Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот TristaNNN » 04 мар 2014 20:22

milen.hristov написа:Но Пеевски има а и му трябва отбор който да му е реклама, пък владимиров е готов пръв да си даде задника

Един момент. Владимиров е последният човек, от чието мнение и действия ще зависи собствеността на Левски. Да не дава Господ, но ако се стигне дотам, че Левски премине в ръцете на Пеевски, то работата ще е опечена много отдавна и то на най-високите нива на пирамидата. Владимиров вика... :lol: Освен това, Пеевски е крайно компрометирана личност в милото ни общество, четеш вестници и гледаш новини, предполагам, та Бог да му е на помощ, ако вземе та стане собственик. Синя България ще се вдигне, защото, съгласи се, че и без това всички напоследък сме доста притеснени и разочаровани-това ще прелее чашата на търпението и дори пословичната в момента лежерната апатия на много млади и стари левскари ще мутира в справедлива ярост. И тогава нито Владимиров, нито който и да било ще може да контролира гнева на огромната фенска маса :!:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 мар 2014 20:41

zlobul написа:Сега може спокойно да прочетете коментарите ми от преди 4-години по отношение на Тара ...по рано (6-7 год) и в архивите на топ-спорт :))
Тогава само злобул беше "лудия" ...сега като гледам всички вече сте за диспансера. Та въпроса е: аз ли бях луд или вие -овце ?

[offtopic]Нищо няма да ти четем, чети си ги сам, 'щото тогава сееше семката на омразата, а се случваха и много хубави неща в клуба. Проблемите са незибежни във всяка една организация, ама е редно и да се каже едно "браво" на хубавото.[/offtopic]
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 04 мар 2014 20:43

"синя България" викаш...Къде е? Има ли я? Че нещо не я виждам...Или това си е някакъв израз от "време оно", който не почива на действителни аргументи...Къде беше "синя България" когато ни се изсраха на очите с Казанската афера? Къде беше "синя България" при няколкото изключително съмнителни мачове с Локо Пд в периода около трансфера на Гарра-та (включително и загубите на Герена)...Къде беше тази т.нар. "синя България" през всичките тези години на брутална подигравка и унижение на историята, името и достойнството на нашия любим клуб?
Не, приятелю...Няма такава България...Отдавна я няма и едва ли някога ще я видим отново...Всичко е безвъзвратно отминало, а единственото което остава може би да се направи- е да се пуснат кепенците на свещения храм "Г. Аспарухов" и всичко да потъне в забвение...
Един-едничък човек съсипа един велик 100 годишен клуб и направи така, че нито стадиона е стадион, нито отбора- отбор, нито публиката- публика...
АМИН!
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 04 мар 2014 20:51

Преди 2 седмици ми се роди син, да е жив и здрав на тати малкото левскарче, и още не мога да му се израдвам като хората заради простотиите в Левски. Батков ще ми се сравнява с Лудогорец. Лудите наляха маса пари, и то реални в покупка на класни футболисти, няма интриги, няма раздори и резултатите са видни. Ние накупихме де що има спънати футболисти от Европа и България, ма били свободни агенти, били евтини, но много добри, и ей на сега в блатото. Какво е виновен Йовов, че от него се иска от пръдня боя да направи. В същото време Батков и мазният перчем бутнаха стадиона и се сетиха, че нямат пари да го построят, и ще ми се пъчат какви великани били, как милеели за Левски. С тия двамата догодина ще се борим да не изпаднем.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 04 мар 2014 21:17

TristaNNN написа:
milen.hristov написа:Но Пеевски има а и му трябва отбор който да му е реклама, пък владимиров е готов пръв да си даде задника

Един момент. Владимиров е последният човек, от чието мнение и действия ще зависи собствеността на Левски. Да не дава Господ, но ако се стигне дотам, че Левски премине в ръцете на Пеевски, то работата ще е опечена много отдавна и то на най-високите нива на пирамидата. Владимиров вика... :lol: Освен това, Пеевски е крайно компрометирана личност в милото ни общество, четеш вестници и гледаш новини, предполагам, та Бог да му е на помощ, ако вземе та стане собственик. Синя България ще се вдигне, защото, съгласи се, че и без това всички напоследък сме доста притеснени и разочаровани-това ще прелее чашата на търпението и дори пословичната в момента лежерната апатия на много млади и стари левскари ще мутира в справедлива ярост. И тогава нито Владимиров, нито който и да било ще може да контролира гнева на огромната фенска маса :!:

Значи Пеевски е компрометиран, а агент Тара не е .Сигурен съм,че ако започне да плаща на когото трябва ще бъде приет от сектор Б .Виж старите левскари от А и В трудно ще ги заблуди обаче те не могат да го спрат.Освен това Пеевски не се е засилил да превзема Левски макар,че има хора които го бутат към Герена.

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Мнениеот валидол за теб » 04 мар 2014 21:31

Утре нкп ще дава пресконференция! Много ми е интересно, дали ще обърнат палачинката или пак ще призовават за последна прошка и пълна мобилизация за дербито??

В гонг пак нищо не пишат, мишлетата.
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

1914lsfc
Контакти:

Мнениеот 1914lsfc » 04 мар 2014 21:46

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PkGhmQrt7hs[/youtube]

konvoec2
Контакти:

Мнениеот konvoec2 » 04 мар 2014 22:05

сини богове написа:Преди 2 седмици ми се роди син, да е жив и здрав на тати малкото левскарче, и още не мога да му се израдвам като хората заради простотиите в Левски. Батков ще ми се сравнява с Лудогорец. Лудите наляха маса пари, и то реални в покупка на класни футболисти, няма интриги, няма раздори и резултатите са видни. Ние накупихме де що има спънати футболисти от Европа и България, ма били свободни агенти, били евтини, но много добри, и ей на сега в блатото. Какво е виновен Йовов, че от него се иска от пръдня боя да направи. В същото време Батков и мазният перчем бутнаха стадиона и се сетиха, че нямат пари да го построят, и ще ми се пъчат какви великани били, как милеели за Левски. С тия двамата догодина ще се борим да не изпаднем.

Честито! Дай Боже повече български деца да се раждат. Пожелавам ти поне още 3!

Потребителски аватар
Bombardier

Мнениеот Bombardier » 04 мар 2014 22:33

сини богове написа:Преди 2 седмици ми се роди син, да е жив и здрав на тати малкото левскарче, и още не мога да му се израдвам като хората заради простотиите в Левски. Батков ще ми се сравнява с Лудогорец. Лудите наляха маса пари, и то реални в покупка на класни футболисти, няма интриги, няма раздори и резултатите са видни. Ние накупихме де що има спънати футболисти от Европа и България, ма били свободни агенти, били евтини, но много добри, и ей на сега в блатото. Какво е виновен Йовов, че от него се иска от пръдня боя да направи. В същото време Батков и мазният перчем бутнаха стадиона и се сетиха, че нямат пари да го построят, и ще ми се пъчат какви великани били, как милеели за Левски. С тия двамата догодина ще се борим да не изпаднем.

Да ти е здраво малкото левскарче и да те радва майна..дълги години.И внуците така майна

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 04 мар 2014 23:53

честито и от мен, гледай си сина и не се занимавай с глупости .. иначе по отношение на Пеевски много се пънат тука някои левскари, ама после да не отидат да разпъват плакати в негова защита, както беше с Чорни преди години : Върнете Чорни, спасете Левски :idea:
А Чорни далеч не е по-малък мафиот от Пеевски, даже е доста по-голям ;)
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Върни се в “Левски”