Данчев: Имам доверие на Томов

Мнениеот pampi » 06 мар 2014 16:45

Емил Данчев разкри, че притежава акции и в ЦСКА, които са джиросани на неговата дъщеря.:
"След пресконференцията на Александър Томов вчера нормалните и мислещите хора могат да бъдат спокойни, ако са решили да си закупят акции. Нещата бяха обяснени добре. Съмненията отпаднаха. Няма игри, няма схеми. Тези, които твърдят обратното, поне да си направят труда да се запознаят с търговския закон. Аз рядко рискувам. Как мислите, дали ще си закупя акции, ако у мен има дори малка нотка съмнение? Няма начин! Проучил съм детайлно нещата чрез юристи. Всичко е чисто и работещо. Имам доверие на Томов", допълни футболният мениджър.
Последна промяна от pampi на 06 мар 2014 17:01, променено общо 1 път.
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

motg
Контакти:

Мнениеот motg » 06 мар 2014 16:45

Има много "мъгла" около клуба, първо Томов не спира да говори за отчетност, а няма нито един публикуван отчет.
Второ, няма яснота около сумата която ще влезе в ЦСКА от 1 продадена акция.
Трето, защо Томов не отговори директно на нападките към него, че има прехвърлени акции към него и негови приближени, както и записани вземания от него към ЦСКА.
Четвърто, всяка седмица обещава яснота около евентуалния спонсор и всеки пък се оправдава с конфедициалността на сделката.

Как да си изхвърлиш парите към този човек, уж за ЦСКА, като не знаеш какъв процент ще прибере вълчето.
И защо спортните "журналисти" на пресконференцията не зададоха един нормален въпрос???????

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 06 мар 2014 17:07

motg написа:Има много "мъгла" около клуба, първо Томов не спира да говори за отчетност, а няма нито един публикуван отчет.
Трето, защо Томов не отговори директно на нападките към него, че има прехвърлени акции към него и негови приближени, както и записани вземания от него към ЦСКА.
Четвърто, всяка седмица обещава яснота около евентуалния спонсор и всеки пък се оправдава с конфедициалността на сделката.

Как да си изхвърлиш парите към този човек, уж за ЦСКА, като не знаеш какъв процент ще прибере вълчето.
И защо спортните "журналисти" на пресконференцията не зададоха един нормален въпрос???????

Горе е написано, обаче този пак пише глупости. Томов НЯМА как да вземе тези пари. Опита ли се да го направи отива в затвора.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 06 мар 2014 17:09

Седмица се чудех дали да ви разкажа, но пък историята е за това - да се познава. Решението на Комисията за финансов надзор и стартът на публичната емисия в ЦСКА е финал точно на един 19- годишен процес, стопиран и прекъсван по различни причини, но доведен докрай за щастие на всички инати на "Армията" и съмишлениците им в годините.

Точно преди 19 години, през февруари 1995 година бе създадено първото акционерно дружество в българския спорт изобщо. То бе с разпределена собственост - 96 процента ФК ЦСКА и 4 процента Христо Стоичков.

Идеята беше тази структура да се обособи, като икономически субект и да придобие всички несвойствени за спортно-техническия процес дейности (б.а.-вижте структурата на еврошампиона Байерн днес и особено оглавяваната от Кале Румениге). Още със създаването се стартира и подготовка за публично предлагане. По това време нямаше Комисия за финансов надзор, а Комисия за ценните книжа и фондовите борси. Илия Павлов имаше визията и вероятно не толкова подготовката, но инстинкта за правилно решение.

В работна група бяхме Емил Данчев, аз и четирима тотални специалисти още тогава, в началото на един непознат процес. Дори по-късно някои от тях стигнаха до министерски кресла, а един от тях е създател на Българската фондова борса.

На практика бяхме готови с нужната документация, а и тогава не бе чак толкова трудно. Аз напуснах любимата си работа в любимия си вестник "Труд" с много тъга, но и със самочувствието, че съм бил част от един знаменит екип, който превърна ведомствено издание в институция на информация в България и колос на пазара.

Оглавих малкия оперативен екип на АД-то, а Емил беше изпълнителен директор, както на футболния клуб, така и на акционерното дружество. За да няма излишни забавяния на процеса, получих разширени пълномощия, включително за финансови операции, без ограничения. С подготовката на финалното шоу освен мен се занимаваха Надя Лозева, която трябваше да изпълни изцяло техническия процес и изумителният счетоводител и изключителен професионалист Мария Драгоманова.

Подготвихме всичко, трябваше да получим благословията на Управителния съвет на футболния клуб, който пък притежаваше 96 процента от АД-то. Направихме го така, че да може да участва и Стоичков. Имаше сбор на националния отбор за квалификация за европейското в Англия.

Събраха се, обясни се на всички. Илия Павлов беше много голям оптимист, Ицо ги призоваваше да бъдат активни и да не стопират процесите, от които те разбират повече. А в УС имаше двама банкери, големи шефове на големи фирми, все тежки гемии.

Заседанието бе на закрити врати в ресторанта на "Армията". Аз стоях настрани и слушах. Каквото бях свършил-свършил. Слушах и се дразнех. За да ми стане накрая обидно, когато един уважаван от феновете човек каза :" Илия е по парите, ние сме по акъла. Тази работа не ни е ясна много и не можем да се съгласим!" Не ги дочаках и излязох навън. Беше тъмно. Пресрещна ме Надя Лозева и се сепна, лицето и придоби тревожен вид. "Шефе, какво ти е?", пита ме Надето. "Ами ти си почернял целия...". Биолозите да кажат на какво се дължи, но като се погледнах в офиса, наистина бях като африкански арабин. Сигурно защото много исках всичко да се случи.

Това решение ни посече. Можем само да гадаем дали щяхме да преживеем всички мъки, ако то бе различно и в посока да се стартира. Бяхме готови. Реорганизираме си работата и за 4 години заработихме от различни направления над 12 милиона долара.

Решението на Комисията за финансов надзор е една реализирана мечта. Вчера се видях с Емил Данчев и се съгласихме, че може и да не сме били най-подготвените, може и да не сме били най-добрите, но със сигурност бяхме и сме от ЦСКА. И ще бъдем от ЦСКА. Защото това не е интерес, а съдба.

Започнахме през февруари, успяхме през февруари. След 19 години.

prosport.bg :arrow: http://www.prosport.bg/news/35833/%D0%9 ... 0%BD%D0%B8

OT18
Контакти:

Мнениеот OT18 » 06 мар 2014 17:18

Дано ви се получат нещата.
Само някой да ми разтълкува това изречение:
На специално организирания брифинг бе надлежно обяснено, че новите емитирани акции, нямат нищо общо с досегашните.

Това означава ли, че Томов ще има 5млн. акции, а другите акционери 3млн. Тогава къде отива властта на феновете, като те с тези евентуални 9млн. просто ще покрият бакиите на Лупи и ще си имат реално и удостоверение за това. :?:

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Re: Емил Данчев: Имам доверие на Томов

Мнениеот джони » 06 мар 2014 17:28

Не му прави чест на Данчев да защитава такъв лъжец като Томов,онзи ден го гледах да говори,започна с това как клуба щял да бъде на всички фенове и завърши с това ,че целта всъщност била 7-8 човека да изкупят всичко,а между това едни сладки приказки

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 06 мар 2014 17:34

OT18 написа:Дано ви се получат нещата.
На специално организирания брифинг бе надлежно обяснено, че новите емитирани акции, нямат нищо общо с досегашните.

Това означава ли, че Томов ще има 5млн. акции, а другите акционери 3млн. Тогава къде отива властта на феновете, като те с тези евентуални 9млн. просто ще покрият бакиите на Лупи и ще си имат реално и удостоверение за това. :?:

Ей, този Томов ви е най-големия кошмар - при това все на хора, които нямат общо с ЦСКА.
Все бакии, все лъжи на Томов...Кьорави ли сте, та не съзрявате, че освен Томов с тази инициатива се е впрегнало цяло войнство от експерти и специалисти в тази сфера - хора, които няма как да бъдат излъгани, с име и репутация в бранша?!
Стига кръчмарски сметки и лакърдии.
Томов си запазил 5 млн, акции и разпечатал на принтера още толкоз да има за берекят.
Не мога повече... :| :o :shock:

motg
Контакти:

Мнениеот motg » 06 мар 2014 17:36

Venko123 написа:
motg написа:Има много "мъгла" около клуба, първо Томов не спира да говори за отчетност, а няма нито един публикуван отчет.

Горе е написано, обаче този пак пише глупости. Томов НЯМА как да вземе тези пари. Опита ли се да го направи отива в затвора.

Няма как????
Ти видя ли отчети, договори или си вярваш на Лупи по презумция.
Даже не смеят да кажат името на одиторската къща, докато не извадят отчетите наяве всичко е измама.
Как ще продават акции на инвеститори, без да да има достъп до отчетната документация на клуба!?

motg
Контакти:

Мнениеот motg » 06 мар 2014 17:39

Кировец написа:
OT18 написа:Дано ви се получат нещата.

Ей, този Томов ви е най-големия кошмар - при това все на хора, които нямат общо с ЦСКА.
Все бакии, все лъжи на Томов...Кьорави ли сте, та не съзрявате, че освен Томов с тази инициатива се е впрегнало цяло войнство от експерти и специалисти в тази сфера - хора, които няма как да бъдат излъгани, с име и репутация в бранша?!
Стига кръчмарски сметки и лакърдии.
Томов си запазил 5 млн, акции и разпечатал на принтера още толкоз да има за берекят.
Не мога повече... :| :o :shock:

Тук си в грешка, изцяло Томовата чета си движи нещата, хората които дават пари за ЦСКА(като "ЦСКА Завинаги") се държат в неведение. А на спортисти не може да се има вяра.

Върни се в “Архив”