Национала така и не може да се класира за никъде,4 в групата ,говори се за прогрес ...е този прогрес е 2 победи над Малта и една над Армения .....ами логично след тези епохални резултати, следва антирекорд след антирекорд по посещаемост

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
liliputchica написа:Може ли някой да ми посочи кои са ни централни защитници, да не би единият да е Бодуров
shotgun blues написа:Лудогорец има резултати ,има интерес и има публика .Какъв е проблема ?
Национала така и не може да се класира за никъде,4 в групата ,говори се за прогрес ...е този прогрес е 2 победи над Малта и една над Армения .....ами логично след тези епохални резултати, следва антирекорд след антирекорд по посещаемост
Tobacco написа:Що смени Гълабинов още на полувремето само не ми е ясно..Рангелов не трябва да бъде викан в националния! Ебати ташака е тоя,супер бездарния тип
Tobacco написа:Що смени Гълабинов още на полувремето само не ми е ясно..Рангелов не трябва да бъде викан в националния! Ебати ташака е тоя,супер бездарния тип
BadBoy написа:Tobacco написа:Що смени Гълабинов още на полувремето само не ми е ясно..Рангелов не трябва да бъде викан в националния! Ебати ташака е тоя,супер бездарния тип
Защото е контрола и иска да види максимално повече футболисти в игрова обстановка.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта