КС: България - Беларус - 2:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: КС: България - Беларус - 2:1 FT

Мнениеот dreben23 » 06 мар 2014 13:51

Не ми хареса играта на мен особено. Старание имаше, ама и доста треперене в края. Отбор като Беларус трябва да бъде прегазван, ако ще ставаме отбор! Гълъбинов направи добър дебют, но освен положението с гредата, което изигра по брилянтен начин, друго не видяхме и от него, но поне загатна, че има потенциал. Слаб мач за нашите стандарти.
Ако ще вдигаме нивото, трябва да завишим и изискванията. Ивелин Попов - кръгла нула и в този мач! Владимир Гаджев- много добре се представя в националния, на черното бяло не може да кажем. Тодор Неделев- футболист, който не играе мачове, не бива да попада и в национала- не е във форма. Станислав Манолев- сравнително добре се представи за играч, който нямаше никакво игрово време. Светльо Дяков- личи си кой ще играе с клубния си отбор на 1/8 финалите в ЛЕ, макар и да пропуска първия мач! Георги Миланов- играч на мача според мен, най-добрият ни футболист в момента! :) Симеон Славчев-я, сега виждам, че това момче било титуляр, ами не го забелязах и него. Рангелов-да си купи новия плейстейшън 4 и да тренира вкарване на голове!

Готов е разбора.. :)
Последна промяна от dreben23 на 06 мар 2014 14:07, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
vg_vasilev
Контакти:

Re: КС: България - Беларус - 2:1 FT

Мнениеот vg_vasilev » 06 мар 2014 13:53

Имам чувството , че Станислав Манолев ако ще играе като типично крило ще е перфектно. Но Ивелин Попов нещо от мач на мач все повече не ми харесва как играе. Гълъбинов обаче за 9-ка си е перфектен. От Божинката няма смисъл. В центъра сме трагедия. А отзад с Бодуров и Минев-ите имам чувството , че всяко отиграване е потенциален жълт картон или дузпа.

Върни се в “Национален отбор”