Но имам един въпрос : Хубаво,Томислав Русев изказа мнението на Народа (който се интересува от спорт),всички се съгласихме и дигнахме врява до небето с 234234 брой теми и коментари и нерви и т.н. И след това какво ? Ще си остане всичко така...Жалко
GONG.BG - мнения и препоръки
Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Искам да благодаря на Томислав Русев !!
Изпревари ме с темата
Както и да е...Евалата на Томислав Русев и на cortezz
Но имам един въпрос : Хубаво,Томислав Русев изказа мнението на Народа (който се интересува от спорт),всички се съгласихме и дигнахме врява до небето с 234234 брой теми и коментари и нерви и т.н. И след това какво ? Ще си остане всичко така...Жалко
Дано греша...иска ми се да е така 

-
Aleksandyr
- Контакти:
Komentar na Tomislav sled Kievo - Levski 2;2
Nqkoi moje li da mi dade link ako ima?
-
broadbander
- Контакти:
Re: GONG.BG - мнения и препоръки
Абе кой "журналист" е писал днешната статия за преместената тренировка на ЦСКА?
върнете търсачката в сайта
Имате грешка в състава на Славия - вратар Костадинов?
Мачът е Сливен - Славия,постоянно пишете Пирин?
препопъчвам Русев да спре да псува в ефир.
- Gunners
- Контакти:
?
ОФИЦИАЛНО: ТОНИ АДАМС ПОЕ ПОРТСМУТ
28 октомври 2008 15:08 Размер на шрифта: A | A | A |
Бившият бранител на Арсенал Тони Адамс е новият мениджър на Портсмут, съобщава BBC.
42-годишният Адамс ще дебютира на кормилото на Помпи още утре, когато тимът от южния град посреща лидера в подреждането Ливърпул.
Тони Адамс бе на пейката заедно с треньора на първия отбор Джо Джордън по време на равенството 1:1 с Фулъм през уикенда, но не се появи на пресконференцията след мача. Според информациите точно в този момент Адамс е бил на преговори с изпълнителния директор на клуба Питър Стори и собственика Александър Гайдамак.
Бившият защитник бе помощник на напусналия Хари Реднап в последните две години. Преди четири години Адамс ръководи без особен успех тима и на Уигън Атлетик.
Помпи гостуват на "Анфийлд"
28 октомври 2008 15:08 Размер на шрифта: A | A | A |
Бившият бранител на Арсенал Тони Адамс е новият мениджър на Портсмут, съобщава BBC.
42-годишният Адамс ще дебютира на кормилото на Помпи още утре, когато тимът от южния град посреща лидера в подреждането Ливърпул.
Тони Адамс бе на пейката заедно с треньора на първия отбор Джо Джордън по време на равенството 1:1 с Фулъм през уикенда, но не се появи на пресконференцията след мача. Според информациите точно в този момент Адамс е бил на преговори с изпълнителния директор на клуба Питър Стори и собственика Александър Гайдамак.
Бившият защитник бе помощник на напусналия Хари Реднап в последните две години. Преди четири години Адамс ръководи без особен успех тима и на Уигън Атлетик.
Помпи гостуват на "Анфийлд"

Re: ?
Да, прав си, но и в материала никъде не се казва, че домакинстват..
“If you're not sure what to do with the ball, just pop it in the net and we'll discuss your options afterwards.”, Bill Shankly
Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”