Siegfried написа:Madridist написа:Siegfried ако някога във форумът на Гонг се въведе титлата ВИП, поне за мен, ти трябва да си първия с такава титла. Страхотни теми пускаш, желая ти много здраве и да продължиш да бъдеш истински Патриот. За Симеон Велики - велик държавник, и в политически и в културен план. Тогава в Европа е имало само 3 империи - Българска , Франкска и Византийска. Лично съм виждал британски учебник по история за 9 клас , в който имаше глава озаглавена " First Bulgarian Empire"
Благодаря , Madridist ! Аз съм горд , че има такива потребители като теб !!! Потребители , които обичат с цялото си сърце нашата татковина и които се интересуват от свойто историческо минало и които помнят великите българи !!! И ти да си жив и здрав и да си останеш същия истински българин завинаги (в това не се съмнявам) !!!
Само да добавя едно нещо без да успорвам величието на Цар Симеон Велики , а то е , че България излиза на три морета преди Симеон и това е при хан Пресиян малко известен факт и доста хора не са запознати с него.