molteni написа:Venko123 написа:Успех на Литекс. Дано мушнат 2-3 гола на "националната кауза"!
Лудогорец ще ги победи безпроблемно - 0:2. Литекс са доста надценен отбор.
Ще видиш колко са надценен отбор много скоро.
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
molteni написа:Venko123 написа:Успех на Литекс. Дано мушнат 2-3 гола на "националната кауза"!
Лудогорец ще ги победи безпроблемно - 0:2. Литекс са доста надценен отбор.
allez_les_blues написа:Гриша Ганчев сложи на мястото им делиорманските медийни подлоги като Москов, Зарков и прочие отвратити, които вече откровено дразнят със сервилното си отношение към Киро Гела и неговия фирмен отбор. Натрапва се сега мнението, че видите ли след като Лудогорец се представяли силно в Европа, едва ли не задължително титлата трябва да е за тях?! Ами дайте тогава да им дадат златните медали и купата отсега, а другите да доиграват сезона за следващите места в класирането?
Почетният президент на Литекс Гриша Ганчев направи интересно изказване, което бе публикувано в официалния сайт на клуба от Ловеч. Публикуваме го без редакторска намеса:
„Почетният президент на Литекс Гриша Ганчев реагира с познатото си чувство за хумор на поредните злостни нападки към клуба, този път от в-к 7 дни спорт. Бизнесменът изрази пред клубния сайт своята позиция:
Понеже в някои хора има голямо желание именно аз да съдийствам предстоящото дерби между Литекс и Лудогорец, искам предварително да се извиня, но поради ангажименти няма да присъствам на стадиона и да откликна на техните настоятелни призиви от страниците на вестник Лудогорче. Затова предлагам Юлий Москов с помощници Владимир Зарков и Владислав Трифонов да сторят това. Тримата имат много голям опит, доста са намазани и обиграни и не се съмнявам, че ще се справят. Смятам, че съдийски наблюдател не е нужен, защото имаме пълно доверие в тяхната компетентност, обективност и лоялност. И за да са спокойни всички и да няма напрежение занапред, нека те свирят всички мачове на Лудогорец до края на сезона, сподели финансовият благодетел на оранжевите.“
Кашчей написа:dreben23 написа:Мен ме дразнят повече хората, дето предадоха отбора си и отидоха да ги подкрепят на стадиона. Журналистите не ме дразнят, на тях това им е работата.
Сори, ама сте пишман фенове, най-добре станете от Лудогорец завинаги!
Бе и мен ме дразнят хора, които предават града си и подкрепят софийски отбори, най-вече заради успехите им в миналото, ама си трая
irradeum написа:Не съм му фен на Гриша Ганчев , но в случая е прав . Не знам дали Киро Джапанката плаща на тия журналистически недоразумения или те сами слагат наколенките, но вече наистина прекаляват. То бива слугинаж и гъзолизане ама поне мярка нямат ли като срам и съвест нямат ?
dreben23 написа:Мен ме дразнят повече хората, дето предадоха отбора си и отидоха да ги подкрепят на стадиона. Журналистите не ме дразнят, на тях това им е работата.
CS -KA -KA написа:dreben23 написа:Мен ме дразнят повече хората, дето предадоха отбора си и отидоха да ги подкрепят на стадиона. Журналистите не ме дразнят, на тях това им е работата.
аз никога не бих викал за тези от разград няма как да предам отбора на сърцето си ЦСКА като някой наши ''фенове'' които го направиха не защото им пука за този отбор еднодневка който по мошенически начин ни открадна преди 2 години титлата ,а за да дразнят тези от левски ,аз за едното дразнене подлога на лудогорец няма да стана .лудогорец пред ЦСКА е едно нищо и такова ще си остане
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост