Ще има ли война според вас?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Ще има ли война според вас?
Ще има, за слъжаление
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
- anihilator
- Контакти:
Въпросът ми е ако смятате , че Русия има право на военна операция за да защити от някого своето малцинство то има ли право и Турция на военна операция за да защити своето малцинство в България което по проценти е същото като на руснаците в Украйна ?
- Der Führer
- Контакти:
anihilator написа:Въпросът ми е ако смятате , че Русия има право на военна операция за да защити от някого своето малцинство то има ли право и Турция на военна операция за да защити своето малцинство в България което по проценти е същото като на руснаците в Украйна ?
Крим е АВТОНОМНА РЕПУБЛИКА в състава на Украйна. По Договора от 1991 г. за разделяне на СССР(т.нар. "Беловежки Съглашения"),Крим(ПОДАРЕН на УКРАЙНА от ХРУШЧОВ) остава в състава на Украйна с ИЗРИЧНОТО УСЛОВИЕ- гарантиране статута на военноморската база на Руския Черноморски Флот.По договора Русия може да държи на полуострова до 25 000 военнослужещи , БЕЗ ОГРАНИЧЕНИЯ В ПРИДВИЖВАНЕТО ИМ !!! Така че до момента Русия действа ИЗЦЯЛО в рамките на международните договори и ЗА НИКАКВА АГРЕСИЯ НЕ МОЖЕ ДА СТАВА ДУМА !!!
Руския контингент в Крим , както става ясно от това , е там според договорености подписани между Русия и Украйна . Тоест съвсем законно . В други части на Украйна руски военни няма .
Доколкото знам България и Турция нямат подписани подобни договори . Това мисля че отговаря на въпроса ти

вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
- za nas e toj religiq
- Контакти:
Не се ли умори да обясняваш на всички многознайковци , че Крим няма нищо , ама нищо общо с България и наще малцинства
Аз да и спрях да пиша 

- anihilator
- Контакти:
za nas e toj religiq написа:Не се ли умори да обясняваш на всички многознайковци , че Крим няма нищо , ама нищо общо с България и наще малцинстваАз да и спрях да пиша
Първо не съм питал за Българси малцинства в Кримският полуостров и второ да там е имало такива изселени са 30те години от бащата на народите СТАЛИН както и други малцинства

- anihilator
- Контакти:
Der Führer написа:anihilator написа:Въпросът ми е ако смятате , че Русия има право на военна операция за да защити от някого своето малцинство то има ли право и Турция на военна операция за да защити своето малцинство в България което по проценти е същото като на руснаците в Украйна ?Крим е АВТОНОМНА РЕПУБЛИКА в състава на Украйна. По Договора от 1991 г. за разделяне на СССР(т.нар. "Беловежки Съглашения"),Крим(ПОДАРЕН на УКРАЙНА от ХРУШЧОВ) остава в състава на Украйна с ИЗРИЧНОТО УСЛОВИЕ- гарантиране статута на военноморската база на Руския Черноморски Флот.По договора Русия може да държи на полуострова до 25 000 военнослужещи , БЕЗ ОГРАНИЧЕНИЯ В ПРИДВИЖВАНЕТО ИМ !!! Така че до момента Русия действа ИЗЦЯЛО в рамките на международните договори и ЗА НИКАКВА АГРЕСИЯ НЕ МОЖЕ ДА СТАВА ДУМА !!!
Руския контингент в Крим , както става ясно от това , е там според договорености подписани между Русия и Украйна . Тоест съвсем законно . В други части на Украйна руски военни няма .
Доколкото знам България и Турция нямат подписани подобни договори . Това мисля че отговаря на въпроса ти
И смяташ , че е законно по админастративни згради да се развяват руски знамена

grasiani написа:http://youtu.be/t8X956vsgvM Каква армия ще мобилизират Украйна -отговора тук.
Е това не съм си го и помислял

Според мен, ще има сериозни военни действия, за съжаление.
Няма да има никаква война! Русия ще си задържи Крим и никой копче не може да и каже. ЕС е напише още някоя друга декларация, ще наложи оръжейно ембарго на двете страни
, просто защото трябва така, и ще кротне. Газът е по-нужен. НАТО няма да се намеси, защото няма силите за това, а Русия едва ли ще навлезе в украинска територия. Все пак някога доста украинци се сражаваха на страната на Хитлер, а германците бяха посрещани като освободители в Западна Украйна. Руснаците помнят това и ще се въздържат от навлизане на украинска територия. Колкото до падането на рублата и борсовия срив - нали знаете, как ще се вдигнат акциите на Газпром, след като кризата свърши и Крим се присъедини към Русия.

- za nas e toj religiq
- Контакти:
anihilator написа:za nas e toj religiq написа:Не се ли умори да обясняваш на всички многознайковци , че Крим няма нищо , ама нищо общо с България и наще малцинстваАз да и спрях да пиша
Първо не съм питал за Българси малцинства в Кримският полуостров и второ да там е имало такива изселени са 30те години от бащата на народите СТАЛИН както и други малцинства
Не ме разбра правилно