Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(трансфери,новини, т.н)
Официално Видич от лятото в Интер.
Ще е голяма липса за Юнайтед Видич,но му пожелавам много успехи с новият му отбор Интер.

- t0bl3ro_bg
Лятото ще се харчи доста, но дали няма да е грешка да се пръскат по 30-35 милиона/играч. Това ще означава допълнително напрежение върху самите играчи и шансът да се провалят и да не покажат това на което са способни се увеличава. Едни 35 милиона, за които се говори за Хамшик или Кроос примерно са твърде много. Може би двамата общо струват толкова. За играч на 18 години като Шоул пък повече от 20 милиона са много.
tevez написа:Официално Видич от лятото в Интер.
Успех Капитане! Един от любимците ми в Юнайтед за всички времена

Офтопик:
Офтопик:
- old_traff
- Контакти:
#1MUN Source: Griezmann is now a target for #MUFC. We expect a bid to be made in the summer transfer window for the player.
Още от сега започнаха спекулациите. Не ми се мисли лятото какво ще е. През ден ще купуваме играчи 

tevez написа:Официално Видич от лятото в Интер.
[rimg]http://store.img-share.eu/1979507-847221635294905-1830979778-n_jpgJZgYTif.jpg[/rimg]

- old_traff
- Контакти:
With or without David Moyes, Manchester United going to be the biggest spenders in summer. Unlimited budget. Exciting times ahead. #MUFC
old_traff написа:With or without David Moyes, Manchester United going to be the biggest spenders in summer. Unlimited budget. Exciting times ahead. #MUFC
Това с неограничения бюджет някак си вече започва да става смешно. 200 милиона е напълно нормално за изграждане на нов отбор. Неограничен бюджет значи Роналдо, Кавани,Неймар,Меси,Рибери,Серхио Рамос,Касияс и още плеяда звезди. Това е несериозно.
П.С. 200 млн. обаче могат и да бъдат пръснати на вятъра - Далглиш и Комоли 2011г.
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!