Ремонт на "Лудогорец Арена"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Parmalat

Re: Ремонт на стадион "Лудогорец Арена" - Разград

Мнениеот Parmalat » 23 фев 2014 12:26

JACKO написа:
tsonpen написа:Изображение
Напиши "хотел Разград" в чичо Гого .
Едно време всеки завод в града беше длъжен да отпусне работна ръка, за да може да се завърши "хотела" :)

Ооо,и "култовата" дискотека "ТЕРМИНАТОР",спомени-спомени :(
Изображение

Ако се пипне тоя хотел може да стане доста добре.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 23 фев 2014 13:00

Сега се разрових и видях че стария прокет на Лудогорец за стадиона ето този :arrow:

Изображение

Е бил на стойност 10 милиона лева и 3-та категория на УЕФА.Новият стадион както казват община и Домусчиев ще е за 20 милиона лева и 4 категория на УЕФА.Определено ще е доста по-добър новия проект.
[center]R.I.P[/center]

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 25 фев 2014 21:55

Parmalat написа:Сега се разрових и видях че стария прокет на Лудогорец за стадиона ето този :arrow:

Изображение

Е бил на стойност 10 милиона лева и 3-та категория на УЕФА.Новият стадион както казват община и Домусчиев ще е за 20 милиона лева и 4 категория на УЕФА.Определено ще е доста по-добър новия проект.

Всичко е много хубаво, работи се бързо, пари има, гонят се срокове, стадионче красавец ще излезе явно. Аз днес също имах възможност да позяпам чертежи, скици, изображения и по-точно проекта на стадиона и то докато го изготвят. Работят проектантите почти без почивка... Само едно нещо ми е малко чудно. Защо за толкова малко зрители го правят?! Няма и 10 000 дори, 9 и нещо беше... ?! То верно, че Разград не е толкова голям град, а и посещаемостта за съжаление не е висока, но пък за стандартите и нивото си, за което уверяват, че ще отговаря стадиона, според мен би трябвало да е поне за 15-20 000. Не знам. Чета днес, че билетите за четвъртък се харчат като топъл хляб и вече 17 000 са продадени, верно, че в София, но пък все си мисля, че дори и в Разград да беше мача, пак щеше да се стече публика от съседните окръзи. Все пак отборът играе футбол на едно високо ниво в момента, представя се повече от отлично в Европа и доста хора биха искали да се позабавляват. А и на това ниво в Евротурнирите ще идват големи отбори, които също ще пълнят стадиона?! Не знам, може и да бъркам, но моето мнение е, че този нов, модерен, красив и отговарящ на изискванията за едно високо ниво на световните централи стадион, трябва да е за повечко зрители.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 25 фев 2014 22:29

Издай някаква подробност, относно проекта!
Кога се очаква да е готов?
Аз съм от Микре Юнайтед

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 26 фев 2014 01:54

Iceberg Домусчиев каза че капацитета ще е около 12 000 на Лудогорец Арена преди няколко дни :arrow:http://www.dnevnik.bg/sport/2014/02/20/ ... -hiliaden/ Да не си гледал проекта за новите терени в базата гнездо на орли където трябва да има нова трибуна за около 3000-4000 зрители където да играе Б отбора?Ако можеш качи снимки да го видим.
[center]R.I.P[/center]

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 26 фев 2014 11:26

Вижте сега, проекта се прави в момента, събират се, решават, променят.. все още може. Затова и не настоявах за повече точност, явно нещата се менят в движение, но се работи де и то сериозно. Без да досаждам и настоявам, за да не преча, ще понаглеждам как вървят нещата и когато има нещо сигурно, ще ви кажа. Вчера ми показаха проект, който е един вид базисен (може би точно този, който сте постнали по-горе) и той беше за близо 10 000. Верно с уговорката, че не е крайния проект, та нали той все още се готви :) . Възможно е да са се спрели на 12 000, а може и още да го променят, явно на този етап все още може да се променят тези неща, а се работи по други по основни, не му разбирам :) Та тъй де, по-нататък, като се изяснят повече нещата и като напредне работата, ще поразпитам по-сериозно ;) Ще видя дали е редно и дали може и да копна нещичко, като визия и да ви го пратя, но не вярвам да се различава много от горепоказания концептуален проект. Доколкото разбрах, терена, заедно с първите няколко реда, под които са разположени системите за поливане и подземно затопляне няма да се пипат, а ще се строи от там нататък. Осветлението май и то остава в четирите ъгъла... Абе, какво ви обяснявам, вие сигурно знаете повече и от мене... ;)
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

kev1n
Контакти:

Мнениеот kev1n » 26 фев 2014 22:38

Е.. че 1о хиляди ;д нормално.. ;д + 2 хилки вип (според изискванията за уефа к4) и етооо опаляя 12к :) и за град като разград кадето стадиона ще се пълни на 1о мача на сезон е нормално да е 1о(12) хиляден :) Па и това все пак е без ъглови сектори.. :) Пиши ги и тях по 8оо-1ооо места, и ако интереса към отбора се задържи/увеличи, бъдете сигурни че и тях ще ги направят :Р

А попринцип тоя "концептален модел" чиито снимки размятате е скандално добър! Мен поне много ме радва :) Разбира се Домусчиев като пич и бизнесмен, ще се съборази със тенденциите на запад :) Ще сложи (вероятно под сектор В) 1-2 кафенета, 2-3 магазинчета.. ала-бала :)

Друго хубаво е че 2 от секторите ще са готови до началото на следващия сезон :Р

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 02 мар 2014 01:20

В интервю за испанската преса Марти от новите испанци в Лудогорец казва ,че след реконстрикция капацитета на Лудогорец Арена ще е за 11 000 души.

http://valenciacf.lasprovincias.es/noti ... 40301.html

Marty, que califica de «espectacular» la ciudad deportiva del equipo y destaca la remodelación del estadio con capacidad para 11.000 espectadores: «Ahora el presidente afirma que quiere hacer uno nuevo más grande».
[center]R.I.P[/center]

Потребителски аватар
Svetlio
Контакти:

Мнениеот Svetlio » 02 мар 2014 13:51

Дано да го направят за повече публика, ако отборът и занапред се представя така успешно в Европа капацитет от 10000 души ще е КРАЙНО недостатъчен за да побере желаещите да гледат тима. Ще се радвам да го направят за поне 20000 души и по този начин и хора от Варна(като мен) и други градове в околността да имат възможност да гледат качествен европейски футбол наблизо :)

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 02 мар 2014 14:29

Svetlio написа:Дано да го направят за повече публика, ако отборът и занапред се представя така успешно в Европа капацитет от 10000 души ще е КРАЙНО недостатъчен за да побере желаещите да гледат тима. Ще се радвам да го направят за поне 20000 души и по този начин и хора от Варна(като мен) и други градове в околността да имат възможност да гледат качествен европейски футбол наблизо :)

Да, но за няколко мача на година не си струва да се прави стадион за 20 000 души. Оптималният капацитет според мен е около 10 - 12 хил.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Лудогорец”