Лацио с голям жест към Лудогорец за мача с Валенсия

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
South_Park

Re: Лацио с голям жест към Лудогорец за мача с Валенсия

Мнениеот South_Park » 03 мар 2014 08:17

Levskar_90 написа:Аз чух че щели да раздават безплатно парче баклава и имамбаялдъ на всеки фен на стадиона.

Там съм :lol:
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Georgi Georgiev
Контакти:

Мнениеот Georgi Georgiev » 03 мар 2014 08:19

Levskar_90 написа:Аз чух че щели да раздават безплатно парче баклава и имамбаялдъ на всеки фен на стадиона.

Затова вие се съберете повечко този път да си подсладите ! :mrgreen:

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 03 мар 2014 10:01

YANTRA_FOREVER написа:Да го бяха дали на "братята" си, че на Герена има по-малка опасност добичето да се ошашави от новата обстановка и да се блъсне в някоя трибуна :)

Не ти се получи нещо.
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 03 мар 2014 10:40

Пармалате ти ли прословутият Ванко Д от уикипедията... :roll: :roll: :roll:
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 03 мар 2014 13:52

Ще го върнете ли ако се окаже че не носи късмет :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 03 мар 2014 14:16

Странна тема!
Разбиранията ни за футбола в последно време съвсем са сбъркани!
Какво имам предвид?
Според мен,успехът на Лудогорец,си е успех единствено на Лудогорец и на никой друг!Това,че критериите ни за качествен футбол и за голям успех са силно занижени е основата, според която Лудогорец се издига в култ!
Един известен журналист преди няколко месеца беше казал:"Преди празнувахме остраняването на европейския шампион със заря,днес празнуваме отстравяването на "Астана" по същия начин"!
Лудогорец не са постигнали нещо повече от друг български отбор(не са стигнали до четвъртфинал,камо ли до полуфинал,твърде вероятно е да не стигнат)!
Да,остраниха Лацио,но други български отбори са отстранявали доста по значими за времето си отбори!
С други думи-Лудогорец не са от чак толкова голямо значение за България!Нито някога ще продадат играч на Барселона,нито техен играч ще се развие дотолкова,че да бъде купен от М.Юнайтед и да стане голмайстор на Висшата лига!А още по-малко някой "разградски" футболист ще стане голмайстор на националния отбор(за всички времена)!
За да признаем,че Лудогорец са от фундаментално значение за България,трябва също да признаем,че футболното ни ниво е, на едно равнище с Малта,аз отказвам приема това!
Лудогорец пишат история,но пишат тяхната си история!За тях е огромен успех,това че са достигнали до 1/8 финали и ,че са отстранили Лацио!
Като се има предвид ,че допреди 3-4 години са били в Б футболната ни група!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

hijack1
Контакти:

Мнениеот hijack1 » 03 мар 2014 14:32

CSKA 78 написа:Странна тема!
Какво имам предвид?
Според мен,успехът на Лудогорец,си е успех единствено на Лудогорец и на никой друг!Това,че критериите ни за качествен футбол и за голям успех са силно занижени е основата, според която Лудогорец се издига в култ!
Един известен журналист преди няколко месеца беше казал:"Преди празнувахме остраняването на европейския шампион със заря,днес празнуваме отстравяването на "Астана" по същия начин"!
Лудогорец не са постигнали нещо повече от друг български отбор(не са стигнали до четвъртфинал,камо ли до полуфинал,твърде вероятно е да не стигнат)!
Да,остраниха Лацио,но други български отбори са отстранявали доста по значими за времето си отбори!
С други думи-Лудогорец не са от чак толкова голямо значение за България!Нито някога ще продадат играч на Барселона,нито техен играч ще се развие дотолкова,че да бъде купен от М.Юнайтед и да стане голмайстор на Висшата лига!А още по-малко някой "разградски" футболист ще стане голмайстор на националния отбор(за всички времена)!
За да признаем,че Лудогорец са от фундаментално значение за България,трябва също да признаем,че футболното ни ниво е, на едно равнище с Малта,аз отказвам приема това!
Лудогорец пишат история,но пишат тяхната си история!За тях е огромен успех,това че са достигнали до 1/8 финали и ,че са отстранили Лацио!

В сегашното състояние на БГ футбол е голям успех. Не можеш да живееш в миналото и да си мислиш, че сме голяма футболна сила, каквато не сме. Успехите на националния отбор се изчерпват със САЩ 1994 и въпреки това на всеки 2 години се правят трагедии, че не сме се класирали на голямо първенство. А просто държавата няма капацитета да го прави - нито финансово спорта е на нивото на останалите европейски държави, нито организационно. Клубните успехи пък се изчерпват със полуфинал на ЦСКА от времето на комунизма и европохода на Левски. Така че, ДА, представянето на Лудогорец е голям успех за България.

А не знам как може да си толкова уверен в бъдещето, че Лудогорец нямло да направи еди си кое и еди си кое. То преди 5 години и аз съм си мислел, че Лудогорец ще продължава да бъде във В група. А после доста други си мислеха, че ще сме боксова круша в А група, че след първата титла парите ще свършват, че ще има провал в ЕКТ...въпреки многото разбирачи Лудогорец продължва напред напук на всичко.

Изображение

Потребителски аватар
Green_Eagles
Контакти:

Мнениеот Green_Eagles » 03 мар 2014 15:00

Не трябва да бъде толкова учудващ този жест на Лацио, това е един много пораснал велик европейски клуб, клуб с далновидно и много респектиращо развитие...
РАДВАМЕ СЕ, МНОГО СЕ РАДВАМЕ ОТ СЪРЦЕ ЗА КРЕЙЗИ ФОРЕСТ! , КЛУБА ЗАВЗЕМА ИНТЕРЕСА И СЪРЦАТА НА МНОГО ВАРНЕНСКИ ЗАПАЛЯНКОВЦИ С ВСЕКИ ДЕН...!
Защо ли ...... ТОЛКОВА Е ПРОСТО... Българския футбол се самоизяждаше и напълно затриваше през последните над 5-10 години!... и в един отчайващ момент за СТОТИЦИ ХИЛЯДИ българи се появи БЯЛАТА ЛЯСТОВИЧКА - Л У Д О Г О Р Е Ц....

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 03 мар 2014 15:12

Какво имам предвид?

Никой не те кара да се радваш на успеха на Лудогорец, ама защо пък да не се радваш? Това е български отбор. Дори да имаме някаква фирма, която в някакъв момент да доминира в някаква ниша на Европа, имаме основание да се радваме. Както например японците се гордеят със Сони, нищо че то дори основно се сглобява в Китай. Ние сме много далеч от такива мащаби, но все от някъде се започва. А без масова подкрепа не става. Хубавото на Лудогорец е, че исторически клубът няма вражда с другите големи клубове в България и повечето хора могат да го подкрепят с чисто сърце.

Това видео като го гледах и доста се посмях на идеите в постера отзад. "Crazy WOODS", а на емблемата на Лацио пишеше "триатлон" :mrgreen:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 03 мар 2014 15:16

Какво имам предвид?

[offtopic]За "Лудогорец" си говори каквото искаш и си възприемай нещата както сметнеш, че ти угажда. За успехи отпреди 100 години не ми говори, защото ти е ясно как тогава зад сини и червени е стояла държавата и всички най-класни играчи са били там (без значение дали е трябвало да се пита някой друг). Няма никаква база за сравнение, днешните успехи не са по-големи от тогавашните, но и ситуацията е съвсем друга.

За продадените футболисти... ами то нито един от тях не е продукт на вашата школа, така че спри да ги определят като продукт на ЦСКА. Митко нито е софиянец, нито е ваш. При Стоичков положението е същото. И двамата са цесекари, но са футболисти отпреди това. ЦСКА е отборът, в който са ги забелязали и им е дал път към големия футбол. ЦСКА като марка тогава е продавал.

Да питам ли кога за последно сте продали на голям отбор продукт на вашата школа?

Иначе мнението ти за "Лудогорец" го знаем, но стига си се надувал с успехи от рождението ти.[/offtopic]
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Лудогорец”