blue atak написа:Тити Папазов за футболния Левски: Има четири основи, които трябва да се съберат в Левски - Тодор Батков, Наско Сираков, Мъри Стоилов и Георги Иванов - Гонзо.
Дообре, комсомолеца се избърса с тях, сега пак ще дойдат

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
blue atak написа:Тити Папазов за футболния Левски: Има четири основи, които трябва да се съберат в Левски - Тодор Батков, Наско Сираков, Мъри Стоилов и Георги Иванов - Гонзо.
bilyaletdinov написа:Поредна легенда си отива наскърбена и със сълзи в очите от дома си. Докога ще продължава това?
konvoec2 написа:bilyaletdinov написа:Поредна легенда си отива наскърбена и със сълзи в очите от дома си. Докога ще продължава това?
Докато не отидем на стадиона и във всеки възможен момент да го освиркваме и псуваме. сещаш се кой.
boabbb написа:konvoec2 написа:bilyaletdinov написа:Поредна легенда си отива наскърбена и със сълзи в очите от дома си. Докога ще продължава това?
Докато не отидем на стадиона и във всеки възможен момент да го освиркваме и псуваме. сещаш се кой.
Дали няма да ви бият, аПичовете на херца са особено чувствителни
![]()
turbogena написа:boabbb написа:konvoec2 написа:bilyaletdinov написа:Поредна легенда си отива наскърбена и със сълзи в очите от дома си. Докога ще продължава това?
Дали няма да ви бият, аПичовете на херца са особено чувствителни
![]()
Във вашия сектор може и да те набият.![]()
Вчера на баскетбола се скандираше против Батков. На дербито есента когато загубихме с 0:3 ,част от сектора също скандираше. На никой нищо не му се е случило и няма да му се случи ,ако реши да го прави и в събота. Транспарант също може да се вкара.
zlobul написа:Сега може спокойно да прочетете коментарите ми от преди 4-години по отношение на Тара ...по рано (6-7 год) и в архивите на топ-спорт)
Тогава само злобул беше "лудия" ...сега като гледам всички вече сте за диспансера. Та въпроса е: аз ли бях луд или вие -овце ?
terata написа:zlobul написа:Сега може спокойно да прочетете коментарите ми от преди 4-години по отношение на Тара ...по рано (6-7 год) и в архивите на топ-спорт)
Тогава само злобул беше "лудия" ...сега като гледам всички вече сте за диспансера. Та въпроса е: аз ли бях луд или вие -овце ?
Браво, поздравления! Най-после оправда толкоз години безсмислено плюнчене по форумите! Сигурно си много горд от себе си?!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 26 госта