Анкета: Koй да е? И. Колев, Е. Велев, Ж. Тасевски
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Анкета: Koй да е? И. Колев, Е. Велев, Ж. Тасевски
Мъри Стоилов веднага
Много зависи какво всъщност искаме! Ако е да се закрепи положението до края на сезона - Емо Велев е най-добрият вариант. Ако мислим в перспектива - тоест отписваме този сезон и търсим човек, който да гради нещо за в бъдеще, то за мен Седрик е вариантът. Разбира се, може и някоя приятна изненада да си пожелаем - някое добро име от чужбина или пък кадърен българин. Още отстраняването на Славиша Йоканович беше грешка. Иначе, чисто емоционално, като стар левскар, защо да не се опита и с един бате Мишо Вълчев, например. Най-малкото има какво да връщаме на чорбарчетата в оставащите две дербита, а те от бате Мишо нямат особено добри спомени.
Сезонът отдавна е отписан. Велев може да свърши работа и от лятото да се търси сериозен треньор. Само с Кокала да не вземем дубъл и пак да го уволнят

-
- Контакти:
Според мен никой от изброените не може да вдигне отбора в момента. Трябва да се търси нещо ново, човек, който не е обременен от глупостите на Батков. Неприятно ми е да го кажа, но задължително чужденец с добра визитка. Другия вариант е Бардон, на когото да се даде време и доверие да се развие паралелно с отбора. Като гледам Батков едва ли ще извади пари за голям треньор, затова риска с французина си заслужава. Всички останали са пробити или вече са си патили от глупостите на адвоката. Гонзо също добре трябва да помисли за връщането си в клуба, зада не излезе той виновен, когато май месец, на годишнината отбора се е провалил. Изобщо Батков докара Левски до положение, че почти няма вярно решение.
- сини шампиони
angelofdeath написа:Според мен никой от изброените не може да вдигне отбора в момента. Трябва да се търси нещо ново, човек, който не е обременен от глупостите на Батков. Неприятно ми е да го кажа, но задължително чужденец с добра визитка. Другия вариант е Бардон, на когото да се даде време и доверие да се развие паралелно с отбора. Като гледам Батков едва ли ще извади пари за голям треньор, затова риска с французина си заслужава. Всички останали са пробити или вече са си патили от глупостите на адвоката. Гонзо също добре трябва да помисли за връщането си в клуба, зада не излезе той виновен, когато май месец, на годишнината отбора се е провалил. Изобщо Батков докара Левски до положение, че почти няма вярно решение.
Бъркаш колега, има вярно решение и то е мощен щут в четирибуквието на айдука.

И само Левски оле
Преди да търсим треньор, трябва да уточним каква ще е клубната политика! Ако в типичен нашенски стил започнем да търсим бързи купи, титли и т.н. най-добрият вариант е Моуриньо с един TIR кеш за футболисти.
Купата на шампионите не знам дали ще вземем, но поне до финал за ЛЕ ще стигнем. Най-важното в момента е ръководството да седне и да прецени трезво резултатите, средствата, с които разполага и да планира приоритетите. Ако това нещо беше направено преди седем години, сега "Лудогорец" щеше да ни диша праха. Всъщност, точно сега ще проличи дали разградчани са отбор - еднодневка или имат по-сериозни планове. С европейския рейд на тима Домусчиев си изби разходите и може свободно да инвестира, даже няма да му трябва и държавна помощ за стадиона. Да го видим какво ще направи.
Но да се върнем на нашето положение. В момента сме разбита команда. Уж мирише отнякъде на пари, но никой нищо не знае, освен Батков. А дали и той знае нещо...?
Строим стадион, но... Строежът няма да е завършен, когато трябва. А дали ще бъде завършен, май и Иво Тонев не знае. Имаме добри футболисти, нямаме отбор. Точно за това трябва да се седне и да се планира.
Аз лично смятам, че тази и следващата години трябва да ги отпишем. Ако дойде някой трофей-добре. Най-важното в момента е да започнем да градим отбор. Отбор, който след време да мачка по терените на България и Европа, както тимът от 80-те, който си беше съставен от наши момчета. Имаме най-добрата школа, би било редно да имаме най-добрия отбор, а не юношите ни да се чудят какво да правят, щото ги пращат да им трошат краката из Б и В група. Но това се постига с добро планиране и спокойствие. Какво правим в момента? Съгласете се, че да смениш трима треньори и двама спортни директори в разгара на първенството, говори най-малкото за малоумие. Кой специалист ще дойде да работи при положение, че от него се искат бързи успехи, а собственикът му виси на главата непрекъснато и всеки момент си сменя мнението. Който и да дойде, трябва да тропне по масата и да каже:"Ще ме оставите да работя година и половина спокойно и тогава ще искате резултати!" С клубната политика, която се провежда в момента, няма значение кой ще дойде. Ще се провали.

Но да се върнем на нашето положение. В момента сме разбита команда. Уж мирише отнякъде на пари, но никой нищо не знае, освен Батков. А дали и той знае нещо...?

Аз лично смятам, че тази и следващата години трябва да ги отпишем. Ако дойде някой трофей-добре. Най-важното в момента е да започнем да градим отбор. Отбор, който след време да мачка по терените на България и Европа, както тимът от 80-те, който си беше съставен от наши момчета. Имаме най-добрата школа, би било редно да имаме най-добрия отбор, а не юношите ни да се чудят какво да правят, щото ги пращат да им трошат краката из Б и В група. Но това се постига с добро планиране и спокойствие. Какво правим в момента? Съгласете се, че да смениш трима треньори и двама спортни директори в разгара на първенството, говори най-малкото за малоумие. Кой специалист ще дойде да работи при положение, че от него се искат бързи успехи, а собственикът му виси на главата непрекъснато и всеки момент си сменя мнението. Който и да дойде, трябва да тропне по масата и да каже:"Ще ме оставите да работя година и половина спокойно и тогава ще искате резултати!" С клубната политика, която се провежда в момента, няма значение кой ще дойде. Ще се провали.