Ще строят нов национален стадион

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Re: Ще строят нов национален стадион

Мнениеот _RoKi_ » 10 ное 2009 19:10

Нов национален стадион :lol: :lol: Да го сънувах нямаше да ми хрумне,не виждам как ще стане това....а относно това къде да бъде той,аз също съм на мнение,че не е задължително да е в София

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 10 ное 2009 19:28

Националния стадион трябва да е в София за пример къде е Уембли? Моите уважения към Пловдив, Варна и Мало Бучино, но във цял свят всичко национално е в столицата!
А и незнам кой акъл е измислил стадион ,,Септември'' да стане национален, първо стадиона е собственост на клуба, второ той е в плачевно състояние и отдавна не се ползва за стадион, а за разходка на кучета, доколкото мъжкия състав играе мачовете си на изкуствения терен на 57 училище.
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 10 ное 2009 19:31

PFC Litex написа:Строи ли се един ден нов национален стадион, то същият трябва да бъде в покрайнините на София (това "Септември" не го зная къде се намира).

Не е проблем самият стадион, а прилежащата към него инфраструктура.

Септември е на 5 минути от Витошка преди годинка вашия собственик искаше да мести отбора точно там :oops:
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 10 ное 2009 23:59

PFC Litex написа:Къде ги виждаш тези 2 000 парко места в момента

Изображение

че аз нещо не мога да ги видя :roll:

на снимката има паркирани около 60-70 автомобила и паркинга е пълен наполовина

Явно не познаваш стадиона. Първо този паркинг е за поне 300 автомобила. От към юнак, зад оградите, има място за поне още толкова. Пред метростанцията има един немалък парнкинг. Тази част от Гурко която се вижда е обособена като паркинг към стадиона, надолу към орлов мост има още една такава. От другата страна, откъм сектор Г има още едно подобно място, на това, което си снимал. Продължението на гурко специално десния му тротоар откъм баба яга го разшириха и го направиха паркинг. 2000 е малко. И още 2000 е паркинга в метростанцията. Това е най-малкия проблем. Да не говорим, че на този стадион имаш 8 автобусни линии, велосипедни алеи, пешеходна зона, три трамвая и метро, а същевременно е достатъчно близо до навсякъде, за да можеш да се прибереш с такси или пеша. Мястото му е перфектно. А със сигурност ще е по-ефтино да му направят още подземен паркинг за колкото си искаш хора, вместо да правят НОВ стадион и паркинг. Цялата тая идея е с основата пак някой дебил да усвои едни пари и същевременно изпълнителите да изперат едни други пари. Тая схема ми писна на оная работа. Абсолютно същата като тая с пистата за формула 1, моловете и какви ли не още грандомански простотии..

DidoManUtd
Контакти:

Мнениеот DidoManUtd » 11 ное 2009 10:27

Дано да не изглеждам смешен, ама нещо не съм в час с това ново изискване за 75% покрити места на стадиона. Първо се чудя защо трябва да е така, доколкото знам в Англия са си го измислили, ама там са ги принудили постоянните дъждове. Продължавам по спомени и телевизионни репортажи, но и в Испания и в Италия например повечето стадиони за без почти никакви козирки. Представям си Бернабеу и Камп Ноу, ами те нямат такова 75%-но покритие, сега се сещам и за Артемио във Флоренция.... Кво ще правят тези отбори след 2011г. не знам, няма ли да има нещо гратисен период и т.н.
А колкото до темата за нашия си нац.стадион, аз си мисля че мястото му е добро и не трябва да се сменя. Ако искат да помогнат, нека облекчат движението по Евлоги Георгиев с някакви мостови или тунелни съоръжения и ще се види, че проблем с придвижването няма да има...., може да се ползва и коритото на реката за тази цел.
Ако някой е в час с точното изискване на ФИФА ли УЕФА ли за тези 75% нека го пусне да го видим. Благодаря предварително!

DidoManUtd
Контакти:

Мнениеот DidoManUtd » 11 ное 2009 16:13

DidoManUtd написа:Дано да не изглеждам смешен, ама нещо не съм в час с това ново изискване за 75% покрити места на стадиона. Първо се чудя защо трябва да е така, доколкото знам в Англия са си го измислили, ама там са ги принудили постоянните дъждове. Продължавам по спомени и телевизионни репортажи, но и в Испания и в Италия например повечето стадиони за без почти никакви козирки. Представям си Бернабеу и Камп Ноу, ами те нямат такова 75%-но покритие, сега се сещам и за Артемио във Флоренция.... Кво ще правят тези отбори след 2011г. не знам, няма ли да има нещо гратисен период и т.н.
А колкото до темата за нашия си нац.стадион, аз си мисля че мястото му е добро и не трябва да се сменя. Ако искат да помогнат, нека облекчат движението по Евлоги Георгиев с някакви мостови или тунелни съоръжения и ще се види, че проблем с придвижването няма да има...., може да се ползва и коритото на реката за тази цел.
Ако някой е в час с точното изискване на ФИФА ли УЕФА ли за тези 75% нека го пусне да го видим. Благодаря предварително!

Няма ли кой да помогне бре !
Междувременно прегледах панорамни снимки на доста европейски стадиони в уикипедия, еми доста от тях ще имат проблеми с тия 75% и то на големи отбори...

Върни се в “Футбол - България”