Изключителен Григор спечели титлата в Мексико
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Акапулко ФИНАЛ: Григор Димитров - Кевин Андерсън
За това говорих - търпение. Ясно е кой е по-класният тенесист. 

"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."
Добър завършек на сета за Гришо. Играе като опитен играч и фаворит, което е доста добре, защото личи, че е натрупал доста самочувствие.
Получава се много приятен мач, между двама играчи, които търсят завършващия удар при всяко разиграване. Много доволно.
Получава се много приятен мач, между двама играчи, които търсят завършващия удар при всяко разиграване. Много доволно.
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]
-
- Контакти:
Сега е момента да го пробие !
MAЙOPA написа:Няма да е лошо Кевин Андерсън да се стегни 2-сет и да вдигне нивото си и първи сервис да му е 100-процентов
Нека да позная, ти си левскар, нали.
Puldin написа:MAЙOPA написа:Няма да е лошо Кевин Андерсън да се стегни 2-сет и да вдигне нивото си и първи сервис да му е 100-процентов
Няма значение кои играят хубаво е да има битка,драма и интрига до край в три сета,иначе 2:0 за 50мин никой не иска да гледа нали

[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/E1/D7/4170b902cbb5e1d7.jpg[/wrapimg]
-
- Контакти:
MAЙOPA написа:Puldin написа:MAЙOPA написа:Няма да е лошо Кевин Андерсън да се стегни 2-сет и да вдигне нивото си и първи сервис да му е 100-процентов
Няма значение кои играят хубаво е да има битка,драма и интрига до край в три сета,иначе 2:0 за 50мин никой не иска да гледа нали
Ти не знам какво искаш и не ме интересува, аз като българин искам Гришо да спечели и то убедително.
Puldin написа:MAЙOPA написа:Puldin написа:MAЙOPA написа:Няма да е лошо Кевин Андерсън да се стегни 2-сет и да вдигне нивото си и първи сервис да му е 100-процентов
Ти не знам какво искаш и не ме интересува, аз като българин искам Гришо да спечели и то убедително.

[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/E1/D7/4170b902cbb5e1d7.jpg[/wrapimg]
- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
3:0 за Андерсън, за Гришо ще е трудно да върне пробива, но все пак, стискам палци 

MAЙOPA написа:Puldin написа:MAЙOPA написа:Puldin написа:MAЙOPA написа:Няма да е лошо Кевин Андерсън да се стегни 2-сет и да вдигне нивото си и първи сервис да му е 100-процентов
от 11-години съм заклет и ФАНАТИЗИРАН НАДАЛИСТ
Ха, че той има ли толкова години професионален тенис