Тъй като коментарите във форума,а и във цялото обществено пространство се насочват към Вечното дерби е редно да се зададе този въпрос?
п.с. Аз лично все още имам доста въпросителни дали да отида на мача и в кой сектор да отида.Дълги години посещавам Сектор Г,но след това,което стана на мача със Славия съм доста раздвоен дали да отида в Сектор Г,защото каквото и да става неможеш да си позволяваш да раздаваш шамари налявно и надясно.Утре може да кажа нещо ''неправилно'' и да ме набият за мнението ми,започваме да заприличваме на онези господа в синьо,които изгониха маса народ от стадиона им.Днеска го слушам някакъв си представител на феновете на ЦСКА в студио дерби???Как такъв ще представлява мен и останалата маса,която наистина обича ЦСКА??Нямало било разделение?Ами хайде да видиме колко хора ще отидат в Сектор Г във събота.
Анкета: Ще посетите ли Вечното дерби?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
- ASENOVSKI VOYN
- Контакти:
Re: Анкета:Ще посетите ли Вечното дерби?
1 000 000 % съм в СЕКТОР "Г" само смъртта може да ме спре

9 МАРТ 1230 Битката при Клокотница
"В лято 6738, индикт 3 аз, Иван Асен, в Христа Бога верен цар и самодържец на българите, син на стария цар Асен, излязох на война в Романия и разбих гръцката войска, а самия цар кир Теодор Комнин взех в плен."
"В лято 6738, индикт 3 аз, Иван Асен, в Христа Бога верен цар и самодържец на българите, син на стария цар Асен, излязох на война в Романия и разбих гръцката войска, а самия цар кир Теодор Комнин взех в плен."
Да. Отбора трябва да се подкрепя във всеки един мач, без значение от резултата!
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
Аз пък ходя на всички мачове освен този. Дори и не го гледам.Винаги падаме по най-смешния начин и ни вкарват гол от нищо само да пусна телевизора. За това не го гледам ,а постояно проверявам по интернет. Май съм суеверен 

Когато страстта води до лудост, това е ЦСКА
Защо пък не 

[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
- nicromanser
- Контакти:
аз ще подкрепя славния отбор на цска пред телевизора няма как да пътувам 400км Русе е за цска
[center]ЕДИН ГОСПОД БОГ И СИНА МУ ИСУС ХРИСТОС
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ[/center]
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ[/center]
-
- Контакти:
Там съм в моя дом, в моето сърце - в сектор Г!
-
- Контакти:
Централен написа:САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:Тъй като коментарите във форума,а и във цялото обществено пространство се насочват към Вечното дерби е редно да се зададе този въпрос?
п.с. Аз лично все още имам доста въпросителни дали да отида на мача и в кой сектор да отида.Дълги години посещавам Сектор Г,но след това,което стана на мача със Славия съм доста раздвоен дали да отида в Сектор Г,защото каквото и да става неможеш да си позволяваш да раздаваш шамари налявно и надясно.Утре може да кажа нещо ''неправилно'' и да ме набият за мнението ми,започваме да заприличваме на онези господа в синьо,които изгониха маса народ от стадиона им.Днеска го слушам някакъв си представител на феновете на ЦСКА в студио дерби???Как такъв ще представлява мен и останалата маса,която наистина обича ЦСКА??Нямало било разделение?Ами хайде да видиме колко хора ще отидат в Сектор Г във събота.
кои господа в синьо бре момко?
Че той цимбика беше при вас и редовно ви шамареше.![]()
А по темата-нЕма такова дерби.
И двата отбора са в будна кома.
Айде бе?Преди 2-3 години СЗ ви биеха на почивки в сектора ви за щяло и нещяло ядяхте шамари,че даже в един период доста от вашите други фракции и редовите привърженици се бяха преместили в А сектор,защо се правиш на ударен?
САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:Централен написа:САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:Тъй като коментарите във форума,а и във цялото обществено пространство се насочват към Вечното дерби е редно да се зададе този въпрос?
Айде бе?Преди 2-3 години СЗ ви биеха на почивки в сектора ви за щяло и нещяло ядяхте шамари,че даже в един период доста от вашите други фракции и редовите привърженици се бяха преместили в А сектор,защо се правиш на ударен?
Сам казваш-правиш се на ударен.
Значи реално никой не ме е удрял.

А ти си бил там и си потърпевш?

Пиши по темата СИ моля.
„Човек заради едното име красно живей"
Рачко Пръдлето
" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "
Рачко Пръдлето
" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "
-
- Контакти:
Централен написа:САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:Централен написа:САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:Тъй като коментарите във форума,а и във цялото обществено пространство се насочват към Вечното дерби е редно да се зададе този въпрос?
Сам казваш-правиш се на ударен.
Значи реално никой не ме е удрял.![]()
А ти си бил там и си потърпевш?![]()
Пиши по темата СИ моля.
Само дадох пример за днес случващото се в сектор Г.