Ръководството на ЦСКА публикува изявление на официалния сайт на клуба, с което отправи заплахи срещу враговете на клуба. Ето какво пишат армейците:
"ЦСКА София държи да Ви информира, че следи изкъсо и взима под внимание всяка тиражирана и умишлено хвърлена лъжа, по адрес на Дружеството. Всеки, който заблуждава Вас с неверни твърдения, ще понесе своята отговорност. Уверяваме Ви, че Клубът вече реагира и предприема съответните действия. Всички лица, които злословят за лична изгода или в името на нечии интереси, ще трябва да дават обяснения много, много скоро. И то не само пред огромната червена общност. Както е известно, ПФК ЦСКА АД ще стартира открита и достъпна разяснителна кампания по отношение на публичното предлагане на акции. Всичко останало, подбуждано от лица с определена заинтересованост във вреда на Клуба, е мръсна пропаганда. Защото още помним кой, какво направи миналото лято, както и от тогава до днес".
ПФК ЦСКА АД
Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
-
- Контакти:
vaskonti написа:Ръководството на ЦСКА публикува изявление на официалния сайт на клуба, с което отправи заплахи срещу враговете на клуба. Ето какво пишат армейците:
"ЦСКА София държи да Ви информира, че следи изкъсо и взима под внимание всяка тиражирана и умишлено хвърлена лъжа, по адрес на Дружеството. Всеки, който заблуждава Вас с неверни твърдения, ще понесе своята отговорност. Уверяваме Ви, че Клубът вече реагира и предприема съответните действия. Всички лица, които злословят за лична изгода или в името на нечии интереси, ще трябва да дават обяснения много, много скоро. И то не само пред огромната червена общност. Както е известно, ПФК ЦСКА АД ще стартира открита и достъпна разяснителна кампания по отношение на публичното предлагане на акции. Всичко останало, подбуждано от лица с определена заинтересованост във вреда на Клуба, е мръсна пропаганда. Защото още помним кой, какво направи миналото лято, както и от тогава до днес".
ПФК ЦСКА АД
Няма бивш комунист,както няма бивш негър.
Петко, да не си засегнат от тази новина?
-
- Контакти:
Кировец написа:Петко, да не си засегнат от тази новина?
Не.Питай Васко,защо ги слага една след друга.
petko.h.markov написа:Кировец написа:Петко, да не си засегнат от тази новина?
Слагам ги една след друга защото излязоха в нета днес, една след друга.
Далеч съм от мисълта да защитавам Томов, но и от мисълта да смятам думите на Чезари за истина. В крайна сметка не може преди 2 години да твърдиш, че ЦСКА има дългове от 60 милиона, днес да твърдиш че са 10 и в същото време да казваш, че нещата са супер зле. Аз лично Чезари от години не ми харесва, още от както имаше магазинче в подлеза на Плиска. Може е до днес да го има, не знам. Аз си вадя изводи само от безспорните сухи факти, а към днешна дата те са такива - ЦСКА излиза на борсата, а това е наистина безпрецедентна, при това изцяло положителна стъпка, сама по себе си. Конкретно в това отношение Томов просто спечели червена точка. Остава да видим до какво ще доведе всичко това, дано червената точка не се превърне в огромна черна.
Чезари пропадна сериозно. Чудно ми е какво е свършил за тия 7 месеца в ЦСКА. Томов явно не си е човъркал в носа за разлика от къдравия говорител-интригант. Защото Томов изпълни дадената си дума - акции ще се продават. Сега на ход са феновете. Томов изпълни спасителния план. Чезари какво е обещал и какво е направил? Нищо.
-
- Контакти:
vaskonti написа:petko.h.markov написа:Кировец написа:Петко, да не си засегнат от тази новина?
Слагам ги една след друга защото излязоха в нета днес, една след друга.
Далеч съм от мисълта да защитавам Томов, но и от мисълта да смятам думите на Чезари за истина. В крайна сметка не може преди 2 години да твърдиш, че ЦСКА има дългове от 60 милиона, днес да твърдиш че са 10 и в същото време да казваш, че нещата са супер зле. Аз лично Чезари от години не ми харесва, още от както имаше магазинче в подлеза на Плиска. Може е до днес да го има, не знам. Аз си вадя изводи само от безспорните сухи факти, а към днешна дата те са такива - ЦСКА излиза на борсата, а това е наистина безпрецедентна, при това изцяло положителна стъпка, сама по себе си. Конкретно в това отношение Томов просто спечели червена точка. Остава да видим до какво ще доведе всичко това, дано червената точка не се превърне в огромна черна.
Подтекста е друг,но нейсе.Който разбрал-разбрал,който-не ще го разбере когато му дойде времето.
Чезари лобираше за едни други хора.Само,че те изтърваха влака и сега се мъчат да се качат в движение.Томов има друга визия и работи с други хора за това и се разделят.
ЦСКА е завел дело срещу мениджъра Георги Градев и бившия юрист на клуба Радостин Василев, пише "Труд".
“Червените” претендират за около 90 000 лева - част от дела за армейците от трансфера на Александър Тонев от Лех в Астън Вила. Според ЦСКА парите са преведени в сметка, от която Градев и Василев са си взели дължими от бившето“червено” ръководство суми. Но без съгласието на ЦСКА.
Мениджърът и юристът са сред големите критици на сегашното управление. Градев и Василев няколко пъти са се заканвали да заведат дело срещу шефове в ЦСКА, обвинявайки ги в клевети.
Исковата молба в СГС бе внесена миналия петък (28.02.2014№ с вх.№25156)
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=M_T3komBQAo[/youtube]
От 3:40 до 5:45
Ясно и точно!
Добра работа!
От 3:40 до 5:45
Ясно и точно!
Добра работа!