Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
CTAHKO написа:Аз заработих още с отварянето на Франкфурт и Лондон. Сега чакам и Ню Йорк, пък да видим и от там какво зайче ще изскочиОтварят след около половин час
![]()
Ето ти един як часовник http://mc24.ch/
П.П. Този е виждал черен хайвер само по филмите
Чапаев написа:Руский цар е на земята
най-велик, над всички пръв,
русците са наши братя,
наша плът и наша кръв.
Кат Русия няма втора
тъй могъща на света;
тя е нашата подпора,
тя е нашта висота!
Руска сила, руска воля,
руска кръв и руский пот
ще избавят от неволя
наший падналий народ.
Бог поддържа крепка мишца
и ръка спасителна;
той е вложил ней в десница
сабя отмъстителна.
Нам Русия е надежда,
руский цар е наший спас -
никой друг не ни поглежда,
не помисля зарад нас.
Немци, френци, англичани
наши са враждебници,
дружни с нашите тирани,
с нашите изедници.
Спекуланти са омразни -
интерес им покажи,
че да виж дела проказни
и чифутски в тях лъжи.
Род и вяра е идея
за Русия най-света;
нейний подвиг е за нея -
благородна й целта.
Със Русия днес съгласни
да застанем брат до брат
и да станем сопричастни
в този неин подвиг свят.
tprodanov написа:pampi написа:dromihait написа:Правилно се самоопределяш, pampi!Уцели десетката.
С АК 47 не съм падал под осмица на полуавтоматична...Не съм пипал отдавна такова желязо, ама пак претендирам, че ще те сложа в малкия си джоб...
Тъп..роданов, те самите украински военни части части дето са в Крим, вече са под руско командване...
1. Какво значи 8ца с калашник?![]()
2. Леко пропускаш информацията как Вовата реши, че ще си изтегля войските. Руското командване май няма да се сбъдне
demy27 написа:После да не се чудиш защо ти се подиграват?
Der Führer написа:tprodanov написа:pampi написа:dromihait написа:Правилно се самоопределяш, pampi!Уцели десетката.
С АК 47 не съм падал под осмица на полуавтоматична...Не съм пипал отдавна такова желязо, ама пак претендирам, че ще те сложа в малкия си джоб...
Тъп..роданов, те самите украински военни части части дето са в Крим, вече са под руско командване...
1. Какво значи 8ца с калашник?![]()
2. Леко пропускаш информацията как Вовата реши, че ще си изтегля войските. Руското командване май няма да се сбъдне
Умишлено ли се правиш на глупав , или такъв по рождение .
1. В казармите се прибират руските войски които правиха учение до границата на Украйна . Тези войски НЕ СА ПРЕМИНАВАЛИ ГРАНИЦАТА С УКРАЙНА .
2. Официално в Крим има 16 000 руски военослужещи , които са дислоцирани в базата в Севастопол . Тоест - на руска територия .
3. Дали военните формирования без обозначителни знаци , са руски ... и ако да - каква е тяхната численост , никойе не може да каже .
4. Над 5500 бивши украински военни вече са на подчинение на властта в Крим .
Айде и аз да ти задам един въпрос ... дали пък "Вовката не дава заден" , за да даде шанс на превратаджиите в Киев , да направят някоя глупост и да пратят войски в Крим . И така да получи така необходимия му според теб повод за агресия
Чапаев написа:demy27 написа:После да не се чудиш защо ти се подиграват?
Не виждам никаква причина за подигравки!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 44 госта