XXV кръг: ЦСКА - Славия 3:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Re: XXV кръг: ЦСКА - Славия

Мнениеот D.Georgiev » 01 мар 2014 19:41

petko.h.markov написа:Второто полувреме страничния вдигна 2-3 много спорни засади.На стадиона от сектор А не може да се прецени точно.
Това бяха на Силва,Косоко и на Менди мисля.Какво показаха повторенията?Въпросът е към феновете на ЦСКА гледали
мача по ТВ.

При положението на Менди засада нямаше. Ситуацията със Силва е спорна, но по-скоро засада има, макар и много тънка. Косоко беше в засада с половин метър.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 01 мар 2014 19:50

Taка се играе срещу Славия. 8-) Това за ония :lol:
Честита победа и взлизаме в дербито +4 точки и 2 победи. 8-)
Само ЦСКА!

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 01 мар 2014 20:00

D.Georgiev написа:
petko.h.markov написа:Второто полувреме страничния вдигна 2-3 много спорни засади.На стадиона от сектор А не може да се прецени точно.
Това бяха на Силва,Косоко и на Менди мисля.Какво показаха повторенията?Въпросът е към феновете на ЦСКА гледали
мача по ТВ.

При положението на Менди засада нямаше. Ситуацията със Силва е спорна, но по-скоро засада има, макар и много тънка. Косоко беше в засада с половин метър.

Благодаря.Успех на Лудогорец срещу Валенсия.

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 01 мар 2014 20:06

мача по ТВ.

На Косоко имаше, на Менди и Силва не. Дори Менди вкара и гол.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 01 мар 2014 20:10

Резултатът не бива да ни залъгва. До първия гол беше голяма мъка. "Славия" се бранеха задружно, а и опитваха да контраатакуват опасно. След това мачът стана лесен, а още повече след червения картон.
Смените отново бяха успешни. По адрес на Силва бях доста критичен и дори в мача с "Черноморец" не ми хареса, но днес успя да ми затвори устата - играта по крилото доста се изостри с неговото влизане. Галчев пък в контролите ми изглеждаше в най-лоша форма от вътрешните ни халфове, но днес доста по-агресивно стояхме в средата на терена след неговата поява. Сънди си върши що-годе добре работата в дефанзивен план, но в градивен го няма. В началото опита 2-3 пъти да се включи малко по-напред и да преодолее съперников играч, но не сполучи, след което се притесни и в няколко случая не посмя да опита пасове напред - вместо това подаванията му бяха само настрани и назад. Не мога да не споделя изненадата си, че Стойчо най-накрая се реши да остави Янчев на пейката - досега му залагаше сляпо, но най-после се реши на промяна.
Притеснява ме като цяло неубедителната игра на Чочев и Бадема - и двамата под обичайното си ниво, а са от най-важните ни играчи. Горе-долу така почнаха и в първите кръгове от първенството, но след това и двамата навлязоха във форма. Дано сега това да стане по-бързо, защото ни чакат 13 поредни дербита. Добре поне, че Милисавлевич днес се отличи с гол и асистенция, след като в Бургас и той не беше на ниво. Ив. Стоянов може би не е готов за титуляр, но той се включи по-късно в подготовката, така че при него е разбираемо. Косоко се стара доста, но и много грешки направи при пасове към съотборници - за мен е 50:50 дали трябва да е титуляр. Дано Менди малко да се вземе в ръце, защото днес направи няколко много груби грешки при изнасянето на топката - не е лош играч, но е доста самонадеян понякога и сякаш прекалено много се опитва да е атрактивен, което малко дразни, а и води до грешки. Останалите защитници може би нямаха видими пропуски, макар че бековете не се включваха много успешно в атака, а и в отбрана понякога увисваха. Райс спаси, каквото трябваше.
Малко по малко ще си проличи кои да са титуляри, но и за следващия мач си трябват промени според мен.
Последна промяна от Udoji90 на 01 мар 2014 20:15, променено общо 3 пъти.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 01 мар 2014 20:12

Взехме му акъла на Гошето второто полувреме!!! Накрая от нерви ни прати топката в сектора :lol: :lol: :lol: :lol:

Трябваше ги бием с 10:0 !!!!!

Доволен съм от второто полувреме и както винаги смените от Стойчо пак решиха мача! Чакаме Дербито!

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 01 мар 2014 20:21

Според мен изиграхме един не лош мач, като определено второто полувреме стояхме много по-добре на терена в сравнение с първата част. Определено за мен двойната смяна на Стойчо се оказа от голямо значение, защото след влизането си в игра Галчев и особено Силва много раздвижиха нещата напред, а отзад Менди също беше много стабилен. Хубаво е, че започваме пролетта с 2 поредни победи, докато съперника ни в следващия мач няма нито една и се надявам традицията да се запази и да нанесем последния удар!
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 01 мар 2014 20:26

j0rka7aa написа:Според мен изиграхме един не лош мач, като определено второто полувреме стояхме много по-добре на терена в сравнение с първата част. Определено за мен двойната смяна на Стойчо се оказа от голямо значение, защото след влизането си в игра Галчев и особено Силва много раздвижиха нещата напред, а отзад Менди също беше много стабилен. Хубаво е, че започваме пролетта с 2 поредни победи, докато съперника ни в следващия мач няма нито една и се надявам традицията да се запази и да нанесем последния удар!

Жорка, Съни показа много лоша игра днеска... дано не му стане навик.. Тошко в случая беше ощетен днес :lol:

Стойчо Славия 10:0... просто Венци му е абонат ;)

Тони Силва като влезна и почна да се забавлява по крилото, радва!!!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 01 мар 2014 20:43

Голът на Менди беше чист сякаш, но все пак съдията свирна, преди да прати топката в мрежата, не мисля, че беше в засада тогава, Тони Силва обаче ми се видя в засада относно спомематите спорни ситуации. Страничният рефер нещо се пообърка на моменти и вдигаше всичко засади. :lol: Лошото е, че Стойчо продължава с експериментите, например с появата на неподготвения Иван Стоянов сред титулярите. Стивън Сънди не се представи много добре, но се стара. Днес Емил Гъргоров беше на добро ниво, Милисавлевич също се постара доста, а Джаксън Менди беше стълбът в отбраната ни.
Косоко игра доста слабо и под нивото си, но поне се отпуши момчето, да му е честито! :P

Първото полувреме играхме много, много зле, но през втората част играта ни потръгна с включването на Тони Силва.
Може да се каже, че вързахме три червени мартенички на мустака на Георги Петков! :) Да си ги носи със здраве! :P Надявам се тоя месец да вържем и на други мартеничките! :)
Честита победа! :)
Последна промяна от dreben23 на 01 мар 2014 20:47, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

11_best
Контакти:

Мнениеот 11_best » 01 мар 2014 20:44

Честита победа!
Началният състав беше с една идея по-добър от този в Бургас. Но нека не се заблуждаваме, пак ни измъкна индивидуалната класа, а не отборната. Предния път беше Силва и В. Илиев, днес Неманя. Хубаво е че имаме 7-8 класни човека, които могат да блеснат и сами да решат мача от половин ситуация, ама ми се иска някак си по-леко да играем, повече острота и голови положения. Липсата на отборна класа си личи най-вече срещу противници, които се затварят с 10 души отзад.
Хубавото - само 2 допуснати гола при домакинствата(от Лудогорец).
Тони Силва е бижу, още в контролите си личеше. Същото се отнася за Иван Маркович, така че по-бързо да го включат, а ако се наложи да взимат и близнака му Ваня.
Направихме теста за дербито, надявам се да покчим и нивото на играта, и резултата, макар че Стойчо пак се презастрахова с изказването след мача.

Върни се в “ЦСКА”