Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BadBoy

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот BadBoy » 03 мар 2014 01:24

honda написа:
delqnski47 написа:
ralka_levskarka написа:Ааа така ли? А други отбори могат да си имат спонсори? Ботев например? Газпром да не би да спонсорира и Байерн Мюнхен освен Шалке и да не знам?

Не знам дали немското правителство е уредило Байерн Мюнхен,Шалке и т.н. със спонсори за сметка на други отбори!Ако е така,поправи ме! ;)

А как би коментирал ,че основния спонсор на ФК Лудогорец е компания която е 30% държавна и дали случайно същата тази държава не даде 3 млн лева на ФК Лудогорец за стадион.
Между другото в България има над 500 футболни клуба ,на колко от тях трябва да стане спонсор Газпром ?

После се опитваш да ни убеждаваш, че нямало причина да мразиш Домуса.
Държавата дала 3 милиона за нещо, което ще струва 40.
Тя държавата много е давала и на Левски и на ЦСКА, но това някак си остава в сянка.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 03 мар 2014 01:30

groti написа:
ralka_levskarka написа:Ааа така ли? А други отбори могат да си имат спонсори? Ботев например? Газпром да не би да спонсорира и Байерн Мюнхен освен Шалке и да не знам?

Тук съм 100% съгласен с теб и с декларацията.
Джуджето от Микрево и Дормуса реваха ли,че ТЕЦ Марица Изток 2 придоби Берое? Някой рева ли? Не. Държавата помага на един отбор,но на Левски не може. А,когато Боко спаси Марек от фалит,реваха ли? Не! Дормус ага никога няма да го подкрепям след тая помия. Преди това бях им симпатизирах в евротурнирите,вече викам за всеки отбор срещу тях.
Подкрепям декларацията. Колко човека отидоха да подкрепят Локо София,като играха в евротурнирите? Колко медии надуваха балони? Колко човека подкрепиха Берое,Локо Пловдив и т.н. и т.н.
Хайде,толерастите да се разкарат и да не дават акъл кой да подкрепяме и кой не.

И ти ли си поредния наивник дето си мисли, че джуджето и домуса са попречили на договора с газпром :lol:
докато не се направи поне една копка за тръбата газпром няма да дадат една стотинка за каквото и да е било
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

konvoec2
Контакти:

Мнениеот konvoec2 » 03 мар 2014 07:22

Батков маха Йовов и продължава да съсипва Левски, а вие какви "теми" обсъждате. . .

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 мар 2014 10:32

http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=408283

Отново искам да похваля господин Стоянов. Точно така трябва да се поднася подобна новина. Някои "разбирачи" казват, че не трябва в една новина да има авторова позиция, емоционален нюанс, ала-бала.

ще си измие ръцете
Време е да почнем да казваме нещата с истинските им имена. И то не само феновете.

"Гонг" си е "Гонг"!

Иначе Йовов се видя, че почна да работи. Под негово ръководство клубът спечели за пръв път от зимни трансфери, продадохме играчи в Серия А и Примера, реши да остави Сухия на поста му - решение, което сигурно му коства позицията - като по този начин не стана виновник за поредния батак (за справка - смените на Илиев и мозъкопръскачката и глупостите, които натвори Тонев), привлече на Сухия Валери Божинов - независимо, че от boji86 май не става чеп за зеле.

Поредното синьо сърце си тръгна от Герена - използван и захвърлен като...

Батков вън! Адвокатче, адвокатче, колко ти плати партията да унищожиш този клуб?

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 03 мар 2014 10:54

BadBoy написа:
groti написа:

Тук съм 100% съгласен с теб и с декларацията.
Джуджето от Микрево и Дормуса реваха ли,че ТЕЦ Марица Изток 2 придоби Берое? Някой рева ли? Не. Държавата помага на един отбор,но на Левски не може. А,когато Боко спаси Марек от фалит,реваха ли? Не! Дормус ага никога няма да го подкрепям след тая помия. Преди това бях им симпатизирах в евротурнирите,вече викам за всеки отбор срещу тях.
Подкрепям декларацията. Колко човека отидоха да подкрепят Локо София,като играха в евротурнирите? Колко медии надуваха балони? Колко човека подкрепиха Берое,Локо Пловдив и т.н. и т.н.
Хайде,толерастите да се разкарат и да не дават акъл кой да подкрепяме и кой не.

И ти ли си поредния наивник дето си мисли, че джуджето и домуса са попречили на договора с газпром :lol:
докато не се направи поне една копка за тръбата газпром няма да дадат една стотинка за каквото и да е било

:roll: 1 моя дума,която да те насочва към това умозаключение? Или идеята е да спорим? Естествено че Газпром ще дава пари единствено и само заради Южен поток и когато има нещо сигурно.
Обаче,фактът си остава -една шепа малки душици писаха до премиера Ореховски,Аврам бакалина и не знам кой още да бъде оказан политически натиск върху частна фирма за да не спонсорира Левски. Не виждаш ли нещо нередно тук? А,същите тия мушици,плъхове и мишки не казват нищо за това,че държавата помага на Берое. Нямам нищо против Берое - нека. Само,дето цялата история е много жалка и смешна. За едните нека,но не и за Левски? И какво? Аз да подкрепям тия гниди? *** за Дормусага,Джуджето и всички малки душици ,които подкрепиха тая помия. Подкрепям с две ръце декларацията на фенклуба.
110 години любов!

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 03 мар 2014 11:34

BadBoy написа:
honda написа:
delqnski47 написа:

Не знам дали немското правителство е уредило Байерн Мюнхен,Шалке и т.н. със спонсори за сметка на други отбори!Ако е така,поправи ме! ;)

А как би коментирал ,че основния спонсор на ФК Лудогорец е компания която е 30% държавна и дали случайно същата тази държава не даде 3 млн лева на ФК Лудогорец за стадион.
Между другото в България има над 500 футболни клуба ,на колко от тях трябва да стане спонсор Газпром ?

После се опитваш да ни убеждаваш, че нямало причина да мразиш Домуса.
Държавата дала 3 милиона за нещо, което ще струва 40.
Тя държавата много е давала и на Левски и на ЦСКА, но това някак си остава в сянка.

Не рабрах ,кое е това нещо дето струвало 40 млн,ако е стадиона на ФК Лудогорец,без да претендирам че съм запознат с проекта и (да се запозная едва ли ще разбера нещо-доста далеч е от областта в която се чувствам професионалист),но от това което съм чел в нето целия проект е за 20 млн лева. Но това не е най-важното би ли ни светанал нас неграмотните каква е ползата на държавата от този стадион(без значение от цената му)и колко % от приходите ще са за държавата. Защото най-вероятно ще бъдат нула. Надявам се не се занимаваш с инвестиране ,защото ако участваш в някои инвестиционни проекти с 20% от инвестициите и получаваш 0% от приходите ,се съмнявам че ще завърши добре за теб.
Очаквам да посочиш с какво държавата е помогнала на ФК Левски(за ЦСКА не съм запознат)

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 03 мар 2014 13:32

Председателят на Националния клуб на привържениците (НКП) Владимир Владимиров разговаря преди минути с Председателя на УС на ПФК Левски Иво Тонев по изключително важния въпрос за стадиона.
Владимиров запозна г-н Тонев с дълбокото разочарование в средите на организираните привърженици от липсата на ясен отговор за бъдещето на Герена и по-конкретно на Сектор А.
НКП очакваше от г-н Тонев да направи ясен разчет на плана за строителство още на 28-ми февруари. В началото на миналия месец в интервю пред Гонг г-н Тонев сам пое ангажимент, „че на 28-ми ще сподели, какво точно се случва със Сектор А в точни срокове”.
Два дни след определената от него дата, в телевизионно интервю г-н Тонев даде витиевати обяснения по въпроса.
В разговора с Владимиров, г-н Тонев бе запознат със становището на НКП, според което организираните фенове свалят доверието си от председателя на УС.
Г-н Тонев помоли в името на всички Левскари за двуседмично разбиране, тъй като бил в напреднали преговори с няколко фирми за спонсорство.
НКП очаква от г-н Тонев в рамките на седем дни (смятани от днес) да запознае в подробности синята общественост в България с плановете за строеж и финансирането на ремонта , в случай че има такива.
В противен случай г-н Тонев се превръща в персона нон грата и няма да се радва на доверието на огромна част от Левскарите.

Тези от фенклуба, не разбраха ли, че Тонев е некадърник и лъжец? До голяма степен падението на любимия ни Левски се дължи на него и на Батков разбира се :|
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 03 мар 2014 13:34

Батков ще обясни ли защо Йовов и Христов са виновни ? Това не е адекватно решение, до нищо положително не води.
батков всеки ден доказва, че няма мозък, за да ръководи Левски. Ходи си адвокатствай, но за Левски си много малък и глупав.

Потребителски аватар
Централен

Мнениеот Централен » 03 мар 2014 14:04

Eminem написа:Батков ще обясни ли защо Йовов и Христов са виновни ? Това не е адекватно решение, до нищо положително не води.
батков всеки ден доказва, че няма мозък, за да ръководи Левски. Ходи си адвокатствай, но за Левски си много малък и глупав.

Може би спъват творческият полет и новите решения на футболният гений Сухии? :lol:
„Човек заради едното име красно живей"
Рачко Пръдлето

" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "

konvoec2
Контакти:

Мнениеот konvoec2 » 03 мар 2014 14:19

Централен написа:
Eminem написа:Батков ще обясни ли защо Йовов и Христов са виновни ? Това не е адекватно решение, до нищо положително не води.

Може би спъват творческият полет и новите решения на футболният гений Сухии? :lol:

Само дето не е смешно :/

Върни се в “Левски”