Кой ще бъде Шампиона в Англия
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Кой ще бъде Шампиона в Англия
здравейте хора тука може да коментирате кой ще е шампиона в англия и дали нашия любим арсенал има шанш тая година да вземе титлата и да се пребори със челси ливърпул и двата отбора от манчестър аз съм на мнение че това е наща година венгер въведе ротация във отбора и сега сме си стабилни !!
въпроса е дали ще останем такива до края ??

Re: Кой ще бъде Шампиона в Англия
Стоук Сити....Останалите да мрът .Гадни книжни грандове!
ЕСТЕСТВЕНО ТОВА Е МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД !!!

Нашият любим Арсенал играе добре засега и това е добре. Интересно защо никъде и никой журналист не обръща внимание на това. Та ние сме 2-ри на 5 т. зад Челси с мач по-малко! Дано и момчетата задържат формата си до края на сезона, а не като други години да спукат балона , когато най-не трябва! Дано накрая победи доброто (Арсенал) , защото наистина Арсенал играе най-красивия футбол в Англия!
fenkata написа:ЕСТЕСТВЕНО ТОВА Е МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД !!!![]()
![]()

ЧЕЛСИ

Със синьо знаме в нашите ръце,
ще избием всичките свине,
нашата страна е България,
шампион е Левски София.
Любовта към ЛЕВСКИ е воля и глас на свободата!
ще избием всичките свине,
нашата страна е България,
шампион е Левски София.
Любовта към ЛЕВСКИ е воля и глас на свободата!
Много е непредвидимо първенството тази година като накрая нищо чудно и децата на Венгер да триумфират.Челси не ги гледайте ,че толкова мачкат сега зимата има Купата Африканските нации и основни играчи като Есиен и Дрогба ще отсъстват а и други де.Плюс това според мен са много възрастни играчите им и няма да издържат на темпото!Ман Юн според мен са основния фаворит и тази година въпреки ,че са по-слаби от миналата година но не толкова заради напускането на Роналдо колкото заради колебливата защита и Нани
.Поол ги отписвам напълно с този наставник а и да го сменят вече е късно за каквото и да било.Аз лично съм за Манчестър но ако не са те дано да са Арсенал!

Челси много ясно
- unist_gp
- Контакти:
Arsenal или Chelsea
Рано е да се каже. Според мен Челси и Арсенал дават сериозни заявки, особено Челси !!! Но и Юнайтед не трябва да бъдат отписвани!!! А колкото до моя любим Ливърпул ще се бориме за 4то място, за съжеление (дано да греша).