Черноморец-Берое-1:3
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Черноморец-Берое-1:3
Последен кръг от редовният сезон и една от последните възможности на Черноморец да се хване като удавник за сламка въпреки че клаузата спасение за тях май е обречена.Нека се получи хубав мач и по-добрият отбор победи.
Последна промяна от sandi74 на 09 мар 2014 19:06, променено общо 1 път.
-
- Контакти:
Re: Черноморец-Берое-9 март от 17:15 часа
3-0
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ
Пожелавам успех на Берое,погледнато от чисто футболни достойнства не би трябвало да имат проблем да спечелят.
hd29 написа:Пожелавам успех на Берое,погледнато от чисто футболни достойнства не би трябвало да имат проблем да спечелят.
Аз пък смятам,че в момента Черноморец има повече футболни достойнства от Берое. И от вас има,ама вие имахте да взимате от Левски.

За мача....Тая тема идва малко рано. Трябва да мине мача с Локо(Пд).
Все пак смятам,че ще победим.
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
1:2 Защо се напъват Черноморец след като нямат шанс да останат ? 

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
0-1 или някакъв измъчен Х.
Традицията да ги бием като гости трябва да бъде продължена.
Традицията да ги бием като гости трябва да бъде продължена.
Замряха темите за тази среща. В нашия форум я превърнахме в уговорки за кръчма, тук не пишете.
Или най-добре да си хортуваме след мача.
Аз се надявам да стане хубав мач и дано да не вали дъжд по време на срещата, че от сега е наплюнчено, мъгливо и мърляво навън.

Или най-добре да си хортуваме след мача.
Аз се надявам да стане хубав мач и дано да не вали дъжд по време на срещата, че от сега е наплюнчено, мъгливо и мърляво навън.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
Ние си имаме форум и главно там си пишем (то и там мъртвило тия дни). Тук се активизираме, когато ни провокират
.
Ама като цяло преобладава разочарованието от отпадането от първата седмица, та интригата при нас е ще бъде ли обигран отбора за следващия сезон.
Вие също леко прескочихте събитието-мача, а направо минахте на уговорки за масата
.
Аз също се надявам да стане хубав мач. Има предпоставки за това. Пък и главен съдия ще е все още неомаскарения Цветан Кръстев.

Ама като цяло преобладава разочарованието от отпадането от първата седмица, та интригата при нас е ще бъде ли обигран отбора за следващия сезон.
Вие също леко прескочихте събитието-мача, а направо минахте на уговорки за масата

Аз също се надявам да стане хубав мач. Има предпоставки за това. Пък и главен съдия ще е все още неомаскарения Цветан Кръстев.