Анкета: Ще посетите ли Вечното дерби?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Анкета:Ще посетите ли Вечното дерби?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Анкета:Ще посетите ли Вечното дерби?

Мнениеот Teo » 03 мар 2014 15:37

разбира се.. винаги и завинаги :)

SobieskiVanilla
Контакти:

Мнениеот SobieskiVanilla » 03 мар 2014 15:41

Дано не съм прав, но като гледам как и ние, и подуенци, мъчим топката, очаквам безумно слаб мач. А сега е момента (един от поредните!), в които трябва да скочим, и да ги убием с резултат. Дано не излезем за равен, и пак да реанимираме тези покойници...

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 03 мар 2014 15:45

Разбира се, че ще бъда на стадиона. На ЦСКА-Левски, трябва да се ходи. Този път ще съм във ""В" сектор.

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 03 мар 2014 15:50

Бойкот на ФК батков69сз до края!!!

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 03 мар 2014 15:55

Никакъв шанс да гледам тази пародия на футбол. Дерби от години няма, за мен умря със собственици като Тодор Батков и Лупи. Скоро няма да стъпна на мач на Левски, отвратен съм от собственик, ръководители, фенове и отбор. Нищо освен името на отбора не е останало :|

П.П. На всичкото отгоре мача е уговорен най-вероятно и ще отиде в полза на ЦСКА, а нас ще ни бутат на сила за Купата. Дано не съм прав :!:
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 03 мар 2014 16:04

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:Тъй като коментарите във форума,а и във цялото обществено пространство се насочват към Вечното дерби е редно да се зададе този въпрос?
п.с. Аз лично все още имам доста въпросителни дали да отида на мача и в кой сектор да отида.Дълги години посещавам Сектор Г,но след това,което стана на мача със Славия съм доста раздвоен дали да отида в Сектор Г,защото каквото и да става неможеш да си позволяваш да раздаваш шамари налявно и надясно.Утре може да кажа нещо ''неправилно'' и да ме набият за мнението ми,започваме да заприличваме на онези господа в синьо,които изгониха маса народ от стадиона им.Днеска го слушам някакъв си представител на феновете на ЦСКА в студио дерби???Как такъв ще представлява мен и останалата маса,която наистина обича ЦСКА??Нямало било разделение?Ами хайде да видиме колко хора ще отидат в Сектор Г във събота.

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! не ти е прав подхода. Разбирам, че има неща, които не ти харесват и ги виждаш по друг начин, въпрос на разбиране е и съм съгласен в това, но не е редно да слагаш крайни насъждание и в останалите. Щото нито имаме някакво разделение между организациите, нито приличаме на онея клошари.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

ivailo1403
Контакти:

Мнениеот ivailo1403 » 03 мар 2014 16:29

НЕ! Не съм ходил от над десет години на Левски-ЦСКА и не смятам да ходя,да хабя сили и време.

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 03 мар 2014 16:55

Не ! Осевн, че живея на 2000 км от София, не ми харесва управлението на ЦСКА! Трябваше лятото да си отидем в В група и да започнем на чисто без Томовци и разни други измамници! Евентуално ще го гледам, ако няма какво друго да правя!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Анкета: Ще посетите ли Вечното дерби?

Мнениеот BRF » 03 мар 2014 18:05

За мое огромно съжаление това Дерби го пропускам в предвид анганжиментите които имам :cry: !Следващото,което ще е само седмица по-късно :? съм на линия 8-) !

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Re: Анкета: Ще посетите ли Вечното дерби?

Мнениеот lisynger » 03 мар 2014 18:06

Там съм !!!
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Върни се в “ЦСКА”