Манолев - кой е мениджърът му?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

objective
Контакти:

Манолев - кой е мениджърът му?

Мнениеот objective » 05 мар 2014 20:45

Здравейте

Искам да отворя тази тема относно Манолев, защото за мен има много неясноти около него и да помоля, ако някой вътершен има повече инфо да обясни.

Най-напред днес срещу Беларус за пореден път Манолев показа, че въпреки че не играе редовно в клубен отбор, е един от най-ценните и талантливи играчи в националния ни. Абсолютен парадокс. Кой знае какво ще прави, ако е титуляр в силен тим. В предишния квалификационен цикъл вкара много важни голове на Италия, на Армения (победен), на Дания, както и на Япония в контрола през май. Успешно играе и като краен защитник и като крило, ето и днес даде центрирането за втория ни гол, а също така може да организира играта и в средата на терена, ако се наложи, освен това има тежък удар и очевидно не е глезльо като Николери, а сериозен спортист, който спазва режим. В нито едно интервю не е дал вид, че се е самозабравил или че е агресивен, сприхав или глупав.

И тук идва първият въпрос - защо въпреки всичките си качества той толкова време имаше проблеми с ръководството на ПСВ?! Хайде - винаги може да се случи някой треньор да те нарочи за нещо и да изгориш - добре - ама той не играеше при няколко различни треньора, не само при един (мисля, че спряха да го пускат още при Фред Рутен, а след това и при Филип Коку и Дик Адвокаат). Освен това когато ПСВ играха с Лудогорец стана ясно, че въобще не са някакъв кой знае какъв отбор и със сигурност този, който е играл на поста му, не е струвал повече от Манолев.

И другият ми въпрос е - след като явно има проблем, къде спа толкова време мениджъра му, а не го продаде някъде, където ще играе!? При това от ПСВ мисля, че не са го спирали, нито са му слагали някаква голяма трансферна сума. Единствените места, където Манолев успя да избяга бяха във Фулъм (където каквото кажеше Бербатов, това ставаше, защото там треньор беше Йол, с който са "приятелчета" още от Тотнам) и сега - Кубан (където пак има българска следа и никой не може да ме убеди, че е случайно, че баш при Попето отива. Това, че техния краен защитник Козлов е направил трансфер в Динамо е само предпоставка) - тоест все места, където са го "препоръчали" негови съотборници от националния. Така че - някой знае ли кой му е мениджър - и ако да - може ли да ми обясни що за смотан мързеливец е този "мениджър" и как може да се оправдае за това, че толкова време не може да намери един келяв отбор на звездата на националния ни отбор.

Това, което откривам в английската уикипедия е, че още през 2009 г. някакъв си холандски футболен коментатор Van der Gijp, който го нарекал "най-слабият десен бек в Европа" (даже има няколко клипчета в ютуб, но плещят само на холандски), което всички ние прекрасно знаем, че в никакъв случай не отговаря на истината. Не знам тоя Ван дер Гийп само мачове на Реал Мадрид ли гледа или какво, но мнението му е пълна глупост.

Единственото, за което се сещам, е че на него не му се е мърдало, защото си е получавал заплатата, в което обаче не искам да вярвам.

iliyan

Re: Манолев - кой е мениджърът му?

Мнениеот iliyan » 05 мар 2014 20:53

PSV правят някакво подмладяване и нещо не им пасна нашето момче ;) За Фулъм вече си мисля , че не остана стана хубаво ! Дано в Русия му върви :)
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

slavi 5
Контакти:

Мнениеот slavi 5 » 05 мар 2014 21:05

Мениджър му е Мино Райола - един дебел и нагъл италианец, който е мениджър и на Златан Ибрахимович.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 05 мар 2014 21:12

Манолев и режим :lol: Какъв режим братко :lol: Матеус го беше изгонил от национала, щото им разнасяше бири по стаите след резила в Минск преди 2-3 години. Да не говорим, че сам в интервюта си е признавал, че е пушач, така че режимлия не е точната дума за Манолев. Качествата му са налице, дисциплината - не чак толкова.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
riddler
Контакти:

Мнениеот riddler » 05 мар 2014 21:42

Вече не работи с Мино Райола. Сега е с тази агенция - http://www.transfermarkt.co.uk/en/murra ... _2825.html

Потребителски аватар
sixtynine
Контакти:

Мнениеот sixtynine » 05 мар 2014 22:52

Имам познат от Ловеч, който ми е разказвал за приключенията на Манолев (в компанията на Ивелинчо) из плевенските дискотеки. И как Гриша Ганчев понякога е ходил да си ги прибира :lol: Дисциплина е последната дума в речника на тва момче. Иначе не е лош играч.
Изображение

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 05 мар 2014 23:06

sixtynine написа:Имам познат от Ловеч, който ми е разказвал за приключенията на Манолев (в компанията на Ивелинчо) из плевенските дискотеки. И как Гриша Ганчев понякога е ходил да си ги прибира :lol: Дисциплина е последната дума в речника на тва момче. Иначе не е лош играч.

За много футболисти се носят легенди. Повечето са такива докато не ги хване някоя жена, която да ги кротне.

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 05 мар 2014 23:07

Въпросът тук е не защо не играе в клубен отбор, а защо играе в националния... и boji86 имаше дълъг такъв период, 2 мача за клуба си, 3 за национала... Манолев е посредствен играч, може и да има някакви качества, но му липсва подходящ характер. Аз лично за последно съм го виждал предното лято в няква чалготека с Бодуров в 6 сутринта... след това и двамата записаха зашеметяващи сезони... :Х
Та момчето ще понаправи малко парички сега, ще поиграе, ако не се оженил още, привлекателна партия е - футболист, че и национал, ще върже няква кифла от чалготеките, тя ще се кефи с кого се е хванала... всичко си му е наред, те и целите в живота явно са си му такива ;)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 05 мар 2014 23:10

Малина
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

iliyan

Мнениеот iliyan » 05 мар 2014 23:19

shotgun blues написа:Малина

Тази е наборка на Лили Иванова :lol: :lol: :lol:
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Върни се в “Национален отбор”