Ще има ли война според вас?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

AnalBreaker
Контакти:

Re: Ще има ли война според вас?

Мнениеот AnalBreaker » 04 мар 2014 01:52

Ще има, за слъжаление
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 04 мар 2014 01:53

Въпросът ми е ако смятате , че Русия има право на военна операция за да защити от някого своето малцинство то има ли право и Турция на военна операция за да защити своето малцинство в България което по проценти е същото като на руснаците в Украйна ?

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 04 мар 2014 02:03

anihilator написа:Въпросът ми е ако смятате , че Русия има право на военна операция за да защити от някого своето малцинство то има ли право и Турция на военна операция за да защити своето малцинство в България което по проценти е същото като на руснаците в Украйна ?

Крим е АВТОНОМНА РЕПУБЛИКА в състава на Украйна. По Договора от 1991 г. за разделяне на СССР(т.нар. "Беловежки Съглашения"),Крим(ПОДАРЕН на УКРАЙНА от ХРУШЧОВ) остава в състава на Украйна с ИЗРИЧНОТО УСЛОВИЕ- гарантиране статута на военноморската база на Руския Черноморски Флот.По договора Русия може да държи на полуострова до 25 000 военнослужещи , БЕЗ ОГРАНИЧЕНИЯ В ПРИДВИЖВАНЕТО ИМ !!! Така че до момента Русия действа ИЗЦЯЛО в рамките на международните договори и ЗА НИКАКВА АГРЕСИЯ НЕ МОЖЕ ДА СТАВА ДУМА !!!

Руския контингент в Крим , както става ясно от това , е там според договорености подписани между Русия и Украйна . Тоест съвсем законно . В други части на Украйна руски военни няма .
Доколкото знам България и Турция нямат подписани подобни договори . Това мисля че отговаря на въпроса ти ;)
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 04 мар 2014 02:08

Не се ли умори да обясняваш на всички многознайковци , че Крим няма нищо , ама нищо общо с България и наще малцинства :) Аз да и спрях да пиша :)

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 04 мар 2014 02:15

za nas e toj religiq написа:Не се ли умори да обясняваш на всички многознайковци , че Крим няма нищо , ама нищо общо с България и наще малцинства :) Аз да и спрях да пиша :)

Първо не съм питал за Българси малцинства в Кримският полуостров и второ да там е имало такива изселени са 30те години от бащата на народите СТАЛИН както и други малцинства ;)

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 04 мар 2014 02:20

Der Führer написа:
anihilator написа:Въпросът ми е ако смятате , че Русия има право на военна операция за да защити от някого своето малцинство то има ли право и Турция на военна операция за да защити своето малцинство в България което по проценти е същото като на руснаците в Украйна ?

Крим е АВТОНОМНА РЕПУБЛИКА в състава на Украйна. По Договора от 1991 г. за разделяне на СССР(т.нар. "Беловежки Съглашения"),Крим(ПОДАРЕН на УКРАЙНА от ХРУШЧОВ) остава в състава на Украйна с ИЗРИЧНОТО УСЛОВИЕ- гарантиране статута на военноморската база на Руския Черноморски Флот.По договора Русия може да държи на полуострова до 25 000 военнослужещи , БЕЗ ОГРАНИЧЕНИЯ В ПРИДВИЖВАНЕТО ИМ !!! Така че до момента Русия действа ИЗЦЯЛО в рамките на международните договори и ЗА НИКАКВА АГРЕСИЯ НЕ МОЖЕ ДА СТАВА ДУМА !!!

Руския контингент в Крим , както става ясно от това , е там според договорености подписани между Русия и Украйна . Тоест съвсем законно . В други части на Украйна руски военни няма .
Доколкото знам България и Турция нямат подписани подобни договори . Това мисля че отговаря на въпроса ти ;)

И смяташ , че е законно по админастративни згради да се развяват руски знамена :?: Утре ако в общината в Бургас развеят Турското знаме ще ти хареса ли ? Според мен подкрепата на подобна инвазия ще отвори кутията на пандора и в частност ние Българите много ще страдаме :!:

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 04 мар 2014 02:42

grasiani написа:http://youtu.be/t8X956vsgvM Каква армия ще мобилизират Украйна -отговора тук.

Е това не съм си го и помислял :mrgreen:

Reckless

Мнениеот Reckless » 04 мар 2014 03:00

Според мен, ще има сериозни военни действия, за съжаление.

bm1914ls
Контакти:

Мнениеот bm1914ls » 04 мар 2014 03:12

Няма да има никаква война! Русия ще си задържи Крим и никой копче не може да и каже. ЕС е напише още някоя друга декларация, ще наложи оръжейно ембарго на двете страни :) , просто защото трябва така, и ще кротне. Газът е по-нужен. НАТО няма да се намеси, защото няма силите за това, а Русия едва ли ще навлезе в украинска територия. Все пак някога доста украинци се сражаваха на страната на Хитлер, а германците бяха посрещани като освободители в Западна Украйна. Руснаците помнят това и ще се въздържат от навлизане на украинска територия. Колкото до падането на рублата и борсовия срив - нали знаете, как ще се вдигнат акциите на Газпром, след като кризата свърши и Крим се присъедини към Русия.

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 04 мар 2014 03:28

anihilator написа:
za nas e toj religiq написа:Не се ли умори да обясняваш на всички многознайковци , че Крим няма нищо , ама нищо общо с България и наще малцинства :) Аз да и спрях да пиша :)

Първо не съм питал за Българси малцинства в Кримският полуостров и второ да там е имало такива изселени са 30те години от бащата на народите СТАЛИН както и други малцинства ;)

Не ме разбра правилно :) Тоя въпрос който задаваш се зададе поне 2-3 пъти още в предните коментари , и на всеки по отделно се обясни , че ситуацията в Крим няма как да е съизмерима с вашите предположения за някви евентуални претенции на Турция! Поради простата причина че Крим е АВТОНОМНА РЕПУБЛИКА , там си имат отделна власт , правителство и тн. И като отделна власт , те не приемат новата власт в Украйна за легитимна (както всъщност си е) и искат помощ от Русия за да няма конфликти и при тях ! Наще турци кво имат че да искат нещо , пък и да ги защитават даже ? Да не говорим че тая автономна област е обвързана с Русия от куп спогодби и е най стратегическата база на Русия в Черно море!

Върни се в “Свободна зона”