MuFc1878 написа:Маса много отдавна не е бил първи пилот, а и сега с добрия болид на Уилямс като нищо може да се представя по-добре от Алонсо и Кими
Защо не си спомням някога да бил първи пилот

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
MuFc1878 написа:Маса много отдавна не е бил първи пилот, а и сега с добрия болид на Уилямс като нищо може да се представя по-добре от Алонсо и Кими
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:Що го няма Малкия Бастун за шампион бе... Или поне "друг"
MuFc1878 написа:JackPackage написа:Що го няма Малкия Бастун за шампион бе... Или поне "друг"
Гласувай за Фетко и да ти е мирна главица
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
MuFc1878 написа:В Заубер не си спомням да е бил втори пилотМного добре знаеш какво имам предвид. Няма да има заповеди: Alonso is faster than you, confirm?
iliev72 написа:MuFc1878 написа:В Заубер не си спомням да е бил втори пилотМного добре знаеш какво имам предвид. Няма да има заповеди: Alonso is faster than you, confirm?
Знам лиВсе пак там е бил само 1г. и то новобранец
Старото куче е бил Ник
Alonso_Massa написа:iliev72 написа:MuFc1878 написа:В Заубер не си спомням да е бил втори пилотМного добре знаеш какво имам предвид. Няма да има заповеди: Alonso is faster than you, confirm?
Знам лиВсе пак там е бил само 1г. и то новобранец
Старото куче е бил Ник
2008 със сигурност не беше втори пилот, както и 2009 преди инцидента. Иначе в Заубер се предтавяше доста непостоянно. Можеше тогава да е класа и можеше да е кръгла нула, така че е трудно да се определи дали е бил първи пилот тогава или не.
JackPackage написа:Утре ще измисля правилата за играта и ще ги сложа за обнародване от Комитета в другата тема
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 17 госта