Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Eminem » 06 мар 2014 13:44

MuFc1878 написа:Новите попълнения кога се очаква да влезнат във форма :roll:

За следващия сезон.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 06 мар 2014 13:49

bilyaletdinov написа:Важното е, че достигат до който трябва ;) Ей тия тримцата дето даваха пресконференция вчера, не знам точно в качеството си на какви, са от доста дълго време на хранилка. Как се свиква пресконференция на Герена? Защо Васко Колев от фен-тръста не свивка пресконференции на Герена в качеството си на фен на Левски и да говори как "синя" България ще е коректив на Батков :lol: :lol: "Синята" България на Калчев отдавна е "кафява", а за останалите интелигенти няма смисъл от коментар...

+1
Не знам защо медиите обръщат внимание на тези тримата. Публична тайна е, че София - Запад е организация, която се занимава с наркотици, а този от СЗ се разкарва из медиите, че и мнението му искат.
Тези тримата, заедно с НКП срамят Левски точно толкова, колкото и батков.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 06 мар 2014 14:04

konvoec2 написа:http://www.livesport.bg/ekskluzivno-v-livesportbg-tandem-gonzo-myri-povezhda-levski-43229.html
Как им викахте на тия, лъжеспорт? :mrgreen:

Мъри обича финансово стабилните клубове и докато не го изгонят от Ботев, той сам никога няма да пожелае да си тръгне ;)
Изображение

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 06 мар 2014 14:36

Eminem написа:
bilyaletdinov написа:Важното е, че достигат до който трябва ;) Ей тия тримцата дето даваха пресконференция вчера, не знам точно в качеството си на какви, са от доста дълго време на хранилка. Как се свиква пресконференция на Герена? Защо Васко Колев от фен-тръста не свивка пресконференции на Герена в качеството си на фен на Левски и да говори как "синя" България ще е коректив на Батков :lol: :lol: "Синята" България на Калчев отдавна е "кафява", а за останалите интелигенти няма смисъл от коментар...

+1
Не знам защо медиите обръщат внимание на тези тримата. Публична тайна е, че София - Запад е организация, която се занимава с наркотици, а този от СЗ се разкарва из медиите, че и мнението му искат.
Тези тримата, заедно с НКП срамят Левски точно толкова, колкото и батков.

Верно ли с това се занимават? И къде ги продават - като е публична тайна ще да си наясно?

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 06 мар 2014 14:42

tprodanov написа:Верно ли с това се занимават? И къде ги продават - като е публична тайна ще да си наясно?

Няма смисъл да доказвам каквото и да е било, след като три пъти бяха хващани от полицията.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 06 мар 2014 14:46

И тия пъти бяха след като феновете пееха против тогавашната власт, първо на един мач, на откриването на Лудогорец арена и бенефиса на Гошо Младенов :mrgreen:
Сигурно е пълна случайност. А случайно да помниш как се развиха делата? Щото аз помня.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 06 мар 2014 14:53

Да, разбира се...това е било заговор. Трябваше да се сетя. Те създали благотворителна организация, раздават чайчета, пък аз ги плюя.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 06 мар 2014 15:00

Ами не знам що ги плюеш. Сигурно съвпаденията наистина са чиста случайност.
И междувременно, понеже цитираш конкретно СЗ, те са организация от около 100 човека. Същевременно участват (при това се представят отлично) в различни спортни турнири - няколко варианта на футбол, баскетбол - в повечето популярни спортове. На практика, почти всички членове от организацията с минимални изключения участват в някакъв спорт, на високо аматьорско ниво. Доста странно звучи за наркомани. Сигурно и това е случайност?

Можем да направим и един бас - казваш къде СЗ си продават наркотиците, аз те карам до там, давам ти пари и те чакам да се върнеш с дрога. Бива ли?

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 06 мар 2014 15:06

Е-е-е, ако отиде при хората на Исуса и Младежа, какво ще си купи :?: Те само пудра захар и сода бикарбонат продават :lol: А, и канцеларски материали, също :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 06 мар 2014 15:09

Г-н Проданов, не се занимавайте с провокатори. На всички ни е ясно, че единствената дейност на СЗ освен "високо аматьорско" ниво е събличане и благотворителност...
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

Върни се в “Левски”