Тема за политика - България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Шествията на ПП Атака
Не. Граматическият проблем при теб е най-малкия. Смисловият е доста по-фрапиращ. Винаги, когато аргументацията отиде в канала, спорещият великодушно се отказва от спора
А фактите си остават - псевдонационализмът и ракиеният патриотизъм са безумно тъпи и това личи от тази евтина манипулация.

- alexveselinov
- Контакти:
tprodanov написа:Не. Граматическият проблем при теб е най-малкия. Смисловият е доста по-фрапиращ. Винаги, когато аргументацията отиде в канала, спорещият великодушно се отказва от спораА фактите си остават - псевдонационализмът и ракиеният патриотизъм са безумно тъпи и това личи от тази евтина манипулация.
Ти си болен мозък

[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]
Мда. Поредното мнение, бълващо от аргументи. А ракиеният малоумен патриотизъм си остава. Някой успя ли да покаже и защити позицията, че нещо се продава на Турция? Смешко..
И аз съм спорил с Проданов, доколкото помня май че да застъпваше някакви герберастки тези, а аз му излизах с аргументи от типа на "ама от Тиквуня по-зле не може да бъде". Мисълта ми е, че човека се оказа прав. Още и че той е като титан на мисълта в сравнение със средностатистическия ганьовец, посещаващ форумите на гонг. Изводи: когато Проданов, Уреца и Санди говорят, отваряйте си очите и ушите и попивайте като гъби защото се приказват истини и факти. А и малките деца вече разбраха, че фактите са си факти. Факт.
Също както е факт, че от ракиения патриотизъм, както го нарече Проданов, по-смешно и жалко образувание на Земята няма, освен самия ганьовец, естествено.
Също както е факт, че от ракиения патриотизъм, както го нарече Проданов, по-смешно и жалко образувание на Земята няма, освен самия ганьовец, естествено.
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
Re: Тема за политика - България
urkoto написа:И аз съм спорил с Проданов, доколкото помня май че да застъпваше някакви герберастки тези, а аз му излизах с аргументи от типа на "ама от Тиквуня по-зле не може да бъде". Мисълта ми е, че човека се оказа прав. Още и че той е като титан на мисълта в сравнение със средностатистическия ганьовец, посещаващ форумите на гонг. Изводи: когато Проданов, Уреца и Санди говорят, отваряйте си очите и ушите и попивайте като гъби защото се приказват истини и факти. А и малките деца вече разбраха, че фактите са си факти. Факт.
Прав е, ама и ти си прав. От Тиквуня по-зле наистина не може

Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Депутатите не знаят кой е писал химна
Светкавична блиц анкета на TV7 хвана в крачка депутатите навръх националния празник 3 март. От препитаните с въпроса "Кой е авторът на българския химн?" само Георги Гьоков от БСП и Павел Шопов от "Атака" отговориха вярно - Цветан Радославов през 1885 година на път за бойното поле в Сръбско-българската война. Последният дори се сопна на репортера с микрофона: "Как може да ми задавате такъв елементарен въпрос?"
Александър Ненков от ГЕРБ си призна, че е изненадан. Радетелят за дружба с Башар Асад Страхил Ангелов предположи след подсказване от стаичката на БСП, че автор е Станислав Владимиров. Депутатката от ДПС Петя Раева посочи колебливо Стоян Михайлов, но усещайки, че дава грешен отговор се засмя и помоли да не я излъчват.
Татяна Буруджиева от БСП си спомни обстоятелствата около написването на химна, но не и името на автора. За Румен Йончев Асен Разцветников първоначално прозвуча правоподобно, но след това сам оттегли предложението си. Бившият кмет на Смолян и червен депутат Дора Янкова просто вдигна рамене. Корективът на всички власти Сашо Диков също капитулира пред въпроса. "Акъла ми е зает с друго", оправда се Стажанта.
Е,то и тука във форума едва ли много ще го знаят ,без чичко Гугъл да помогне.
Александър Ненков от ГЕРБ си призна, че е изненадан. Радетелят за дружба с Башар Асад Страхил Ангелов предположи след подсказване от стаичката на БСП, че автор е Станислав Владимиров. Депутатката от ДПС Петя Раева посочи колебливо Стоян Михайлов, но усещайки, че дава грешен отговор се засмя и помоли да не я излъчват.
Татяна Буруджиева от БСП си спомни обстоятелствата около написването на химна, но не и името на автора. За Румен Йончев Асен Разцветников първоначално прозвуча правоподобно, но след това сам оттегли предложението си. Бившият кмет на Смолян и червен депутат Дора Янкова просто вдигна рамене. Корективът на всички власти Сашо Диков също капитулира пред въпроса. "Акъла ми е зает с друго", оправда се Стажанта.
Re: Депутатите не знаят кой е писал химна
Химна преди да е бил химн, се е пял от българските патриоти начело с Цветан Радославов, които се завръщат по Дунав в РОДИНАТА за да я защитят след СЪЕДИНЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ!
Същото това съединение, срещу което е била против"освободителката" РУСИЯ!
Същото това съединение, срещу което е била против"освободителката" РУСИЯ!
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха 
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!!

Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!!

А трябва ли да го знаят?
90% от българите също не знаят.
90% от българите също не знаят.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Защо ли не се учудвам
А дали могат да го запеят ?!

[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
- damyanov1963
grasiani написа:Светкавична блиц анкета на TV7 хвана в крачка депутатите навръх националния празник 3 март. От препитаните с въпроса "Кой е авторът на българския химн?" само Георги Гьоков от БСП и Павел Шопов от "Атака" отговориха вярно - Цветан Радославов през 1885 година на път за бойното поле в Сръбско-българската война. Последният дори се сопна на репортера с микрофона: "Как може да ми задавате такъв елементарен въпрос?"
Изобщо не се учудвам. В началото на 90-те в програма Ку-ку по тв бяха хванали едни... не знам как да ги нарека вече, защото знае ли се..., абе с по тъмен цвят на кожата, които изпързаляха депутата от СДС Васил Михайлов, мисля се казваше, че са от Нубия и какво ще каже за взаимоотношенията м/у двете държави. И нашия, като се въодушеви, като взе да разтяга едни локуми за братските ни отношения

За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч