Батков каза какви са дълговете на Левски

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Re: Левски вече е на бесилото, остава Батков да затегне примката

Мнениеот AN71 » 04 мар 2014 18:39

motg написа:
fcw написа:(почти бивш)фен съм на ЦСКА, но е жалко това , което се случва в Левски. Грозни картини! Жалки картини! С интерес гледам А група. Преди време не повярвах, когато Бареков подписа договор и каза, че нашето първенство е най-гледано в БГ. Сега за себе си открих, че това е така. От 1-2 години не съм гледал големите дербита на Европа. Следя само българите в чужбина. Лудогорец ме направиха адски щастлив. ЦСКА са жалки, Левски тоже- за ужас на цяла България. Фалит, и след фалита-червей! Това се случва на червените с Лупи и на сините с Борат. Да са живи и здрави зелените, оранжевите и жълтите-там е истината!

Ти си пълен палячо, кога си бил фен на ЦСКА, че сега си "бивш".
Отборът се подкрепя в добро и лошо и при всяка възможност от стадиона, за да имаш някакъв принос към клубния бюджет.
Всичко друго си псевдофенщина и празни приказки.

А и ти явно не си добре или мама и тати дават кинти и можеш да се хавалиш какъв фен си .А не смяташ ли ,че в тази криза на повечето хора не им е по джоба да дават 300-400 лв на месец да ходят по мачове ?:o

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 04 мар 2014 18:40

Аз чакам 31 март :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
Bombardier

Мнениеот Bombardier » 04 мар 2014 19:07

stefani написа:Аз чакам 31 март :lol:

Аз мойта е зиам около 25 майна :)

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 04 мар 2014 19:40

Почвайте го веднага агент Тара, защото след няколко седмици ще е много късно. За сега Левски дължи на доносника около 40 милиона, ама като вижда на къде отиват нещата, утре и стадиона и базата и хотелчето ще бъдат на орденосеца ! Защо си мисля, че тези пари които ги е писал като кредит към клуба са в пъти по малко ! Проверете ги тези работи, защото да не се окаже, че и на вас феновете да ви е отпускал кредити и заеми ама вие да не знаете.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 04 мар 2014 21:05

Аре гонете го тоя Тара бе.... баси сапунката братле... сега ако ни биете, Батков отново добър нали?! ХАХА
СМЕХ...........Вече се изтъркахте...................

За мачО: Никаква милост от нашите!!!! Излизат и мачкат 90 минутна преса без спиране и 0:8!!!!!!!!!!!!!! С все всички видове стари изтъркани рефрени с моментни форми, фаворизиран, по-слаб, по не слаб и т.н... бой до дупка!
Як бой да ви сложим и да млъкнете един път завинаги... Стойчо не ги жали тоя път, качи ги на осмица !!!!
Последна промяна от Teo на 04 мар 2014 21:14, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 04 мар 2014 21:14

Спрете се да правите асоциации с между ПФК-то и Апостола защо е смешно.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 04 мар 2014 21:59

Teo написа:Аре гонете го тоя Тара бе.... баси сапунката братле... сега ако ни биете, Батков отново добър нали?! ХАХА
СМЕХ...........Вече се изтъркахте...................

За мачО: Никаква милост от нашите!!!! Излизат и мачкат 90 минутна преса без спиране и 0:8!!!!!!!!!!!!!! С все всички видове стари изтъркани рефрени с моментни форми, фаворизиран, по-слаб, по не слаб и т.н... бой до дупка!
Як бой да ви сложим и да млъкнете един път завинаги... Стойчо не ги жали тоя път, качи ги на осмица !!!!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 04 мар 2014 22:01

T&T написа:
tprodanov написа:Всъщност, Василев ви взе много преди В група, а стигането до В група го дължите именно на него. ;)

Всъщност изобщо не си запознат как стоят нещата, но здраве да е ;) Когато уговаряхме вливането на Металик в Ботев и събирахме пари да им платим дълговете за да може отборът да започне да играе във В група, още не беше ясно дали Цветан Василев ще се заеме с Ботев Пловдив или не. Към онзи момент имахме само едно "голо" обещание, че ще инвестира в клуба ни половината от необходимите за издръжката му средства/около 600 000 лева от около 1 200 000 лева/. Едва към края на 2010 година и началото на 2011 бе заявено сериозно желание от негова страна да се ангажира с Ботев Пловдив и именно затова през лятото на 2011 г. бе създадено АД-то в което той е мажоритарен акционер, а сдружение "ПФК Ботев" миноритарен.

Всъщност, в тоя форум пиша адски рядко. И винаги е по теми, в които съм на 100% сигурен. Иначе, ако предпочиташ, можеш да си обясняваш някои неща със случайности, нямам против.

Възрастен
Контакти:

Мнениеот Възрастен » 04 мар 2014 22:37

tprodanov написа:
T&T написа:
tprodanov написа:Всъщност, Василев ви взе много преди В група, а стигането до В група го дължите именно на него. ;)

Всъщност изобщо не си запознат как стоят нещата, но здраве да е ;) Когато уговаряхме вливането на Металик в Ботев и събирахме пари да им платим дълговете за да може отборът да започне да играе във В група, още не беше ясно дали Цветан Василев ще се заеме с Ботев Пловдив или не. Към онзи момент имахме само едно "голо" обещание, че ще инвестира в клуба ни половината от необходимите за издръжката му средства/около 600 000 лева от около 1 200 000 лева/. Едва към края на 2010 година и началото на 2011 бе заявено сериозно желание от негова страна да се ангажира с Ботев Пловдив и именно затова през лятото на 2011 г. бе създадено АД-то в което той е мажоритарен акционер, а сдружение "ПФК Ботев" миноритарен.

Всъщност, в тоя форум пиша адски рядко. И винаги е по теми, в които съм на 100% сигурен. Иначе, ако предпочиташ, можеш да си обясняваш някои неща със случайности, нямам против.

Всъщност май и аз съм 100% сигурен в това, което пиша. Сега, какво, процентите ли ще си мерим? :P Някои от бизнес-начинанията в моите и твоите очи имат различно обяснение, вероятно в резултат от различната ни осведоменост. Жив и здрав, дано и двамата сме частично прави - аз заради любимия си отбор, а ти - знам ли... :) Лека вечер!

Потребителски аватар
liliputchica

Мнениеот liliputchica » 05 мар 2014 00:12

Химна на НКП: Аз съм дърта пияницаа :mrgreen: :mrgreen:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_YsPuSdhO54[/youtube]
[offtopic]нямам[/offtopic]

Върни се в “Футбол - България”