black sea написа:Колеги, според мен не е редно и нормално Гонзо да говори такива неща докато е треньор на 4ерно море. Това показва известна безпринципност и е дале4 от мъжкарското. Когато си замине при говедата нека си говори каквото си иска, да не забравя, 4е все пак се води професионалист и в момента работи в 4ерно море. Също така нека не забравя как се отнесе с него бай Ганьо, ако наистина е голям мъж, както твърдят пове4ето от вас. Така 4е Гонзо не е малък и да си прави добре сметката какво върши и говори.
====
Много моля да не заместваш буквата "Ч" с цифрата "4"!
Уважавай българският език и пиши нормално като всички останали във форума.
Следващият път трия директно коментара. Благодаря.
====
Съгласен съм, приемам забележката, не съм го правил нароЧно, просто ей така. Но все пак може много да поспорим доколко другите колеги уважават нашия език и се справят с правописа. А това което допусках аз, беше голяма, непростима и нечовешка глупост. Направо съм си за разстрел...Нека и не забравяме, че може би лекичко се заяждаш, нали все пак си позволявам често коментари, които явно не са по вкуса на някого. Но това си е напълно нормално в България, за съжаление.
===
Изобщо не се заяждам и много моля не иронизирайте моята забележка.
Сега ви забелязах и сега ви предупреждавам. Това не е скайп чат с приятели и да си пишете както си искате.===