Нека влезе и Хьойберг. За 28 минути 4 гола за Бавария. След 42 минута за 120 секунди 4 удара за Шалке 04. Искам още , но срещу други отбори!
Чеп за коментатора!
Бундеслига: 23- и кръг, Байерн - Шалке 04
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Бундеслига: 23- и кръг, Байерн - Шалке 04
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
- Neron
- Контакти:
Абе трябва да бием с повече от 5 гола разлика за да не приказват мадридчани много. Нищо че играем без няколко титуляри.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
- Neron
- Контакти:
Много скучно второ полувреме. Хубаво е че и този мач мина без контузии.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Честита победа,виждам че Рафиня се е отчел с автогол.
Дано качат мача в замунда,че да мога да го изгледам...
Дано качат мача в замунда,че да мога да го изгледам...
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
Автоголът на Рафиня бе Велткласе
Би я силно, технично, неспасяемо... Нойер се разтегна максимално, но не можа да го спаси
Робен игра с невероятно желание. За мен бе най- добрият.
Шалке 04 са в неземна криза. Най- слабият отбор гостувал в Мюнхен през цялата кампания.
Вратарят на гостите е много добър!
Би я силно, технично, неспасяемо... Нойер се разтегна максимално, но не можа да го спаси
Робен игра с невероятно желание. За мен бе най- добрият.
Шалке 04 са в неземна криза. Най- слабият отбор гостувал в Мюнхен през цялата кампания.
Вратарят на гостите е много добър!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
- Neron
- Контакти:
Жалко че Гьотце направи пореден слаб мач...
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Защо пък да е направил слаб мач,включваше се добре в атаките,все пак не може постоянно да бележи и да прави асистенции.Робен просто открадна шоуто тази вечер,не беше нужно останалите да се напрягат излишно.
Днес футболистите на ФЦБ се разписаха 6 пъти. А ако Рибери беше на терена какъв ли щеше да е резултатът?
Озадачавате ме!
Neron написа:А за простотиите на коментатора просто нямам думи.
MCMXIII написа:Чеп за коментатора!
Озадачавате ме!
[center]
[/center]
[/center]Re: Бундеслига: 23- и кръг, Байерн - Шалке 04
Най- малката тъпотия на коментатора бе нещо от сорта: "Байерн се връща към схемата 4-2-3-1 и приликата със стила на Барса все повече се забелязва."
Другите му тъпотии относно трансферите нЕма да ги коментирам.
През втората част ми се скапа кабелната, та догледах мача на 8 годишната си щайга. Мъка...
Хер Робери, някакво гифче когато през второто страничния жонглира с топката и я подаде на #номер 6 от БАЙЕРН?
Другите му тъпотии относно трансферите нЕма да ги коментирам.
През втората част ми се скапа кабелната, та догледах мача на 8 годишната си щайга. Мъка...
Хер Робери, някакво гифче когато през второто страничния жонглира с топката и я подаде на #номер 6 от БАЙЕРН?
MCMXIII написа:Хер Робери, някакво гифче когато през второто страничния жонглира с топката и я подаде на #номер 6 от БАЙЕРН?
За съжаление нямам видео с въпросната ситуация.
[center]
[/center]
[/center]Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта