Реконструкцията на стадион Георги Аспарухов

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Реконструкцията на стадион Георги Аспарухов

Мнениеот Кашчей » 02 мар 2014 21:04

BadBoy написа:
Кашчей написа:Стига бе... верно ли това?
И къде ще са закрепени фермите, в това, което досега е построено?
Базирам се на израза, че "остават още 30% груб строеж, които ще се изпълнят за 2 месеца".

Явно обичаш да си контра, но казах ти строителството не ти е сила.
Ето този стадиона ще има козирка, та я кажи същата за къде ще бъде закрепена, като строителството на трибуните са тип Лего?

[rimg]http://foto.slavistickenoviny.cz/albums/ostatni/Vystavba%20stadionu/panorama/070601-2.jpg[/rimg]

Проект ще покажеш ли?
Реално всичко е възможно, но се основава на проекта, а аз давам мнение въз основа на проекта, а не просто така. К`во им пречи на чехите да си изнесат няколко колони и с опънати стоманени въжета да си носят козирката? Това не предполага предварителна работа по съответните колони. В проекта на Левски нещата са представени по друг начин.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 02 мар 2014 21:09

Това, което показаха от Левски не е конструктивен проект, а най обикновени визуално рендъри и от тях не трябва да се правят абсолютно никаква изводи.
Ето разгледай http://www.skyscrapercity.com/showthrea ... 332&page=5 не е много страници и ще ти стане ясно, как са зкрепили покрива на конструкция тип Лего.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Веселинов

Мнениеот Веселинов » 02 мар 2014 21:15

Най-важното в интервюто на Тонев беше, че трябват 6 млн. лв. Следващото интервю ще му е месец юли 2014 г., когато очаквам да обяви, че както вече бил казал са трябвали еди колко си пари, но за съжаление не бяха осигурени, но няма проблеми нещата ще се случат както Той е обещал :idea: . Иначе дискусията за козирката, колоните и строителството е много интересна.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 мар 2014 21:23

BadBoy написа:Това, което показаха от Левски не е конструктивен проект, а най обикновени визуално рендъри и от тях не трябва да се правят абсолютно никаква изводи.
Ето разгледай http://www.skyscrapercity.com/showthrea ... 332&page=5 не е много страници и ще ти стане ясно, как са зкрепили покрива на конструкция тип Лего.

Аз не им гледам само проекта, а и това, което са построили до момента и това, което ми говорят левскарите.. . въобще не ме интересува кой къде и как си е направил покрива! Както ти казах има много начини за направа, но коментирам само и единствено това, което левскарите представят. Не ме вълнува, че е нереално-това не е мой проблем!
И стадионът в Бари е уникален, но не тръгвам да го давам за пример. Да се научат, че не всички ядат доматите с колците!

ПП-Ти, с идеята си да показваш различни стадиони, много ми напомняш на един колега, на когото не искаш да те оприличават!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

madjoto
Контакти:

Мнениеот madjoto » 02 мар 2014 21:24

Базирам се на израза, че "остават още 30% груб строеж, които ще се изпълнят за 2 месеца".

Ама аз си мислех, че с теб водим сериозен разговор, а то си било чисто заяждане. Извинявам се, че си помислих, че тук има сериозни хора.

А това за процентите и 2-та месеца го казах, при положение, че се работи и има нужната мобилизация. Всичко това в контекста на 6-те млн., за които някой питаше дали са общо с козирката. Та идеята ми е, че с тези 3 млн. и 200 хил. спокойно може да се довърши грубото строителство, което пак казвам, че е изпълнено на около 70%. Ако някой ме е разбрал, че включвам към грубото строителство и монтирането на козирката, то значи нещо не сме се разбрали, сори ;)

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 02 мар 2014 21:34

Кашчей написа:
BadBoy написа:Това, което показаха от Левски не е конструктивен проект, а най обикновени визуално рендъри и от тях не трябва да се правят абсолютно никаква изводи.

Аз не им гледам само проекта, а и това, което са построили до момента и това, което ми говорят левскарите.. . въобще не ме интересува кой къде и как си е направил покрива! Както ти казах има много начини за направа, но коментирам само и единствено това, което левскарите представят. Не ме вълнува, че е нереално-това не е мой проблем!
И стадионът в Бари е уникален, но не тръгвам да го давам за пример. Да се научат, че не всички ядат доматите с колците!

ПП-Ти, с идеята си да показваш различни стадиони, много ми напомняш на един колега, на когото не искаш да те оприличават!

Интересно ми е къде съм показвал различни стадиони, а този на Славия Прага го видях наскоро, когато стана дума, че от ръководството на Ботев са ходили да черпят информация за него и ми епресен пример за дискусията в момента, за това дадох пример с покрива му.
Една покривна конструкция основното нещо около нея е да се отведе тежестта й към земята, как ще бъде направено на стадиона на Левски на картинките не е показано, то тези картинки дори не са еднакви.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

madjoto
Контакти:

Мнениеот madjoto » 02 мар 2014 21:52

Аз ви казах, първите два реда носещи колони, които на снимките съм подчертал със синьо, са подсилени с метални профили от фундаментната плоча до последната плоча, която се пада таван на ВИП-ложите. Там се закрепят фермите и комедията приключва, както искате го разбирайте ;)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 03 мар 2014 09:41

madjoto написа:

Ама аз си мислех, че с теб водим сериозен разговор, а то си било чисто заяждане. Извинявам се, че си помислих, че тук има сериозни хора.

А това за процентите и 2-та месеца го казах, при положение, че се работи и има нужната мобилизация. Всичко това в контекста на 6-те млн., за които някой питаше дали са общо с козирката. Та идеята ми е, че с тези 3 млн. и 200 хил. спокойно може да се довърши грубото строителство, което пак казвам, че е изпълнено на около 70%. Ако някой ме е разбрал, че включвам към грубото строителство и монтирането на козирката, то значи нещо не сме се разбрали, сори ;)

Аз не съм несериозен и питам напълно нормално. Грубият строеж приключва след покриването на обекта.Доколкото виждам от по-качествената снимка (1.12.2013) има още много да се желае по отношение на грубия строеж на трибуните.След като до горната плоча водят стълби, това означава, че ще има още строителство над това ниво, или само така си мисля :roll:
От актуалният рендер забелязвам, че трябва да има издигнати 5 нива, а на снимката виждам само 2-кое е вярното в случая?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Мнениеот валидол за теб » 03 мар 2014 09:53

Войната започна!
Националният клуб на привържениците на Левски излезе с официално позиция за стадион "Георги Аспарухов". Председателят на НКП Владимир Владимиров се е срещал с Иво Тонев. Двамата са провели разговор, от който става ясно, че феновете на отбора въобще не са удовлетворени от обясненията по въпроса за строежа на Сектор А.

Ето каква е точно позицията на "сините" фенове, публикувана в официалният сайт на НКП, и какво е основното условие, поставено пред председателят на УС.

Председателят на Националния клуб на привържениците (НКП) Владимир Владимиров разговаря с Председателя на УС на ПФК Левски Иво Тонев по изключително важния въпрос за стадиона.

Владимиров запозна г-н Тонев с дълбокото разочарование в средите на организираните привърженици от липсата на ясен отговор за бъдещето на Герена и по-конкретно на Сектор А.

НКП очакваше от г-н Тонев да направи ясен разчет на плана за строителство още на 28-ми февруари. В началото на миналия месец в интервю пред Гонг г-н Тонев сам пое ангажимент, „че на 28-ми ще сподели, какво точно се случва със Сектор А в точни срокове”.
Два дни след определената от него дата, в телевизионно интервю г-н Тонев даде витиевати обяснения по въпроса.

В разговора с Владимиров, г-н Тонев бе запознат със становището НКП, според което организираните фенове свалят доверието си от председателя на УС.

Г-н Тонев помоли в името на всички Левскари за двуседмично разбиране, тъй като бил в напреднали преговори с няколко фирми за спонсорство.

НКП очаква от г-н Тонев в рамките на седем дни (смятани от днес) да запознае в подробности синята общественост в България с плановете за строеж и финансирането на ремонта , в случай че има такива.

В противен случай г-н Тонев се превръща в персона нон грата и няма да се радва на доверието на огромна част от Левскарите.

Защо гонг, спортал и други услужливи медии не пишат и ред за тази новина?
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 03 мар 2014 11:00

6 млн.лв. не са много, особено за отбор, като Левски. Наш Лупи, къде повече успява да намери, разсрочи и т.н. при положение, че го знаят що за стока е, а вашите ръководители не могат. Хайде не и тия. Истината е, че искат да гътнат Батков и затова стадиона е в застой. А той горкия в суматохата, уволнява, назначава с единствената цел да открие къртиците(дали не е Баждеков, за Тонев е ясно) в клуба и да ги разкара. Всичко се прави умишлено, само и само Батков да поддаде и продаде.

Върни се в “Левски”