Ванко_Ултраса написа:М Камбуров написа:svobodni написа:М Камбуров написа:всичко,което е повече от нормалното е ненормално-няма хора на спортклуб,щото агитката се премести там,няма хора на спортклуб,щото истински фенове някой ги кара да пеят песни,за да си купят билет,няма фенове,щото тишо взима мегафона и вика-''викайте бе путки и нещастници'',няма фенове,щото на никой не му се гледат изцепките на тези псевдофенове,наричани''ултраси'',няма фенове,щото тези ултраси се държат агресивно и меко казано враждебно,дори със своитете не разбират,че не са ЛОКО ПД,те не помагат на отбора,пример-първия мач с чорбата
нещата в нашия клуб се промениха много и то в лоша посока'и тук е виновно ръководството,че сме разграден двор и 50-тина фенове управляват клуба,ето затова сме по 2-3 хиляди на мач
замислете се,драги ултраси'не ме разбирайте погрешно-не се заяждам с никого-просто това е мнението на голяма част от феновете,но не го казват'щото сте много агресивни,обичайте отбора и не му пречете,намерете и друг смисъл в живота и не се вманиа чавайте,повече от необходимото-аз съм локомотивец в червата от 30 години,но всичко това е в повече-силата е в обикновения фен,а някои се опитват да го отстранят от най-милото му-да гледа любимия ЛОКОМОТИВ,абсолютно извратено е да бъдеш вманиачен в каквото и да било,а още повече да пречиш на другите,които са мнозинство-в хиляди пъти,идеята изчезва,хората се обезверяват,надделява злобата на някои-на кой беше нужна бомбата в Любимец,развали преживяването на 200-300 нормални хора,дошли да подкрепят отбора
на обикновения фен не му трябва агресия и мания-трябва му едно добро преживяване и да пием по бира-било от мъка или от радост,да се изкодошим с жълтурите/приятелски/и така-това е смисъла на всичко,което е футбола-за което ходеха хилядите на "голямата къща"едни до други-жълтури и буфери и се забавлявахме,но като всичко нормално и истинско в тази държава и това свърши.айде със здраве и само ЛОКО,макар че ако така вървят нещата ще почна да гледам само тенис-Пиронкова е от ЛОКО Пд и да и симпатизираш не е проблем
Точно групите спряха да ходят на Лаута и то заради семките като теб, дето са вечно наведениЖив и здрав да си и ти и заедно с Коко - пътя!
мога да ти отговоря,но не е нормално-да се разправяме между нас,а доколко съм семка-имам около 350 мача на моя отбор ,150 гостувания,далии съм наведен-не ме познаваш,а по-точно сигурно се знаем ама не съм важен и не можеш да кажеш дали съм наведен,а дали е коко или некой друг ми е все тая,ама честно,на всички им видяхме хаира,явно ако не си частен марков отбор-литекс,лудогорец-всички сме с една орисия,само за това ''пътя''не разбрах-гониш ли ме ?от ЛОКО ПД?
Абсолютно е така, Брат!
Браво, че има смелостта да го кажеш!
Отношението на тарторите към хора, които не мислят като тях е отвратително и това отблъсква наистина.
Ако отидеш на среща и вземеш думата да кажеш нещо иначе, или дори да зададеш глупав въпрос всички започват да те гледат, като хиени отстрани и да ти се хилят насреща.
След това някой от по-ерудираните главни взима думата и почва да те осмива пред всички.Е за кво да ходим на такива срещи...да си ходят само тарторите, то и без това срещите си ги правят за тях, поне така излиза.
Един път отидох на една среща, когато искахме обяснение от Кокала и отбора за поведението на футболистите.След срещата отидох при Велев на терена да го питам, каква е причината Маламов да не играе.
Като ме видяха, че се засилих към терена и отивам при Кокала веднага се лепнаха за мен 2-3-ма и ме последваха да чуят, кво ще говоря с Велев.
Тръгнах си и един на трибуните ме пита: "Пич ти, с какво образование си"?
Да плача ли, да се смея ли?! Аз предлагам на следващото дерби на Лаута с жълтите, освен песни за Локо тарторите да изискват и дипломите ни...така освен само локомотивци на Лаута ще бъдат допускани само интелектуалци.![]()
Отидох на още една среща и седнах на масата точно отзад до вратата и си пия биричката...там си стоеше момичето, което продаваше, ама аз идвам и се изтърсвам баш там ха-ха.
Нищо...взех си телефона и си преглеждах съобщенията.Дойде часът на срещата, ставам и се смесвам с тълпата.Идва един до мен и ми вика: Кво стаа, пич, дойде да слушаш ли?"."Кво праиш с телефона...снимаш ли?"![]()
Повече се заканих, че на такива мероприятия няма да ходя.Та някой от по-спокойните фенове ако четат и мислят да посетят такава среща, да си помислят хубаво, щото така могат да се огорчат, че може да не поискат повече да стъпнат на стадиона.Брат, няма да се оправимТака е и при жълтите, и при левскарите... и навсякъде
сещам се за един случай-птувах по работа до софия и бързах да се върна за мач любимото ЛОКО-цял ден не бях ял,не спрях,за да може да хвана мача,на влизане на стадиона си купих некакъв сандвич и влизам на Бесика-ям и гледам мача-и едно келеме ми вика-"ей,тва да не ти е пицария"?стана ми много обидно,ама си замълчах-за феновете,заЛОКО ПД