Всичко за следващия съперник на Лудогорец -ФК Валенсия

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Re: Всичко за следващия съперник на Лудогорец -ФК Валенсия

Мнениеот D.Georgiev » 01 мар 2014 01:32

За мача на кратко - нова емблема в подписа ми няма да има. Излизаме срещу любим мой отбор и докато преди мачовете с "Лацио" си личеше, че чисто игрово имаме с какво да се противопоставим, то тук нещата не стоят така. Отборите са абсолютно несъпоставими, нито като опит в турнира, нито като финансови възможности. Момчетата преизпълниха плана, дано покажат най-доброто от себе си и затруднят максимално "Los Che" и ни донесат още хубави моменти на стадиона!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Селянин С Колело
Контакти:

Мнениеот Селянин С Колело » 01 мар 2014 07:47

каквото и да стане срещу валенсия- този сезон Лудогорец преизпълни задачата-спечелиха пари за селекция, натрупаха опит и самочувствие в Европа.
има и друго-колкото по-малко отбори остават в турнира толкова по-голямо е напрежението и страха от грешка и отпадане. Валенсия да му мислят-Лудогорец няма какво да губи може само да спечели.
проблема срещу лацио бе в гола в първата минута. ако той не бе паднал толкова рано мача щеше да има друг развой - едва ли лацио щяха да поведат с 0-2 .

Georgi Georgiev
Контакти:

Мнениеот Georgi Georgiev » 01 мар 2014 09:32

Трябва да вярваме във възможностите на отбор. Валенсия са голям отбор и реалностите сега са други,но въпреки това не трябва да излизаме обречени. Според мен можем да мечтаем поне още 2 седмици и да сме с положителна настройка,пък после ще видим. Успех на нашите момчета!И да напълните с стадиона утре и да ги приветстваме, както подобава.
Георгиев не унивай имаш още място на подписа си ;)

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 01 мар 2014 11:24

Мисля, че Лудогорец има шанс срещу Валенсия колкото имаше срещу Базел...
За капак отново първия мач е в София...

Отбора на Лудогорец според мен израстна малко или много след мачовете с швейцарците, но не достатъчно. За мен лично отстраняването на Валенсия ще е чудо. Наистина.. аз не очаквах и ПСВ да стане жертва на разградчани, но имам чуството, че Валенсия гони трофей в ЛЕ, на всичкото отгоре ще разучат сериозно Лудогорец, трябва да са луди да не го направят след загубите на Лацио и ПСВ.. Просто ще подходят към мача много сериозно.

Надявам се лудогорци да играят освободено, без притеснения пък каквото стане. А ако вземе та стане номера Валенсия да отпадне.. екстра, ако не - и за направеното до момента благодарим.

Обаче ако Лудогорец вземе точно сега да отпадне ще стане малко тегаво на ниво А група (за другите отбори де). Точно навреме ще е да се метнат яко в плейофите и... иди ги спирай ако играят както в Лига Европа.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

kev1n
Контакти:

Мнениеот kev1n » 01 мар 2014 13:06

Нищо не се знае.. ;д но.. да.. тук вече не можем да го кажем както в другите мачове 5о:5о, тук е вече 65:35 за Валенсия! Но смея да твърдя.. ако си играем играта ЦЯЛ МАЧ и ако Владо му е ден, МОЖЕМ да измъкнем нещо.. :) Било то и точка :) Па нищо не се знае.. Но имаме сили! Въпроса е дали ще си реализираме шансовете :)
Големия проблем ще е липсата на Моцан.. но пък радостното е, че за реванша ще сме на макс Моци-Барт, Златински-Дяков :) Ддз.. оптимисъ съм!

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 01 мар 2014 13:19

Изображение

Dani Abalo е дал интервю пред валенсианската преса в което с гордост твърди , че баща му е лют фен на Valencia Club de Futbol. За сведение Daniel Abalo Paulos е галисиец. Галисия е в противоположната страна на Валенсиана / като Перник и Разград/.
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 01 мар 2014 13:29

"Прилепите" този сезон загубиха всякаква възможност за класиране в топ 4 на Испания и най-лесният път за ШЛ минава през спечелване на турнира ЛЕ. Малко отпимизъм все пак - това е отбор, който играе изключително силно срещу имените съперници и допуска издънки срещу далеч по-скромни отбори. Играят с добре познатата схема 4-2-3-1, като могат лесно да преливат в 4-4-2. Все пак... това не е "Валенсия", която познаваме отпреди няколко години, звездите вече ги няма. Сега част от тях за заменени с изключително опитни играчи като Матийо, Сендерос, Сейду Кейта и Йонас.

Най-голямото ни оръжие в сблъсъка е че нямаме какво да губим. Момчетата могат да си позволят да излязат без никакво напрежение. Моментът, в който из публичното пространство започне да се прокарва идеята за постигне на резултат, нашите пак ще се сковат (както стана с Лацио във втория мач).

Не знам дали ви е направило впечатление, но отборът не е готов да бъде фаворит и в малкото случаи, в които излезе като отбор, който трябва да постигне нещо бяха и едни от най-слабите мачове изобщо. Визирам домакинствата на "Черноморец" Одеса и "Лацио". Във втория мач се видя, че когато започнахме да губим с 0:2, изчезна всякакво напрежение и отборът започна да играе своята си игра. Та всичко, което имах предвид е че срещу "Валенсия" няма как това да се случи.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 01 мар 2014 13:37

Шансът на Лудогорец е да атакуват през Сендерос - изключително рисков играч, често правещ фрапиращи грешки. От друга страна трябва да се обърне много внимание на Матийо, Кейсара ще види голям зор с него.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 01 мар 2014 14:11

В последно време, Валенсия навлезе във форма, доста по-добри са от Лацио. Ако Лудогорец повтори елементарните грешки в защита от мача с Лацио, не ги чака нищо хубаво. Вярвах, че два пъти ще победите Лацио, но сега не съм голям оптимист.
В крайна сметка, Лудогорец постигна много и никой няма да им се сърди ако отпаднат. Да излязат спокойни, да си играят тяхната игра пък каквото стане. Те няма какво да губят.
Успех!

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 01 мар 2014 22:31

Може да сложите това изображение като пускате темата за първия мач :arrow:
[center]Изображение[/center]
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Върни се в “Лудогорец”