Гугутката и Байлов спешно да се срещнат с ТИМ и да им
обяснят какво ги очаква, ако не докарат лично Гонзо на
Герена.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- darakchiev_77
- Контакти:
Re: Всекидневната около Левски
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1227912
Време е вече да се правят сметки какво се случва след като е ясно,че проекта Газпром отпадна
Време е вече да се правят сметки какво се случва след като е ясно,че проекта Газпром отпадна
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!
- santiliana
по-скоро Гонзо да пазари ТИМ да офертират Ганьо за акциите на Левски...И без това преди няколко години имаха интерес към нас...Сега е момента да сключат сделката... 

santiliana написа:по-скоро Гонзо да пазари ТИМ да офертират Ганьо за акциите на Левски...И без това преди няколко години имаха интерес към нас...Сега е момента да сключат сделката...
Айде не.... ТИМ си изпраха парите с Морето и айде сега в ЛЕВСКИ. Тия хора не обичат футбола, те имат други интереси

- makedonski
- Контакти:
Ганьовите работи ги знаем. Пак прах очите и така осем години. Стига сме лапали като шарани, а да ревнем мощно "Батков вън!"
Гонзо призна в специално интервю за Гонг, че е имал разговори със собственика на Левски Тодор Батков за завръщане на „Георги Аспарухов“, като главен мениджър. Легендата на „сините“, който сега оглавява Черно море, коментира, че сега всичко е въпрос на разговори между ръководствата на „сините“ и „моряците“, като не пропусна да отбележи, че престоят му на „Тича“ е бил изключително ползотворен.
„Провел съм разговори с Тодор Батков, като вече двете ръководства трябва да решат как ще се процедира. Говорили сме за поста главен мениджър. Сега е малко комплицирана ситуацията, защото влизаме в плейофи и наистина няма да ми е много приятно, ако трябва да си тръгна от Черно море, но сърцето ми е в Левски. Все пак престоят ми в Черно море бе много ползотворен“, започна Гонзо.
„Моето решение, ще бъде окончателно, след като се видя с хората от Черно море. Знам, че това е неприятна ситуация и двата тима, никой не може да мисли за предстоящите си мачове. Все още не мога да коментирам Левски“, завърши легендарната деветка на тима от Герена.
„Провел съм разговори с Тодор Батков, като вече двете ръководства трябва да решат как ще се процедира. Говорили сме за поста главен мениджър. Сега е малко комплицирана ситуацията, защото влизаме в плейофи и наистина няма да ми е много приятно, ако трябва да си тръгна от Черно море, но сърцето ми е в Левски. Все пак престоят ми в Черно море бе много ползотворен“, започна Гонзо.
„Моето решение, ще бъде окончателно, след като се видя с хората от Черно море. Знам, че това е неприятна ситуация и двата тима, никой не може да мисли за предстоящите си мачове. Все още не мога да коментирам Левски“, завърши легендарната деветка на тима от Герена.
- фифи перото
run1973 написа:http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1227912
Е то отсега ли е ясно?
Че цялата битка за Украйна е кой да контролира тръбата.Не напразно ЕС ни направи проблем с южен поток, зщото бяха решили, че Украйна ще е в ЕС...
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
фифи перото написа:run1973 написа:http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1227912
Е то отсега ли е ясно?
Че цялата битка за Украйна е кой да контролира тръбата.Не напразно ЕС ни направи проблем с южен поток, зщото бяха решили, че Украйна ще е в ЕС...
Ами аз слушам Батков-до онзи ден имаше все няква вероятност още да има договор-сега не знам.
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!
- santiliana
никъв Газпром за ТодАр... Няма да смуче пари от никой и да си приписва на себе си плюсовете...ИЗХОДА Е ЯСЕН - НОВ СОБСТВЕНИК В ЛЕВСКИ!