Черно море - Литекс - 1:2 FT
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Черно море - Литекс
Нормално....все пак шампионата трябваше да свърши.Не,че шампион няма да е Лудогорец де,ама заради ШИБАНОТО Тв трябва да има интрига,пък дори и да се помага на едни типични ЦЪРВУЛИ!Такъв СЕЛСКИ отбор като Литекс не бях виждал,ритат,блъскат,съдиите ги бутат всячески....абе с една дума - ЦЪРВУЛИ!
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Няма какво да се сърдят феновете на Черно море. Базата им е много под трагичната за елитна дивизия.
Колкото и смешно, толкова и е истина това. Просто не знам, как се дава лиценз на този отбор. Нека веднъж за винаги да се говори с шефовете им и ако искат да поддържат професионален футбол, поне малко средства да вложат. Ако не - без лиценз и надолу в групите. Но това е просто абсурд, което виждаме.
Такава база на отбор от първа дивизия на някой шампионат сигурно можеш да видиш само в някоя от бившите соц държави, завършващи на -стан или някъде из Африка.
Тук се играе нещо средно между ръгби и ММА, все едно съм се бил с Кубрат
Колкото и смешно, толкова и е истина това. Просто не знам, как се дава лиценз на този отбор. Нека веднъж за винаги да се говори с шефовете им и ако искат да поддържат професионален футбол, поне малко средства да вложат. Ако не - без лиценз и надолу в групите. Но това е просто абсурд, което виждаме.
Такава база на отбор от първа дивизия на някой шампионат сигурно можеш да видиш само в някоя от бившите соц държави, завършващи на -стан или някъде из Африка.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
- zelena_varna
- Контакти:
Тц, тц, тц само специалисти... от спец на горе
- Bojko Berojko
- Контакти:
Терена им е в БЕЗОБРАЗНО състояное,ама нали Перуци се спонсорира от тим-те,кво очаквате?

- zelena_varna
- Контакти:
Още един специалист 

Стадионът на Черно Море е най-лошия който съм виждал от всички отбори в А група.Пълна подигравка един от най-големите градове да няма нормален терен.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Маруля- специалист. Иначе момчетата ми харесаха днес. Имаше желание, имаше хубави комбинации. Значи могат. Съдии не искам да коментирам, въпреки че отсъжданията на плешивеца ме карат да си "потърся" бан. Феновете на държавните отбори да не дават много акъли за публики и терени, а да си гледат тетевенския урод. Чета преди малко изказване на това високоинтелигентно момче с умен поглед Бодуров. Все едно се бил боксирал с Пулев. Ако вкарваше такива лакти на Пулев онзи щеше да го разкости. Имах друго мнение за отбора от Ловеч. Някои футболисти там са просто лош пример за младите.
-
- Контакти:
ehh написа:Няма какво да се сърдят феновете на Черно море. Базата им е много под трагичната за елитна дивизия.Тук се играе нещо средно между ръгби и ММА, все едно съм се бил с Кубрат
Кой да говори с шефовете? Те от години никой не ги е виждал.
- Saint Etienne
- Контакти:
Re: Черно море - Литекс - 1:2 FT
Очаквах да паднем,но поне не се дадохме без бой.
Re: Черно море - Литекс - 1:2 FT
Айде, пак почна голямото купуване на съдии! Така явно и нагло друг съдия скоро не се е осмелявал да показва,че е купен. Докато не тикнат в затвора футболен съдия, няма да спре това корумпирано съдийство! Спестени червени и жълти картони за бръдварите от Ловеч,при 0:1 съдията Д.А. се чудеше как да бави времето и да накъсва играта,а после при 1:1 се разбърза и даде дузпа,защото мъглата спъна П.Николов.
Но така ще е,като нямаме Ръководство всички съдии ще се подиграват с моряците до края на първенството.
А стадион във Варна няма, за да е има в София зала "Армеец"
Но така ще е,като нямаме Ръководство всички съдии ще се подиграват с моряците до края на първенството.
А стадион във Варна няма, за да е има в София зала "Армеец"