26 кръг: Литекс - Лудогорец - 0:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Re: Литекс - Лудогорец (А група, XXVI кръг) 9.3.2014 | 19:30

Мнениеот fen-fen » 05 мар 2014 14:01

Levskar_90 написа:В тоя мач ще съм за турците. Бийте селяка Ганчев.

Предполагам, че ще гледаш друг мач защото в Лудогорец турци няма!
По темата: Равен или 0:1. Излизат двата най добри отбора в Бг футбола, така че се надява гледаме хубав двубой.
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
MaX
Контакти:

Re: 26 кръг: Литекс - Лудогорец - 9.3.2014 | 19:30

Мнениеот MaX » 05 мар 2014 14:15

MASTER_COOL написа:Люляче е селско мутренско отборче от областта Микре.....За 20 години съществуване не можа да събере общо 30 000 публика, колкото Лудите за един мач ;) .
Затова и президентчето Ви поиска да ви мести на Армията, за да може да усети що е то футболна атмосфера.
Лудите ви превъзхождат тотално и са много по - приятен отбор от вас !
Страшни селяни сте ! Само да си знаете. Провинциални комплексарчета.
Пак ще Ви бием на Армията, а и където ви хванем !

Какво е напълнил. Те имат 1000 фена кръст,когато биеш е лесно да си фен. Превъзхождал бил :lol: Върви при чичо лекар! От селско отборче като разград не може нормален отбор да се плаши а с изключение на двата набедени гранда. Я ти провеви пък колко пъти лудите сте ги били с твоя изкуствен комунистически отбор?

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 05 мар 2014 14:33

1:1,хикса ни устройва идеално 8-)
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

hijack1
Контакти:

Мнениеот hijack1 » 05 мар 2014 14:40

MaX написа:Какво е напълнил. Те имат 1000 фена кръст,когато биеш е лесно да си фен. Превъзхождал бил :lol: Върви при чичо лекар! От селско отборче като разград не може нормален отбор да се плаши а с изключение на двата набедени гранда. Я ти провеви пък колко пъти лудите сте ги били с твоя изкуствен комунистически отбор?

Усещаш ли колко е парадоксално някой фен на Литекс да вика на Лудогорец селски отбор и да казваш, че имаме малко фенове...Най-малкото като фенска маса няма кой знае каква разлика. Когато биеш било лесно...ами вие защо нямате такива успехи в Европа?

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 05 мар 2014 15:08

MaX написа:
MASTER_COOL написа:Люляче е селско мутренско отборче от областта Микре.....За 20 години съществуване не можа да събере общо 30 000 публика, колкото Лудите за един мач ;) .
Затова и президентчето Ви поиска да ви мести на Армията, за да може да усети що е то футболна атмосфера.
Лудите ви превъзхождат тотално и са много по - приятен отбор от вас !
Страшни селяни сте ! Само да си знаете. Провинциални комплексарчета.
Пак ще Ви бием на Армията, а и където ви хванем !

Какво е напълнил. Те имат 1000 фена кръст,когато биеш е лесно да си фен. Превъзхождал бил :lol: Върви при чичо лекар! От селско отборче като разград не може нормален отбор да се плаши а с изключение на двата набедени гранда. Я ти провеви пък колко пъти лудите сте ги били с твоя изкуствен комунистически отбор?

Смях се със сълзи като ти четох поста! Лудогорец е селско отборче а Литекс е нормален отбор? Ями дай дефиниция на селски отбор, нормален отбор и ненормален отбор!? Относно феновете! Млъкни и не се излагай!
http://zonasport.btvnews.bg/article/a-grupa/13-000-botevisti-aplodirat-samoten-fen-na-liteks.html
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
nedko
Контакти:

Мнениеот nedko » 05 мар 2014 15:10

Няма от какво да се притеснява Лудогорец. Не знам как ще завърши мача, но съм сигурен, че няма да го загубим. Ако пък вземем и да бием, още по -добре! Успех на Лудогорец!
Не е необходимо да ни пращате на лични колко сме щели да ревем в неделя и какви сме били. Ние си знаем какви сме, а дали ще ревем го казах по-горе. Не падайте толкова ниско, футбола е все пак само една игра.

Steelblade
Контакти:

Мнениеот Steelblade » 05 мар 2014 15:18

[offtopic]истината

Изпратено на: 05 Мар 2014 14:45
От: boko08
До: Steelblade
В неделя ще ви първата от големите загуби до края на първенството. И да не се надяваш да биете Валенсия там вече е истината и ще ви отупат поне с пет гола.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Всъщност моя отбор не играе в неделя и е доста далеч от нашите географски ширини,но това е тема на друг разговор! А до Валенсия, ами разбира се че се надявам, все пак съм отявлен родолюбец и широкосроен човек!

Бъди здрав[/offtopic]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 05 мар 2014 17:02

Steelblade написа:[offtopic]истината

Изпратено на: 05 Мар 2014 14:45
От: boko08
До: Steelblade
В неделя ще ви първата от големите загуби до края на първенството. И да не се надяваш да биете Валенсия там вече е истината и ще ви отупат поне с пет гола.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Всъщност моя отбор не играе в неделя и е доста далеч от нашите географски ширини,но това е тема на друг разговор! А до Валенсия, ами разбира се че се надявам, все пак съм отявлен родолюбец и широкосроен човек!

Бъди здрав[/offtopic]

Този, същият индивид и на мен ми прати 4-5 съобщения с несвързани бълнувания. Първо го уведомих да не си хвърля труда на вятъра, сега го трия без да го чета. Струва ми се, че повече ЛС е написал, отколкото постове.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Re: Литекс - Лудогорец (А група, XXVI кръг) 9.3.2014 | 19:30

Мнениеот angelco77 » 05 мар 2014 18:35

tsonpen написа:Аз не мога да разбера защо си разваляме настроението с тези статии? Някой нещо писал, но това може да няма никаква връзка с предстоящия мач. Срещат се двата най-добри отбора в България в момента. Единият със самочувствието и опита от ЛЕ, другият съсредоточен да се бори за върха. Всички мачове между тези два отбора са били много интересни и стойностни. Струва ми се, че се създава изкуствено напрежение и се измества темата от футбола. Ако Литекс има някакъв проблем със статиите на цитирания вестник - да гонят самия вестник, не да замесват Лудогорец. Точно в този момент Лудогорец няма дори нужда от допълнителна реклама. След като отстраниш Лацио на 1/16 финал, нормалните журналисти няма как да не те хвалят на дълго и на широко.
Опасенията ми са единствено да не се повтори сценарият от мачовете с Берое. И там предстояха няколко мача и старозагорци успяха да изместят фокуса от футбола върху скандала, което беше единственият им шанс нещо да измъкнат. Литекс обаче си имат футболните аргументи и още как, визирайки резултата, който постигнаха като гости.
Така че ви предлагам да се ограничаваме да се впускаме в нападки и да коментираме клюки, а да се настроим за футболната част, която при наличието на тези два отбора би трябвало да е стойностна.

Абсолютно съм съгласен.
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Върни се в “Литекс”