Министъра писка за наем на базите, които скоро ще се окажат собственост на ЦСКА и няма да се налага да плащат и затова никой не обръща внимание на Нейков.
Не че гражданските договори не заобикалят закона и не ощетяват държавата, но щом Левски я ощетява за такива като теб това е правилно аз затова ти казах кефиш ме, но лошото е че и играчите се чудят кво става не напразно Яне го спомена това на сбирката ние ги питаме откъде тези коли, а те ни насочват към клубовете.
И аз съм чувал от доста ветерани на ЦСКА че са дошли доброволно в отбора, но такива като теб казват, че насила най-добрите футболисти в България са пращани в ЦСКА та така и за вашия доброволен труд.
Министър Нейков иска БФС да отнеме лиценза на ЦСКА
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Министър Нейков иска БФС да отнеме лиценза на ЦСКА
Rivaldo10, ако не си забелязъл огледай се комунизма не е изчезнъл дори според думите на феновете на Левски комунист е собственик на отбора- ле ле 

Абе не знам какво си чул. Лично от тях ли чу, или от ГА, щото има разлика?
Но тук ме вълнува силно -
1. как така базите ще се окажат собственост на цска?
2. Ощетяване на държавата никога и по никакъв начин не ме кефи, това е и една от причините да съм от най-отявлените противници на мустака. Но гражданските договоре са напълно разрешени и няма нищо лошо в тях. Данъците си се плащат. Как така откъде тези коли - имаш заплата някакви пари. Получаваш ги - имаш премии, получаваш ги по анекс, напълно редовен. Кой е казал, че не се плащат данъците по анексите? Да си видял някъде такава информация?
3. Да, собственика на отбора е комунист. Това прави ли Левски комунистически?
Но тук ме вълнува силно -
1. как така базите ще се окажат собственост на цска?
2. Ощетяване на държавата никога и по никакъв начин не ме кефи, това е и една от причините да съм от най-отявлените противници на мустака. Но гражданските договоре са напълно разрешени и няма нищо лошо в тях. Данъците си се плащат. Как така откъде тези коли - имаш заплата някакви пари. Получаваш ги - имаш премии, получаваш ги по анекс, напълно редовен. Кой е казал, че не се плащат данъците по анексите? Да си видял някъде такава информация?
3. Да, собственика на отбора е комунист. Това прави ли Левски комунистически?
-
- Контакти:
Задълженията на ЦСКА се знаят от отдавна. Чудното е, защо не се взимат никакви мерки и собствениците на червените не ги изплащат дори това плащане да бъде разсрочено. съмнявам се, че Бфс ще вземе решение да отнеме лиценза на армейците. Мисля, че пак ще им дадат време, за парите, които дължат. След няколко дни всички ще кажат, че са се споразумели с Титан и след време пак същата история. както се казва всяко чудо за 3 дни.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
- bigbonusprize
- Контакти:
Според това, което се пише в медиите, Титан трябвало да платятн 150 000лв (приход от Лига Европа) до 5 октомври и по-нататък останалите пари. Реално е разсрочено плащането, но 1 месец след крайният срок и 1 стотинка не е преведена. Цялата работа започва да става циганска...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
-
- Контакти:
Rivaldo10 написа:Рано или късно ще изчезнете също като комунизма! Надявам се това да стане още преди края на полусезона! Смешни сте с това , че Левски не плаща за стадиона си (собственият си стадион , а не краденият, като на някои грухтящи)! цска - нищо общо с АС-23! Пожелавам ви не само отнемане на лиценза , не "б" група , ами "б" окръжна!
Бързо си взимай хапчетата, че днес си го закъсал.
С обиди не става, опитай с нещо по умно или поне шеговито, ако не - бегай на улицата с тая бухалка дето си я нарамил и все ще се намери някой да те набие.
tprodanov - с избора на сметосъбираща фирма наистина ме изненадваш (не съм чувал, където живея нямаме подобни екстри), но това ни най-малко не променя факта, че такса смет се дължи към общината независимо кой ти чисти
За законноста на регистрирането на офшорни фирми на футбалери - да, законно е. Но ако се извърши качествена ревизия, аджеба какви точно рекламни услуги предоставят съответните фирми ще се разкрие много просто и елементарно, че става дума за избягване на данъци, съответно ще се начислят едни сериозни данъци, глоби и т.н. Доколкото знам, досега на Левски са съставяни смешни актове за дребни нарушения, така че явно някой си е затварял здраво очичките... но както и да е, всеки клуб, начело с ЦСКА и Левски е правил подобни врътки...
Обезпечаването може да бъде с активи на физически лица, други юридически субекти и т.н., стига те разбира се да са съгласни. Честно казано не съм информиран какво е обезпечението, но знам че такова съществува (беше потвърдено и на срещата с Я. Янев)
И честно казано вече не виждам ти какво всъщност искаш да докажеш и разкриеш с постовете ти?
За законноста на регистрирането на офшорни фирми на футбалери - да, законно е. Но ако се извърши качествена ревизия, аджеба какви точно рекламни услуги предоставят съответните фирми ще се разкрие много просто и елементарно, че става дума за избягване на данъци, съответно ще се начислят едни сериозни данъци, глоби и т.н. Доколкото знам, досега на Левски са съставяни смешни актове за дребни нарушения, така че явно някой си е затварял здраво очичките... но както и да е, всеки клуб, начело с ЦСКА и Левски е правил подобни врътки...
Обезпечаването може да бъде с активи на физически лица, други юридически субекти и т.н., стига те разбира се да са съгласни. Честно казано не съм информиран какво е обезпечението, но знам че такова съществува (беше потвърдено и на срещата с Я. Янев)
И честно казано вече не виждам ти какво всъщност искаш да докажеш и разкриеш с постовете ти?
tprodanov прави разлика между анекс към трудов договор регистриран само в БФС и анекс регистриран и в БФС и в НАП и НОИ, в единия случай се плащат осигоровки и данъци само върху стойността на доходите по договор, а в другия случай и по- стойността на доходите от анексите.
По твоята логика щом държавата е собственик на стадиона той да не е държавен, че ще им плащаме наем айде бе.
По твоята логика щом държавата е собственик на стадиона той да не е държавен, че ще им плащаме наем айде бе.
Някъде казах ли, че искам някой да не плаща дължимото си? Напротив, винаги съм държал на това, не зависимо дали става въпрос за Левски, ЦСКА, лично за мен или който и да е. Разлика между анексите правя и ти гарантирам, че както трудовите договори се регистрират в срок от един ден, така и анексите към тях. Ако има анекс - той е регистриран и се плащат данъци към тях.
Много хора отклониха темата от недобросъвестното поведение на титаните към Левски, за да се избегне заслужената критика. Аз просто я връщам на правилното място.
Много хора отклониха темата от недобросъвестното поведение на титаните към Левски, за да се избегне заслужената критика. Аз просто я връщам на правилното място.
Аха, тоест според тебе е нормално за едни държавата да е майка, за други мащеха?
Нормално е да има укрити доходи в особено големи размери?
Мен ме дразни не толкова факта, че такива неща се правят от Левски, а че лицето Т. Мустаков който много добре знае колко е н.а.с.р.а.н, е пръв в критиките и обидите! И се получава точно, че "крадецът вика дръжте крадеца"
Нормално е да има укрити доходи в особено големи размери?
Мен ме дразни не толкова факта, че такива неща се правят от Левски, а че лицето Т. Мустаков който много добре знае колко е н.а.с.р.а.н, е пръв в критиките и обидите! И се получава точно, че "крадецът вика дръжте крадеца"
Върни се в “Футбол - България”