http://www.youtube.com/watch?v=5VMJfLyGSSo&t=8m48s
ето как се прави
Батков каза какви са дълговете на Левски
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Левски вече е на бесилото, остава Батков да затегне примката
fcw написа:(почти бивш)фен съм на ЦСКА, но е жалко това , което се случва в Левски. Грозни картини! Жалки картини! С интерес гледам А група. Преди време не повярвах, когато Бареков подписа договор и каза, че нашето първенство е най-гледано в БГ. Сега за себе си открих, че това е така. От 1-2 години не съм гледал големите дербита на Европа. Следя само българите в чужбина. Лудогорец ме направиха адски щастлив. ЦСКА са жалки, Левски тоже- за ужас на цяла България. Фалит, и след фалита-червей! Това се случва на червените с Лупи и на сините с Борат. Да са живи и здрави зелените, оранжевите и жълтите-там е истината!
Ти си пълен палячо, кога си бил фен на ЦСКА, че сега си "бивш".
Отборът се подкрепя в добро и лошо и при всяка възможност от стадиона, за да имаш някакъв принос към клубния бюджет.
Всичко друго си псевдофенщина и празни приказки.
tprodanov написа:Всъщност, Василев ви взе много преди В група, а стигането до В група го дължите именно на него.
Знам за какво говориш, но бъркаш: Тогава Василев искаше да купи професионален тим. В последствие разбра, че не се е родил на земята човек, който да може да се договори с ДХС (в най-горещия казан на Ада да гори)

- london_hools
- Контакти:
angelofdeath написа:Батков се задъхва и вече няма пари за Левски. Нови спонсори няма, а старите намаляват финансите всяка година. Събориха си стадиона без ясен план за бъдещото финансиране и сега със свити сърца чакат май месец, когато уж ще празнуват. То, какъв празник ще е това - "Пир по-време на чума". Титаните почти успяха да затрият ЦСКА, сега наред е Батков да стори същото с Левски. А бяха дни, когато на Герена течаха реки от пари, но всичко все някога свършва. Още от влизането в Шампионската лига и прословутите 8-9 милиона евро, с които вместо да се изгради отбор страшилище се закупи рейс ии общежитие за младите. Всичко друго се изпари, но никой не разбра накъде. Дали към Батков или към Русия и Чорни. Левски обаче е институция и не е на адвоката или на Бойко, а на хилядите хора, които ги боли за провалите на отбора. Затова си мисля, че не клуба е на бесилката, а собственика му. И е дошъл момента да си тръгне без някой да му рита столчето.
Много точно казано,но за да си тръгне "адвокатУ" трябва феновете на Левски да се надигнат ,иначе агонията на клуба може да продължи дълго!!!
Възрастен написа:tprodanov написа:Всъщност, Василев ви взе много преди В група, а стигането до В група го дължите именно на него.
Знам за какво говориш, но бъркаш: Тогава Василев искаше да купи професионален тим. В последствие разбра, че не се е родил на земята човек, който да може да се договори с ДХС (в най-горещия казан на Ада да гори)- даде му едни пари в аванс и Изчадието се отказа. Ама не върна и парите. За което си плаща и ще продължава да плаща. И тогава единственият начин отборът да се отърве от Пиявицата остана фалитът. Нататък го знаеш...
Е, някъде пропускаш и кой точно потопи Христолов, заедно с Ботев. Щото Христолов не се потопи сам.
tprodanov написа:Възрастен написа:tprodanov написа:Всъщност, Василев ви взе много преди В група, а стигането до В група го дължите именно на него.
Знам за какво говориш, но бъркаш: Тогава Василев искаше да купи професионален тим. В последствие разбра, че не се е родил на земята човек, който да може да се договори с ДХС (в най-горещия казан на Ада да гори)- даде му едни пари в аванс и Изчадието се отказа. Ама не върна и парите. За което си плаща и ще продължава да плаща. И тогава единственият начин отборът да се отърве от Пиявицата остана фалитът. Нататък го знаеш...
Е, някъде пропускаш и кой точно потопи Христолов, заедно с Ботев. Щото Христолов не се потопи сам.
Ми чети между редовете - АЛЧНОСТТА! Това, което сам си направиш, никой не може да ти направи.

Батков махай се от Левски
tprodanov написа:Всъщност, Василев ви взе много преди В група, а стигането до В група го дължите именно на него.
Всъщност изобщо не си запознат как стоят нещата, но здраве да е

cskasofia1948 написа:Ще е затегне към 18h на 08.03.2014г.
Има една българска поговорка:"Присмела се кука на крива бука"- та понеже вие сте цъфнали и вързали та се хилиш като наръфана краставица .Абе розови вие добре ли сте с главите?

Очакваме с нетърпение да затегне примката и да ритне столчето
Върни се в “Футбол - България”