Ще има ли война според вас?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Re: Ще има ли война според вас?

Мнениеот pampi » 04 мар 2014 11:00

wannabe написа:
Мъртвородената Турска кипърска република вече 30 години се натъква на пълна международна изолация.

Дойдохме ли си на думата... :lol:
Кво направи НАТО по въпроса с Кипър?
Турция какви международни санкции търпи в момента?
Дреме и на Турската кипърска република от международна изолация. Тя де факто си е турски вилает...то такъв е и замисъла...
Аман от русофили и русофоби, на България и трябват българофили... 8-)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 04 мар 2014 11:03

tprodanov написа:Отцепиха Косово? Кои го отцепиха бе? И как разбра от какво имам понятие, адски интересно :mrgreen:
Да, България има интереси. Колкото и да е странно за една дребна русофилска душица, в Украйна живее най-голямата българска общност извън страната ни. Най-голямата! И на мен като българин, може пък да не ми е безразлично дали едно хипофизно джудже е решило да си упражнява огромното чувство за малоценност върху тях в частност. А дали нямам правото и като нормален гражданин на света, да имам чувство за справедливост, заради което да ме грее как един диктатор, с управленски манталитет от 19ти век, спира милиони хора по света да заживеят приличен живот?

Аре давай с икономическия механизъм, според който Русия печели, а Европа губи.

Икономическият механизъм за Русия да спечели от евентуална война е съвсем прост - ако икономиката на голяма страна забуксува, се отваря война ;) Виж ги братята американци. Сега следят какво става и се подготвят. Щото след Иран, не остана къде да се бият и ще трябва да се насочат, за голямо съжаление ( вероятно и тяхно :roll: ), към Русия. Тогава ще стане страшно :!:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 04 мар 2014 11:05

pampi написа:
wannabe написа:
Мъртвородената Турска кипърска република вече 30 години се натъква на пълна международна изолация.

Дреме и на Турската кипърска република от международна изолация. Тя де факто си е турски вилает...то такъв е и замисъла...

Именно "русофобите" са най-големите българофили! Ние не предаваме целия Благоевградски окръг на трети страни за да лижем на масква задника! Четеш избирателно - идеята е че това, което прави kaputin с Крим ще има същият дълготраен ефект като турския кипър (смърт)!
Долу диктаторът! Долу империалистична rusia! Да живее руската култура и народ, но да умре империализмът им!
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 04 мар 2014 11:05

tprodanov написа:Отцепиха Косово? Кои го отцепиха бе? И как разбра от какво имам понятие, адски интересно :mrgreen:
Да, България има интереси. Колкото и да е странно за една дребна русофилска душица, в Украйна живее най-голямата българска общност извън страната ни. Най-голямата! И на мен като българин, може пък да не ми е безразлично дали едно хипофизно джудже е решило да си упражнява огромното чувство за малоценност върху тях в частност. А дали нямам правото и като нормален гражданин на света, да имам чувство за справедливост, заради което да ме грее как един диктатор, с управленски манталитет от 19ти век, спира милиони хора по света да заживеят приличен живот?

Ако енергото ти спре тока, ти няма ли да загубиш, бе? Най-лошото е, че енергото може без теб, ама ти не можеш.
По-просто и тъпо обяснение не мога да измисля. И сега ако не схванеш... 8-)
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 04 мар 2014 11:07

Проданче, колкото повече приказваш, толкова повече простотията ти излиза наяве 8-) Тъп, тъп, та чак вдлъбнат :lol: Нещо си траеш за скока на руските индекси днес ;) Ами това е. Който купил вчера на евтинкото - купил. Днес вече е скъпо :lol: Както батко ти Станко предвиди, изкупиха на безценица акцийките на еврейчетата в руските компании :lol: За един ден, толкова :lol:
Последна промяна от CTAHKO на 04 мар 2014 11:11, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 04 мар 2014 11:08

каПУТИН се опитва да запали война която може да прерастне в СВЕТОВНА!
Последна промяна от DANS на 04 мар 2014 11:26, променено общо 1 път.
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 04 мар 2014 11:09

За Косово, гледайте " Югославия-дирижираната трагедия" и замълчете!
Да запитам, в Южна Осетия, защо негри стреляха пои руското население, и чий го търсеха там? Защо онзи олигофрен Буш беше в Тбилиси и танцуваше грузински народни танци? Защо?
Последна промяна от FLANKER на 04 мар 2014 11:17, променено общо 5 пъти.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 04 мар 2014 11:12

wannabe написа:
pampi написа:
wannabe написа:

Именно "русофобите" са най-големите българофили! Ние не предаваме целия Благоевградски окръг на трети страни за да лижем на масква задника! Четеш избирателно - идеята е че това, което прави kaputin с Крим ще има същият дълготраен ефект като турския кипър (смърт)!
Долу диктаторът! Долу империалистична rusia! Да живее руската култура и народ, но да умре империализмът им!

Промити мозъци сте това комунистите... :lol:
Все едно, че съм на политагитационно мероприятие и някакъв партиен секретар ми сочи врага ...
«Наше дело правое, враг будет разбит, победа будет за нами» -разлика между това и твоите думи има ли?
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

dromihait
Контакти:

Мнениеот dromihait » 04 мар 2014 11:17

Правилно се самоопределяш, pampi! :lol: Уцели десетката.
Впечатляваща е липсата на последователност в разсъжденията за политиката и живота сред десетина от потребителите на форума. Не усещате ли със "съмишлениците" ти колко се компрометирате? Директивите са си директиви, но все пак е редно човек да запази поне малко самоуважение. Непочтено е преценката за събитията да се мени според личността на замесения в тях. Склонни сте да намерите всякакво извинение, за да оневините Путин и руската държавна машина - напълно в духа на диалектическия материализъм. :lol:
Последна промяна от dromihait на 04 мар 2014 11:34, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 04 мар 2014 11:21

Преди да ни направят бедни, ни направиха прости :(
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Върни се в “Свободна зона”