Анкета: Koй да е? И. Колев, Е. Велев, Ж. Тасевски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Кой да е новият треньор на Левски?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Себастиан Фетел
Контакти:

Re: Анкета: Koй да е? И. Колев, Е. Велев, Ж. Тасевски

Мнениеот Себастиан Фетел » 02 мар 2014 12:52

От изброените никой не става. Чужденец ви трябва.
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 мар 2014 12:57

wilge написа:От предложените- Емил Велев. А най- удачен, според мен, би бил Едуард Ераносян. Интелигентен, амбициозен, манталитет на победител, боец по душа. Кадърен и отговорен. За съжаление забравен.

Ераносян не беше ли с 5 годишно наказание? Дали е изтекло вече?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 02 мар 2014 13:35

Кашчей написа:
wilge написа:От предложените- Емил Велев. А най- удачен, според мен, би бил Едуард Ераносян. Интелигентен, амбициозен, манталитет на победител, боец по душа. Кадърен и отговорен. За съжаление забравен.

Ераносян не беше ли с 5 годишно наказание? Дали е изтекло вече?

Изтече и даже вече работи някъде в чужбина, ама не съм сигурен къде. Тая история с допинга беше 2008-ма. Той, обаче, едва ли ще се навие да дойде в Левски, тука има пари за свободни агенти и спомени и претенции за четвъртфинали в Европа. То няма и значение кой ще е треньор при тая организация и тия възможности на Батков и Моуриньо, и Гуардиола да дойдат, все същото ще е.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 02 мар 2014 14:03

Доколкото знам Ераносян е в Ангола и мисля, че водения от него отбор е шампион. Разрових се малко и ето какво намерих:
"9 Февруари 2014 | 10:36 | Агенция "Фокус"
Луанда. Треньорът на шампионския отбор на Локомотив (Пд) от 2004 г. Едуард Ераносян си подари за 53-тия рожден ден Суперкупата на Ангола. Воденият от българина тим “Кабушкорп до Паланка” надигра с 3:1 “Атлетико Петролеос” пред 50 000 зрители на Националния стадион “11 ноември” в столицата Луанда."

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 02 мар 2014 14:38

wilge написа:Доколкото знам Ераносян е в Ангола и мисля, че водения от него отбор е шампион. Разрових се малко и ето какво намерих:
"9 Февруари 2014 | 10:36 | Агенция "Фокус"
Луанда. Треньорът на шампионския отбор на Локомотив (Пд) от 2004 г. Едуард Ераносян си подари за 53-тия рожден ден Суперкупата на Ангола. Воденият от българина тим “Кабушкорп до Паланка” надигра с 3:1 “Атлетико Петролеос” пред 50 000 зрители на Националния стадион “11 ноември” в столицата Луанда."

Наистина, наказанието на Ераносян изтече преди около 1 година. В момента е треньор в Ангола ,неговия отбор спечели всичко ,каквото може да се спечели в Ангола. По принцип много трудно може да дойде в Левски , понеже финансовите параметри за него в Ангола са несравними с българските реалности. Единствения шанс е ,ако реши да се върне в България.

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 02 мар 2014 16:45

Велислав Вуцов е човека за старши треньор за вас.
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
mihalq
Контакти:

Мнениеот mihalq » 02 мар 2014 17:43

Проблемът очевидно не е в треньора. Изредиха се какви ли не, от зле - по-зле става.Чесно казнао, тия теримата са доста тъпи и отчаяни варианти.Трябва ни някой средно грамотен тактически с характе и желание да работи в тази ситуация.Може би Велев се приближава до това най-много от посочените. Иначе аз си за Колев, пускаме юнушите - старша възраст, те поне още имата самоувствие и знаят как се побеждава и се мачкат прасета :) . Незнам каво се случва в клуба, но това трябва да сопре! Ако трябва да изпадаме, да стигнем до регионалните групи дори, винаги ще поткрепям отбора!Ботев мина по този път, а вижте ги сега! Toва което се случва в клуба ме отвръщава, а съм сигурен, че и всеки истински заклет фен, каво да кажем за младите, които сигурно никокога няма да стъпят на стадиона. Левски е отбрът на народа, не на Батков, не на Тонев или който било там! Поткрепяме Левски до гроб, но не и съмнителни субекти. Който работи за Левски с чиста мотивация и усърдие - добре, другите да се махат!
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 02 мар 2014 19:07

И тримата не са за ЛЕВСКИ, но ако трябва да избирам - Велев.
Изображение

Потребителски аватар
tuksam
Контакти:

Мнениеот tuksam » 03 мар 2014 12:01

С Велев поне си гарантираме финал за купата .Тоѝ е човека . :) :)
Футболистите с които разполага Левски в момента са много по класни от когато беше тренер.
Тоѝ и Борето ,това са хората.

Само ЛЕВСКИ....

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 03 мар 2014 13:38

Чужденец трябва да е, но да му се даде време. Вместо да плащат заплати на тотални некадърници като Бру, могат тези пари да се инвестират в достатъчно добър треньор.

Върни се в “Левски”