XXVI кръг: Левски - ЦСКА 0:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

d.milanov
Контакти:

Re: XXVI кръг: Левски - ЦСКА

Мнениеот d.milanov » 03 мар 2014 11:03

Дано се стегнат нашите и да им сложим още една тройка за юбилея. :)

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 03 мар 2014 11:29

petko.h.markov написа:
Teo написа:
Venko123 написа:Точно за това е добре, че Сухия остава. Щото ако беше Кокала хем щеше да ги надъха както трябва, ами и я разбира малко тая игра, та щеше да е доста трудно.

И аз съм доволен, че Велев не е в отбора им. Тоя човек знае и кътните зъби на Стойчо... преди време в едно гостуване в пред банята ли беше нз, но го питаха за дербито и Велев им отговаря... Стойчо ще сложи 5 човека в средата на терена и винаги бута най-много хора там... знам как да го бия, но не съм аз треньора на Левски... тоя човек може и да не ни бие, но определено ще направи мача много нервен!

Вчера ТОТОнев ми реве по зона спорт, че след една победа в дербито и всичко ще стане перфектно в клуба...тоя път прошка не трябва да има за тях!
От 3 мача срещу нас нямат гол от игрово положение, а положенията която са направили пред нашата врата ми се броят на едната ръка.. мисля да продължим в същия дух и да станат 4 мача!

Бий за да те уважават и имат респект.Този мач не зависи толкова от техния треньор,а от нашия.И тук вече започват
проблемите.

Защо да започват проблемите? Стойчо ще им влезе в главите до колкото може и от там нататък всички зависи единствено от тях. То за тоя мач ако не може да се надъхат самите те, нз за кой по-напред ще могат....
Най-важното е да избере точните 11 за мача! Но той си знае... Фо-Поре определено е пълна дупка, защо пък да не заложи на младия Ереро в тоя мач.. и в средата на терена има голяма вариативност от играчи.. Боби да започне за сметка на Съни и някъде към 60-тата минута да пусне Тошко Янчев на негово място. По крилата почваме директно с Тони Силна и Милето! Бадема и Косоко отпред.!

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 03 мар 2014 11:32

Петко, не е баш така. Едно е примерно Кокала да ги изведе, и съвсем различно Сухия.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 03 мар 2014 11:44

Venko123 написа:Петко, не е баш така. Едно е примерно Кокала да ги изведе, и съвсем различно Сухия.

Може и да си прав-уважавам всяко мнение различно от моето.Тук проблема според мен е избора на точния състав.
Другото е дали страха от евентуална загуба няма да предопредели стратегията за мача.Когато те обхване той парализира ума.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 03 мар 2014 12:23

Дори и Стойчо да не избере "правилните" единадесет,които да започнат мача ще се горигира второто полувреме!Последните два мача това се случи.От тук идва проблема за хората,които залагат.Ако избере точната единадесеторка мача е 2 първо,2 краен :? !Ако се наложи да се коригира на почивката ще е Х първо,2 краен!Няма да имат проблем хората,които залагат само на краен резултат :lol: 8-) !

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 03 мар 2014 14:28

Левски са толкова зле,по-слаби са от есента като ги бихме с 3 гола...тъпото е,че и ние нищо не играеме за ги разгромим,дано стане нещо и в събота да има погром
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
BigBrother
Контакти:

Мнениеот BigBrother » 03 мар 2014 15:30

Стойчо трябва да се стегне, стига с тия глупости за Тройчо. Трябва да им го сложим болезнено, да им държи влага с години. Има още две дербита обаче, има време за унижения само трябва момчетата да играят на макс. :twisted:

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 03 мар 2014 15:59

Просто ще е плод на некадърност, Стойчо да не може да излъже и НАДИГРАЕ треньорче като Сухия и компания.Омръзнало ни е много отдавна от страхливи мачове между двата гранда. Нека да изиграят един отворен и коректен мач. Нито ЦСКА, още по-малко Левски могат да станат шампиони, така че нека се получи интересен двубой с голове. Прогноза 2:3 !

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 03 мар 2014 16:15

lisynger написа:Левски са толкова зле,по-слаби са от есента като ги бихме с 3 гола...тъпото е,че и ние нищо не играеме за ги разгромим,дано стане нещо и в събота да има погром

Стига сме мислили за погром и подобни глупости. Знаем какво става в такива случаи ! Трябва да сме доволни на победа с един гол, защото като гледах нашите два мача, с нищо не показахме, че имаме сили да громим когото и да било ! Незнам какво са тренирали два месеца, ама никой не е на повече от 50% от техническите и физическите си възможности. Никаква идея за атака, няма никакво присъствие на хора в и около наказателното поле по време на атака, статични, бавни, топката им бяга като кокошка в краката. Абе, дано тази седмица си вземат поуки от двата слаби мача изиграни до сега !

Потребителски аватар
BigBrother
Контакти:

Мнениеот BigBrother » 03 мар 2014 16:18

На нас проблема ни е докато вкараме първия гол, от там нататък резултата можем да го качим на много ..

Върни се в “ЦСКА”