CSKA 78 написа:Странна тема!
Разбиранията ни за футбола в последно време съвсем са сбъркани!
Какво имам предвид?
Според мен,успехът на Лудогорец,си е успех единствено на Лудогорец и на никой друг!Това,че критериите ни за качествен футбол и за голям успех са силно занижени е основата, според която Лудогорец се издига в култ!
Един известен журналист преди няколко месеца беше казал:"Преди празнувахме остраняването на европейския шампион със заря,днес празнуваме отстравяването на "Астана" по същия начин"!
Лудогорец не са постигнали нещо повече от друг български отбор(не са стигнали до четвъртфинал,камо ли до полуфинал,твърде вероятно е да не стигнат)!
Да,остраниха Лацио,но други български отбори са отстранявали доста по значими за времето си отбори!
С други думи-Лудогорец не са от чак толкова голямо значение за България!Нито някога ще продадат играч на Барселона,нито техен играч ще се развие дотолкова,че да бъде купен от М.Юнайтед и да стане голмайстор на Висшата лига!А още по-малко някой "разградски" футболист ще стане голмайстор на националния отбор(за всички времена)!
За да признаем,че Лудогорец са от фундаментално значение за България,трябва също да признаем,че футболното ни ниво е, на едно равнище с Малта,аз отказвам приема това!
Лудогорец пишат история,но пишат тяхната си история!За тях е огромен успех,това че са достигнали до 1/8 финали и ,че са отстранили Лацио!
Като се има предвид ,че допреди 3-4 години са били в Б футболната ни група!
Започвам и аз като теб да спамя:
Какви подяволите са критериите ти за да си фен на ЦСКА - не са ли силно занижени!?
Как е възможно да си поддръжник на отбор чиито звезди са изгонени резерви на Лудогорец?
Поне 1000 000 души в България са на обратното мнение имайки в предвид колко са наблюдавали двубоя с Лацио на стадиона и пред телевизора! - останалите не са чували за теб или ЦСКА.
Личен въпрос:
Защо си го причиняваш....!!!?