Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот boabbb » 04 мар 2014 12:46

blue atak написа:Тити Папазов за футболния Левски: Има четири основи, които трябва да се съберат в Левски - Тодор Батков, Наско Сираков, Мъри Стоилов и Георги Иванов - Гонзо. ;)

Дообре, комсомолеца се избърса с тях, сега пак ще дойдат :lol: Тая няма да стане ;) По въпроса за Пеевски - ако е решил, вече сте негова собственост, пък адвоката може да се "изказва" колкото си иска ;) Човека от "Асарел-Медет" е доц.д-р инж. Лъчезар Цоцорков - той е изпълнителен директор и в продължение на години изкупуваше на безценица акциите на хората в дружеството. В последните 2-3 години малцината, които ги запазиха взеха съответно по 16 и 27 хил. лв. дивидент за 2012 и 2013 на пакет :mrgreen: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 04 мар 2014 12:49

Изображение
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 04 мар 2014 13:09

Поредна легенда си отива наскърбена и със сълзи в очите от дома си. Докога ще продължава това?
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

konvoec2
Контакти:

Мнениеот konvoec2 » 04 мар 2014 13:14

bilyaletdinov написа:Поредна легенда си отива наскърбена и със сълзи в очите от дома си. Докога ще продължава това?

Докато не отидем на стадиона и във всеки възможен момент да го освиркваме и псуваме. сещаш се кой.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 04 мар 2014 13:16

konvoec2 написа:
bilyaletdinov написа:Поредна легенда си отива наскърбена и със сълзи в очите от дома си. Докога ще продължава това?

Докато не отидем на стадиона и във всеки възможен момент да го освиркваме и псуваме. сещаш се кой.

Дали няма да ви бият, а :? Пичовете на херца са особено чувствителни :lol: :lol:

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 04 мар 2014 13:21

boabbb написа:
konvoec2 написа:

Дали няма да ви бият, а :? Пичовете на херца са особено чувствителни :lol: :lol:

Във вашия сектор може и да те набият. ;)
Вчера на баскетбола се скандираше против Батков. На дербито есента когато загубихме с 0:3 ,част от сектора също скандираше. На никой нищо не му се е случило и няма да му се случи ,ако реши да го прави и в събота. Транспарант също може да се вкара.
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 04 мар 2014 13:26

turbogena написа:
boabbb написа:
konvoec2 написа:

Във вашия сектор може и да те набият. ;)
Вчера на баскетбола се скандираше против Батков. На дербито есента когато загубихме с 0:3 ,част от сектора също скандираше. На никой нищо не му се е случило и няма да му се случи ,ако реши да го прави и в събота. Транспарант също може да се вкара.

Де да знам :? Ако прибирам по 15 бона на месец за "охрана" и вкараш транспарант против шефа, ще ти пръсна касичката :mrgreen: :lol: А при нас доста пъти съм виждал карате в сектор "Г" и така и не ми става ясно какви ги вършат - явно вашита са им продали некачествена стока, много аспирин има сигурно :lol:

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 04 мар 2014 17:20

Сега може спокойно да прочетете коментарите ми от преди 4-години по отношение на Тара ...по рано (6-7 год) и в архивите на топ-спорт :))
Тогава само злобул беше "лудия" ...сега като гледам всички вече сте за диспансера. Та въпроса е: аз ли бях луд или вие -овце ?
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 04 мар 2014 17:37

zlobul написа:Сега може спокойно да прочетете коментарите ми от преди 4-години по отношение на Тара ...по рано (6-7 год) и в архивите на топ-спорт :))
Тогава само злобул беше "лудия" ...сега като гледам всички вече сте за диспансера. Та въпроса е: аз ли бях луд или вие -овце ?

Браво, поздравления! Най-после оправда толкоз години безсмислено плюнчене по форумите! Сигурно си много горд от себе си?!

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 04 мар 2014 17:50

terata написа:
zlobul написа:Сега може спокойно да прочетете коментарите ми от преди 4-години по отношение на Тара ...по рано (6-7 год) и в архивите на топ-спорт :))

Браво, поздравления! Най-после оправда толкоз години безсмислено плюнчене по форумите! Сигурно си много горд от себе си?!

Безмисленото плюнчене май днес е актуално:). Иначе не съм горд ...бих предпочел да нямахме поводи за такъв род коментари.
Все пак по един или друг начин , повечето тук бихме предпочели да коментираме добро представяне на Левски , както в ЕКТ така и на местна почва, но УВИ
Тара ни отне тази възможност доста отдавна, даже напротив , докарахме я до толкова много резили , че няма ни стигне вечерта да ги изброим всичките.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Върни се в “Левски”