Локо(Сф)-Левски-28.02.15.30часа
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: Локо(Сф)-Левски-28.02.15.30часа
Може и да нямаше кой знае какви футболни достойнства мача,но победихме и взехме много ценни три точки.Добро впечатление ми направи Хаджиев,абсолютно безгрешен през целия мач.
- slash1912
- Контакти:
Честита победа на феновете на Локо Сф!

[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
АЙДЕ ЛОКО! ЧЕСТИТА ПОБЕДА
Тони Здравков към Тодор Батков -''Шефе виждам светлина в тунела....'' -ТЪПАК,т'ва е Локомотив''.....

- Unbreakable
- Контакти:
james написа:Тони Здравков към Тодор Батков -''Шефе виждам светлина в тунела....'' -ТЪПАК,т'ва е Локомотив''.....![]()
![]()
хахахахха мн добро

- bulgaro
- Контакти:
Гу100, майна! написа:Мача наистина беше муден и грозен. Два много слаби отбора, един от които успя да дотика топката до голлинията. Само се надявам Батков да е закрие бардака преди да ги опънем два пъти за купата!
На мен ми хареса играта, особено на Локомотив. Доста грамотни тактически, добре групирани, добре организирани в защита, с лекота парираха опитите на Бардака да атакува. Маркиньос си остава един много класен играч, макар и на възраст вече, макар и привидно бавен, муден, способен е с един пас да реши мач. Ще имаме сериозни проблеми срещу Локомотив в следващия кръг. Сигурен съм, че Генов знае как да вземе точка от Ботев, особено от настоящия Ботев.
106 години Красота, Вяра, Борба !
106 години Символ на Пловдив !
106 години Символ на Пловдив !
ЕМИЛ написа:0:2
Ти винаги даваш прогнози 1:1. Сега си много щедър!
Локомотив (СОФИЯ) винаги е бил огромен БГ отбор.Успех на сините нататък,пожелавам им го!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

Гу100, майна! написа:Мача наистина беше муден и грозен. Два много слаби отбора, един от които успя да дотика топката до голлинията. Само се надявам Батков да е закрие бардака преди да ги опънем два пъти за купата!
Колега,не се изсилвай.Глупаците Йовов и Батков, се канеха за 20 победи и за пореден път посрамиха сините.По-полека.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

bulgaro написа:Гу100, майна! написа:Мача наистина беше муден и грозен. Два много слаби отбора, един от които успя да дотика топката до голлинията. Само се надявам Батков да е закрие бардака преди да ги опънем два пъти за купата!
На мен ми хареса играта, особено на Локомотив. Доста грамотни тактически, добре групирани, добре организирани в защита, с лекота парираха опитите на Бардака да атакува. Маркиньос си остава един много класен играч, макар и на възраст вече, макар и привидно бавен, муден, способен е с един пас да реши мач. Ще имаме сериозни проблеми срещу Локомотив в следващия кръг. Сигурен съм, че Генов знае как да вземе точка от Ботев, особено от настоящия Ботев.
Както винаги,хубави думи от хубав човек.Благодаря приятелю! Успех и на Вас!