XXVI кръг: Левски - ЦСКА 0:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Re: XXVI кръг: Левски - ЦСКА

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 01 мар 2014 21:38

BG-BateGoyko не умувай
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Владо_ЦСКА
Контакти:

Мнениеот Владо_ЦСКА » 01 мар 2014 21:39

Какво да му потръгне на Косоко... Той не е за тая позиция. Нямаше вярно спиране на топката и пас към някой около него, след като я получи. Тоя става само за контраатаки, да се чисти топката напред и тоя да я гони и белким веднъж я докопа и да бие към вратата.
Долапчиев и ДиВани не знам в каква форма са в момента, но и двамата биха били по добре от него. Така си мисля.
ДиВани не съм го и гледал. Дано се окаже някъв жокер за дербито. Ако ли не, Марто да го слагат отпред. Какво пък. Толкова класа и опит има, че и бек да го сложат ще е номер 1 в А група.
Warped написа:
Владо_ЦСКА написа:Коя е столицата на Лихтенщайн?

Питай майкати тя нали вършее насам натам/.........

Потребителски аватар
nicromanser
Контакти:

Мнениеот nicromanser » 01 мар 2014 21:40

по принцип цска е по-качествения и класен отбор., но ако левски е с нов треньор до мача има шанс, ако левски вкарат първи гол пак имат, но поведе ли цска за левски има само едно спасение съдията и милостта на стойчо да пребере назад състава след 3-0 да кажем..., че реши ли да си сменя прякора може да стане трудно за изговаряне, ако мога да дам скромен съвет на стойчо той е атака атака и пак атака
Последна промяна от nicromanser на 01 мар 2014 21:43, променено общо 1 път.
[center]ЕДИН ГОСПОД БОГ И СИНА МУ ИСУС ХРИСТОС
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ
[/center]

Потребителски аватар
Владо_ЦСКА
Контакти:

Мнениеот Владо_ЦСКА » 01 мар 2014 21:43

BG-BateGoyko написа:АБе чудя се дали това прословуто вечно дерби ще събере повече поблика от Лудогорец - Лацио... Там поне имаше кво да се гледа... А тук както много често напоследък ще е много викане по трибуните и голяма мъка на терена...

Отдавна ходиме на дербито, не заради класния футбол и големите очаквания, а заради любовта към отбора и емоциите. Класа има там където има пари. Кога за последно е имало пари в ЦСКА и съперника ни?
Warped написа:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 01 мар 2014 21:48

Владо_ЦСКА написа:
BG-BateGoyko написа:АБе чудя се дали това прословуто вечно дерби ще събере повече поблика от Лудогорец - Лацио... Там поне имаше кво да се гледа... А тук както много често напоследък ще е много викане по трибуните и голяма мъка на терена...

Отдавна ходиме на дербито, не заради класния футбол и големите очаквания, а заради любовта към отбора и емоциите. Класа има там където има пари. Кога за последно е имало пари в ЦСКА и съперника ни?

Владо, за нас е ясно, че пари няма от времето на Митал, но подуяне са си перфектни.. След Лугодорец те са най-обеспечения клуб. Това, че имат една камара ''разбирачи'' който им събират селекцията е друга тема.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 01 мар 2014 21:48

За първи път виждам сините толкова омекнали, значи отчаянието им е пълно! :) Това да се чува както се вика..
Прогнозирам 1:4
Славия им направи 2:2, ние направихме на Славия 3:0 плюс един гол за публиката прави четири. Айде един почетен да завършат успешно годишнината, Джако ще си затвори очите веднъж от него да мине. ;)
Мислете новия прякор на Стойчо как ще е, че четворчо не звучи добре. :lol:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

trex
Контакти:

Мнениеот trex » 01 мар 2014 21:54

Владо_ЦСКА написа:

Който и да победи няма да стане по-силен от 1 мач. Важното е, че след като се раздели на 2 ще има много дерби мачове и много емоции. Когато гледаш любимия отбор има емоции и след загуба и след победа. Тоест колкото и да е слаб все се надяваш и викаш за него.
Не знам защо този Силва не игра от началото :? Не знам за вас, но на мен ми се струва, че този кокос си е обикновено дърво :lol: Мен ме хвана яд. Толкова ли нямаше 1 юноша, че са купили този играч вместо да сложат някой българин(в А група едва ли има по-слаб от него като футболни качества). Прилича ми на Туре, но с 1-2 идеи по-кьопав. И при нас има дървета, но този кокос си е направо попадение :lol: Очаквам да не играе другия мач, защото все едно сте с човек по-малко и пак победихте Славия. За мен най-големия срам за Славия беше, че той им вкара гол.

Потребителски аватар
Владо_ЦСКА
Контакти:

Мнениеот Владо_ЦСКА » 01 мар 2014 21:54

Teo написа:
Владо_ЦСКА написа:

Владо, за нас е ясно, че пари няма от времето на Митал, но подуяне са си перфектни.. След Лугодорец те са най-обеспечения клуб. Това, че имат една камара ''разбирачи'' който им събират селекцията е друга тема.

Абе и там няма пари от времената на Чорни, ама това че Бай Ганьо се пъчи по типичния подхождащ им селски начин и не го признава, си е друг въпрос. Е, от половин година насам, започнаха да си го признават вече ;)
Warped написа:

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 01 мар 2014 21:57

dreben23 написа:За първи път виждам сините толкова омекнали, значи отчаянието им е пълно! :) Това да се чува както се вика..
Славия им направи 2:2, ние направихме на Славия 3:0 плюс един гол за публиката прави четири. Айде един почетен да завършат успешно годишнината, Джако ще си затвори очите веднъж от него да мине. ;)

Хубава логика! В потрес съм и няма и дума да кажа... :roll:
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

trex
Контакти:

Мнениеот trex » 01 мар 2014 22:00

dreben23 написа:За първи път виждам сините толкова омекнали, значи отчаянието им е пълно! :) Това да се чува както се вика..

:lol: Ще ме убиеш от смях. Да не се окаже, че вярно ще е четворчо :lol: 0:4 центъра и 2 спукани топки :lol: По-вероятно 2:1 гола ;) Ако не ви подпира пак съдията. Както някои казват, ако няма намеса Левски бие. Всичко друго е или съдията, или тото, или продаден мач :lol:

Върни се в “ЦСКА”